توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترافیک پیشفرض هتزنر !!!
serverstar.ir
May 18th, 2012, 22:52
سلام یه سوال
یکی از بچه ها میگفتش اگه از 10 ترابایت بیشتر ترافیک رو هتزنز مصرف بشه پورت میشه 10 مگ
اما زمانی که سرور رو میخری حتی الان ترافیک رو unlimit زده تو سایت هتزنز این راسته ؟؟؟؟؟
Iran Web Host
May 18th, 2012, 23:05
*There are no charges for overage. We will permanently restrict the connection speed to 10 Mbit/s if more than 10,000 GB/month are used (the basis for calculation is for outgoing traffic only. Incoming and internal traffic is not calculated). 100 Mbit/s speed can be optionally restored by committing to pay 6,90 € (incl. VAT)
serverstar.ir
May 18th, 2012, 23:17
*There are no charges for overage. We will permanently restrict the connection speed to 10 Mbit/s if more than 10,000 GB/month are used (the basis for calculation is for outgoing traffic only. Incoming and internal traffic is not calculated). 100 Mbit/s speed can be optionally restored by committing to pay 6,90 € (incl. VAT)
پس چرا تو سایتش زده unlimit ???
Iran Web Host
May 18th, 2012, 23:22
این دقیقا متنی هست که تو سایتش نوشته
اکثر دیتاسنتر ها برای ترافیک نامحدود قوانینی دارند
خوب اینم نامحدوده ولی بعد از 10 ترابایت بصورت 10 مگابیت بر ثانیه نامحدود میشه
serverstar.ir
May 18th, 2012, 23:23
این دقیقا متنی هست که تو سایتش نوشته
اکثر دیتاسنتر ها برای ترافیک نامحدود قوانینی دارند
خوب اینم نامحدوده ولی بعد از 10 ترابایت بصورت 10 مگابیت بر ثانیه نامحدود میشه
مقدار 10 ترابایت برای ترنسفر کلیه یا فقط یکی از دو م.رد سند یا رسیود ؟؟؟
MagicVps.Com
May 18th, 2012, 23:31
سلام یه سوال
یکی از بچه ها میگفتش اگه از 10 ترابایت بیشتر ترافیک رو هتزنز مصرف بشه پورت میشه 10 مگ
اما زمانی که سرور رو میخری حتی الان ترافیک رو unlimit زده تو سایت هتزنز این راسته ؟؟؟؟؟
انلیمت زده ولی انلمیتش یه قانونی داره توی سایتش نگاه کنید توضیحش داده
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
مقدار 10 ترابایت برای ترنسفر کلیه یا فقط یکی از دو م.رد سند یا رسیود ؟؟؟
تا حدود 5 یا 6 ماه یپش هم این باند حساب میکرد هم اوت باندیعنی مجموع دوتاش ولی ظاهرا یه 6 ماه میشه این باند فری هست و فقط اوت باند محاسبه میکنه
Iran Web Host
May 18th, 2012, 23:34
بله فقط اوت باند حساب میشه
ترافیک داخل شبکه و دانلود رایگان هست
serverstar.ir
May 18th, 2012, 23:45
بله فقط اوت باند حساب میشه
ترافیک داخل شبکه و دانلود رایگان هست
شما اطمینان 100% دارید دیگه ؟؟؟؟؟
Iran Web Host
May 18th, 2012, 23:51
من خودم تا بحال 10 ترابایت رو مصرف نکردم ولی خودشون اینجوری میگن
تو سایتشون نگاه کنید دیگه
عینا متن خودشون رو براتون کپی کردم
serverstar.ir
May 18th, 2012, 23:56
من خودم تا بحال 10 ترابایت رو مصرف نکردم ولی خودشون اینجوری میگن
تو سایتشون نگاه کنید دیگه
عینا متن خودشون رو براتون کپی کردم
تو ترافیک پنل نوشته نه مصرف نشده تابحال
مرسی از پاسخ
mckeen
May 19th, 2012, 00:19
به ما هم زمانی که سرور واسه سایت فیلممون داشتیم گفتن
ولی هیچ وقت از مرز 10 ترابایت رد نشد
ولی تا 8 رسید
mariean
May 19th, 2012, 00:26
با سلام پیش فرض 10 ترا برای خروجی از سرور است اما بیشتر هم بشه مشکلی نیست در شرایط خاص
قابل توجه دوستانی که فکر میکنن بعد از 10 ترا پورت به 10 مگ تغیر میکنه و فقط میفروشن سرور
AvalinHost
May 19th, 2012, 01:08
سلام
out فقط محاسبه میشه و in رایگان هست.
ما از 10 ترا بیشتر مصرف داشتیم.
وقتی به 9.5 میرسه یک ایمیل بصورت اتوماتیک ارسال میشه براتون که ازتون میپرسن میخواین پورت لیمیت بشه روی 10 مگابیت یا پهنای باند اضافه بشه و اگر بگین اضافه بشه بهتون اضافه میدن.
ولی نکته قابل توجه اینه که اگر مثلا شما 14.1 ترابایت مصرف کنید پول 15 ترابایت رو ازتون میگیرن!
موفق باشید.
mariean
May 19th, 2012, 11:45
سلام جناب سعادت
پس ما شانس داشتیم
برای ما اینطوری بود ؟ دمشون گرم
Ashkankamangar.ir
May 19th, 2012, 11:52
پهنای باند هر سرویس ماهانه 10TB در نظر گرفته شده است. پس از مصرف این مقدار سرور به 10mbps سوئیچ شده
Hetzner Online AG: Terms and Conditions (http://www.hetzner.de/en/hosting/legal/agb)
mariean
May 19th, 2012, 11:53
پهنای باند هر سرویس ماهانه 10TB در نظر گرفته شده است. پس از مصرف این مقدار سرور به 10mbps سوئیچ شده
Hetzner Online AG: Terms and Conditions (http://www.hetzner.de/en/hosting/legal/agb)
بله در سایت نوشته خوشبحال اونای که پرداخت میکنن :دی
smartieuser
May 19th, 2012, 13:24
با سلام پیش فرض 10 ترا برای خروجی از سرور است اما بیشتر هم بشه مشکلی نیست در شرایط خاص
قابل توجه دوستانی که فکر میکنن بعد از 10 ترا پورت به 10 مگ تغیر میکنه و فقط میفروشن سرور
سلام
این درست نیست. در صورتی که از از 10 ترا حجم ارسالی از سرور رد بشید به شما ایمیل داده میشه و اطلاع میدند که پورت شما به 10 مگابیت سوییچ شده.
mariean
May 19th, 2012, 13:29
سلام
این درست نیست. در صورتی که از از 10 ترا حجم ارسالی از سرور رد بشید به شما ایمیل داده میشه و اطلاع میدند که پورت شما به 10 مگابیت سوییچ شده.
خوشبحال اونای که پرداخت میکنن :دی ببخشید =;b-):69:
smartieuser
May 19th, 2012, 13:40
خوشبحال اونای که پرداخت میکنن :دی ببخشید b-)
منظور شما رو راستش درک نمیکنم، آخه بحثی از پرداخت توی حرفای من نیست، در هر صورت یک نمونه از اعلام ها میذارم تا ببینید :
..... has exceeded the monthly traffic limit of 10 TB! According to our contract conditions the bandwidth was reduced to 10 Mbit/s.
Please identify the cause of the increased traffic usage. If you need permanently more than 10 TB traffic a month, we will give you the possibility to use a constant 100 Mbit/s-bandwidth for only 6.90 Euro (incl. VAT) per additional TB.
This is an automatically generated email. For queries, please do not reply directly via the "reply" function of your email program but contact network@hetzner.de instead, alternatively call at +49 [0] 911 234226-0 during office hours.
mariean
May 19th, 2012, 14:07
بله من که نمیگم لیمیت نمیشه پست های منو بخونید نوشتم در شرایط خاصی این دوستان میگن پول باید بدیم میگم خوشبحالتون مطلب بندرو نوخندن چیز دیگه میگن جناب خسروی عزیز اون بحث پولم برا شما نبود عزیز جان پیروی حرف شما بود که شما میگی پول باید داد یا سویچ بشه به 10 مگ ما هم گفتیم خوشبحالشون همین وگرنه بنده قصد جسارت به شما یکی رو هیچ موقع نخاهم داشت
Iran Web Host
May 19th, 2012, 14:16
بله من که نمیگم لیمیت نمیشه پست های منو بخونید نوشتم در شرایط خاصی این دوستان میگن پول باید بدیم میگم خوشبحالتون مطلب بندرو نوخندن چیز دیگه میگن جناب خسروی عزیز اون بحث پولم برا شما نبود عزیز جان پیروی حرف شما بود که شما میگی پول باید داد یا سویچ بشه به 10 مگ ما هم گفتیم خوشبحالشون همین وگرنه بنده قصد جسارت به شما یکی رو هیچ موقع نخاهم داشت
دوست عزیز اگه بگم یک کلمه از حرفاتون رو متوجه نشدم باور میکنید؟ حداقل جملات رو سر هم و طولانی بیان نکنید بشه فهمید منظورتون رو !
بنده فقط چیزی که در سایت هتزنر نوشته شده بود رو نوشتم
شما هی میفرمایید خوش بحال اونا که پرداخت میکنند
تیکه میندازید؟ تایید میکنید؟ چیکار یکنید؟
میشه خواهشا واضح منظورتون رو بیان کنید؟
من که به شخصه چیزی پرداخت نکردم تا بحال :d
mariean
May 20th, 2012, 16:19
دوست عزیز اگه بگم یک کلمه از حرفاتون رو متوجه نشدم باور میکنید؟ حداقل جملات رو سر هم و طولانی بیان نکنید بشه فهمید منظورتون رو !
بنده فقط چیزی که در سایت هتزنر نوشته شده بود رو نوشتم
شما هی میفرمایید خوش بحال اونا که پرداخت میکنند
تیکه میندازید؟ تایید میکنید؟ چیکار یکنید؟
میشه خواهشا واضح منظورتون رو بیان کنید؟
من که به شخصه چیزی پرداخت نکردم تا بحال :d
حوصله ندارم تیکه بندازم
شما اصفهانی هستی ؟
faranetwork
May 20th, 2012, 16:23
بعد از 3 صفحه تاپیک هنوز دارین بحث میکنین سر یک ترافیک!!!
mariean
May 20th, 2012, 16:25
چمیدونم والا جناب پارسا بخون پی ام شونو
Iran Web Host
May 20th, 2012, 16:47
حوصله ندارم تیکه بندازم
شما اصفهانی هستی ؟
با اجازه شما
iNicz.Com
May 20th, 2012, 17:11
فکر کنم اولین و قدیمی ترین فروشنده هتزنر ما باشیم.
طبق گفته دوستان بعد اتمام 10 ترا پهنای باند خروجی سرور به پورت 10 مگ لیمیت میشه ولی همچنان پهنای باند نا محدود میمونه و کسانی که بخوان پورتشون به حالت قبل و نرمال برگزده 2 راه دارن که یکش رو فقط میگم. اون هم اینکه که درخواست کنید لیمیت برداشته بشه و سر هر ماه هر چقدر پهنا مصرف کردین رو باید هزینش رو بدین. مثلا 12.3 ترا مصرف کنید باید هزینه 3 ترا اضافی رو بدین.
masterphp
May 20th, 2012, 17:23
اگز لیمیت بشه سر ماه بعد دوباره بر میگرده به حالت 100 مگ دیگه؟
iNicz.Com
May 20th, 2012, 17:25
اگز لیمیت بشه سر ماه بعد دوباره بر میگرده به حالت 100 مگ دیگه؟
نه !
masterphp
May 20th, 2012, 17:31
پس بگین تنها راهش اینه که هزینه ترافیک اضافه رو باید پرداخت کنیم
serverstar.ir
May 20th, 2012, 17:43
میتونی پورت 1 گیگ بگیری بشه 15 گیگ
masterphp
May 20th, 2012, 17:48
میتونی پورت 1 گیگ بگیری بشه 15 گیگ
اگه پورت 1 گیگ باشه از 15 گیگ بگذره لیمیتش رو چنده؟
smartieuser
May 20th, 2012, 17:49
اگر پورت 1 باشه و از 15 ترا حجم ارسالی رد بشید پورت 10 مگابیت خواهد شد.
serverstar.ir
May 20th, 2012, 17:50
اگه پورت 1 گیگ باشه از 15 گیگ بگذره لیمیتش رو چنده؟