توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیتاسنتر iweb
tizparvaz
May 18th, 2012, 14:32
سلام
چندتا سوال دارم از همکارایی که بیش تر از 3 ماهه با این دیتاسنتر برای مجازی سازی و هاستینگ کار میکنن قصد مهاجرت به این دیتاسنتر رو دارم و میخوام قبلش همه چیز برام روشن باشه
1- رعایت کپی رایت به چه شکل آیا تا شکایتی نشه مشکلی نیست مثل سایر دی سی ها یا خیر ؟
2- در صورتی که موارد کپی رایت شکایت بیاد رسیدگی و رفع یشه در صورت تکرار مجدد جریمه داره ؟
3- تا چه حد تایید میکنید
4- اگه طبق تجربتون نکته خاصی مدنظر دارین ممنون میشم
Metalik
May 18th, 2012, 14:41
سلام
تجربه: 1 سال استفاده از iweb بدون 1 ثانیه قطعی
tizparvaz
May 18th, 2012, 14:44
سلام
تجربه: 1 سال استفاده از iweb بدون 1 ثانیه قطعی
سلام
لطفا باقی سوال هارو هم پاسخ بدید این یک مورد رو تقریبا میدونستم بیشتر روی سوالم با قوانینش هست
stchost
May 18th, 2012, 14:53
1- رعایت کپی رایت به چه شکل آیا تا شکایتی نشه مشکلی نیست مثل سایر دی سی ها یا خیر ؟
سلام
ما با دیتاسنتر leaseweb هم کار می کنیم ، اونا هم تا شکایتی نشه مشکلی ندارند ، ولی به همه شکایات رسیدگی نمی کنند و باید خیلی حساس باشه تا رسیدگی بشه ولی iweb به تمام شکایات رسیدگی می کنند و قوانین کپی رایت را حتما باید رعایت کنید با این حال حتما باید شکایت بشه تا رسیدگی کنند
2- در صورتی که موارد کپی رایت شکایت بیاد رسیدگی و رفع یشه در صورت تکرار مجدد جریمه داره ؟
ما چون در این دیتاسنتر خودمون حساسیت به خرج دادیم مشکل نداشتیم و اطلاعی ندارم چه برخوردی دارند
3- تا چه حد تایید میکنید
واقعا دیتاسنتر خوبی هستند و تاییدشون می کنیم
ما با دو دیتاسنتر کار می کنیم که هر دو به منظور هاستینگ استفاده میشه ، ولی اگه واسه سرور مجازی نیاز دارید iweb پورت 1 گیگابایت ارائه نمیده
واسه سایت دانلود هم استفاده نکنید و فقط سایت های شرکتی و موارد بسیار ساده را روی اون قرار بدید
اگه رو حالت عادی استفاده کنید و قصد دور زدن کپی رایت را نداشته باشید مشکلی باهاشون پیدا نمی کنید
موفق باشید
ourweb
May 18th, 2012, 15:03
سلام
چندتا سوال دارم از همکارایی که بیش تر از 3 ماهه با این دیتاسنتر برای مجازی سازی و هاستینگ کار میکنن قصد مهاجرت به این دیتاسنتر رو دارم و میخوام قبلش همه چیز برام روشن باشه
3- تا چه حد تایید میکنید
با سلام دیتا سنتر خوبی هست ولی پورت 100 برای مجازی ساز زیاد خوب نیست دان تایم ندارن شکایت هم بشه اول به شما خبر میدن اگر پیگیری کردید که کاری ندارن اما اگه نکرو سرور خاموش میشه و باید جریمه بدید از yesuphost کانادا دارم خواستید در خدمت هستم با پورت 1 گیگ
tizparvaz
May 18th, 2012, 15:05
با سلام دیتا سنتر خوبی هست ولی پورت 100 برای مجازی ساز زیاد خوب نیست دان تایم ندارن شکایت هم بشه اول به شما خبر میدن اگر پیگیری کردید که کاری ندارن اما اگه نکرو سرور خاموش میشه و باید جریمه بدید از yesuphost کانادا دارم خواستید در خدمت هستم با پورت 1 گیگ
پورت 1 گیگ داره چرا همه میگن نداره
درمورد کپی رایت رسیدگی رفع بشه و دوباره تکرار بشه سرور خاموش جریمه ؟ چون کنترل خیلی سخته اونم تو ایران ممکنه بارها تکرار بشه اگر رفع بشه بازم مشکل دارن ؟
milade
May 18th, 2012, 15:07
با سلام ،
تا وقتی شکایتی نشه مشکلی نیست ، اما اگر شکایت بشه باید رسیدگی بشه حتماً .
بستگی به شکایت داره ، اما شکایت جریمه دار هم داریم ! ( من جریمه 25 دلاری رو شنیدم )
3- تا چه حد تایید میکنید
کیفیت !
اگر ملاکتون این هستش تایید میشه .
ما خودمون الان توی این دیتاسنتر کولو داریم و میتونید اینجا رو ببینید (http://www.webhostingtalk.ir/f11/48615/) ، اما واقعاً دیتاسنتر خوبی هستش .
برخی میگن پشتیبانی ندارند ، اما بسیار پشتیبانی خوب و فنی دارند ( تا زمانی که ما سرور داشتیم از خود دیتاسنتر ، کاملاً راضی بودیم ) .
نمیخوام تبلیغ کنم ، اما از کسانی که کولو دارند سرور تهیه کنید بهتر هستش ، چون خود دیتاسنتر پورت 100 میده و KVM رو 24 ساعته میده و باید با ایشان برای همه مسائل انگلیسی صحبت کنید ، اما با کسانی که کولو دارند هم قیمت و هم امکانات بهتری میتونید تهیه کنید ( مثلاً ما پورت 1 گیگ اختصاصی با KVM دائمی ارائه میدیم و میتونید با دردسر کمتری کار کنید چون یهو سرور شما داون نمیشه و مجبور شید برا بک اپ کلی هزینه و جریمه بدید !! )
با تشکر .
stchost
May 18th, 2012, 15:12
پورت 1 گیگ داره چرا همه میگن نداره
درمورد کپی رایت رسیدگی رفع بشه و دوباره تکرار بشه سرور خاموش جریمه ؟ چون کنترل خیلی سخته اونم تو ایران ممکنه بارها تکرار بشه اگر رفع بشه بازم مشکل دارن ؟
جوابتون را در پ خ که فرستادید دادم
نمیخوام تبلیغ کنم ، اما از کسانی که کولو دارند سرور تهیه کنید بهتر هستش ، چون خود دیتاسنتر پورت 100 میده و KVM رو 24 ساعته میده و باید با ایشان برای همه مسائل انگلیسی صحبت کنید ، اما با کسانی که کولو دارند هم قیمت و هم امکانات بهتری میتونید تهیه کنید ( مثلاً ما پورت 1 گیگ اختصاصی با KVM دائمی ارائه میدیم و میتونید با دردسر کمتری کار کنید چون یهو سرور شما داون نمیشه و مجبور شید برا بک اپ کلی هزینه و جریمه بدید !! )
اتفاقا در این دیتاسنتر کارمندان فارسی زبان هم هستند که ما چندین بار تا به حال باهاشون صحبت کردیم (به فارسی) و حتما هم نیاز به کسی که کولو کرده نیست واسه صحبت کردن
milade
May 18th, 2012, 15:21
اتفاقا در این دیتاسنتر کارمندان فارسی زبان هم هستند که ما چندین بار تا به حال باهاشون صحبت کردیم (به فارسی) و حتما هم نیاز به کسی که کولو کرده نیست واسه صحبت کردن
اره اما در بخش فروش هستند فقط : )
ضمن اینکه من نه فقط برا صحبت بلکه مشکلات بعدی گفتم ، مثلاً بسته شدن سرور و فرمت شدن هارد و ... و ...
tizparvaz
May 18th, 2012, 15:42
اره اما در بخش فروش هستند فقط : )
ضمن اینکه من نه فقط برا صحبت بلکه مشکلات بعدی گفتم ، مثلاً بسته شدن سرور و فرمت شدن هارد و ... و ...
سلام
3- تا چه حد تایید میکنید
با سلام ما نزدیک به 1 سال هست با این دیتاسنتر و شبکه هاست پولیس کار میکنم..پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان سمت شبکه هاست پولیس نری از خود iweb خریداری کنید..دلیلش :
1- جواب دادن به تیکت ها بعد از 8 ساعت
2- برای باز کردن یک آی پی 1 هفته الافتون میکنن
3- ابیوز های الکی مثال: ویندوز قدیمی نصب کردین , ویندوز آپدیت نیست!
4- آی پی که لاک میشه بهتون میگن اگه یکبار دیگه ابیوز بیاد 25 دلار جریمه میشین یا سرور فرمت میکنیم و........
5- کپی رایت هم گیر میدن در جا هم آی پی میبندن
6- همه این ها مدارکش موجود هست....
7- یادم رفت بگم!!! پورت!!! به بهانه های مختلف هم میگن به پورت فشار میارین!
tizparvaz
May 18th, 2012, 16:21
با سلام ما نزدیک به 1 سال هست با این دیتاسنتر و شبکه هاست پولیس کار میکنم..پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان سمت شبکه هاست پولیس نری از خود iweb خریداری کنید..دلیلش :
4- آی پی که لاک میشه بهتون میگن اگه یکبار دیگه ابیوز بیاد 25 دلار جریمه میشین یا سرور فرمت میکنیم و........
لطفا مدارک پ.خ بدید
Hostpolis
May 18th, 2012, 16:27
سلام خدمت همه دوستانی که توی این تاپیک دارن پست میدن.
این تاپیک متعلق به ما نیست ولی ظاهرا داره درباره شرکت ما بحث میشه.
1- اول از همه خواهش میکنم هویت ما رو کاملا از آی وب جدا بدونید و با نقطه نظرات دوستانی که از ما سرویس دارند، آی وب رو تخریب نکنید چرا که هیچکدوم از دوستان عضو این انجمن به لحاظ علمی، فنی و تجربی در شان تائید یا رد کردن دیتاسنترهای بزرگی مثل آی وب نیستند. بنابراین فعالیت ما هیچ ارتباطی به آی وب نداره.
2- آقای پارسیان خواهش میکنم یک تاپیک در قسمت انتقاد و پیشنهاد باز کنید تا یک سری موارد برای همه (از جمله خود شما) شفاف سازی بشه.
---------- Post added at 07:57 AM ---------- Previous post was at 07:56 AM ----------
لطفا مدارک پ.خ بدید
از صاحب تاپیک خواهش میکنم که اجازه بدن ایشون مدارک رو عمومی اعلان کنند در تایپیک جداگانه.
ما حتما تمایل داریم این مورد رو دنبال کنیم.
ourweb
May 18th, 2012, 16:30
هاست پولیس حرف اول رو میزنه از نظر کیفیت و پشتیبانی شما بلد نیستی درست کار کنی دیگه مشکل بقیه نیست که کم کاری های خودت رو میندازی روی بقیه . تاپیکت خراب کن
Hostpolis
May 18th, 2012, 16:36
از همه دوستان چه با نظر مثبت چه منفی تشکر میکنم. خواهش ما این هست که به لحاظ تکنیکی اجازه بدید فقط پاسخ تاپیک رو بدیم.
لطفا بحث تعریف و انتقاد رو بگذاریم برای تاپیکی که آقای پارسیان باز کردن. چرا که اونجا ما نیاز به حمایت همه دوستان داریم.
tizparvaz
May 18th, 2012, 17:05
سلام خدمت همه دوستانی که توی این تاپیک دارن پست میدن.
این تاپیک متعلق به ما نیست ولی ظاهرا داره درباره شرکت ما بحث میشه.
1- اول از همه خواهش میکنم هویت ما رو کاملا از آی وب جدا بدونید و با نقطه نظرات دوستانی که از ما سرویس دارند، آی وب رو تخریب نکنید چرا که هیچکدوم از دوستان عضو این انجمن به لحاظ علمی، فنی و تجربی در شان تائید یا رد کردن دیتاسنترهای بزرگی مثل آی وب نیستند. بنابراین فعالیت ما هیچ ارتباطی به آی وب نداره.
2- آقای پارسیان خواهش میکنم یک تاپیک در قسمت انتقاد و پیشنهاد باز کنید تا یک سری موارد برای همه (از جمله خود شما) شفاف سازی بشه.
---------- Post added at 07:57 AM ---------- Previous post was at 07:56 AM ----------
از صاحب تاپیک خواهش میکنم که اجازه بدن ایشون مدارک رو عمومی اعلان کنند در تایپیک جداگانه.
ما حتما تمایل داریم این مورد رو دنبال کنیم.
با سلام خدمت شما
من قصد اهانت به هیچکسیو ندارم اما این تراژدیه ثابت آقای پارسیان هست که در مورد تمام دیتاسنتر ها تو همه تاپیکهای این شکلی به نحوی حضور منفی دارند فعلا هم بنده هیچ مدرکی دریافت نکردم و مشکلی از بابت عمومی بودن ندارم اینم که گفتم پیام بدن فقط سرف این بود که 90% میدونستم مدرکی در کار نیست به هر حال ما عادت داریم به ایشون و حرفاشون دوستان هم همینطور و فک نمیکنم اینطور ادامه دادن برای این آقا اصلا مناسب و 100% تو تجارتشون هم تاثیر گذار خواهد بود
دوست ندار نه خودم نه این تاپیک به حاشیه بره با همه همکاران هم قصد دوستی و همکاری دارم و این صحت هام هم در مورد آقای پارسیان فقط یک نصیحت دوستانه بود
faranetwork
May 18th, 2012, 17:19
از همه دوستان چه با نظر مثبت چه منفی تشکر میکنم. خواهش ما این هست که به لحاظ تکنیکی اجازه بدید فقط پاسخ تاپیک رو بدیم.
لطفا بحث تعریف و انتقاد رو بگذاریم برای تاپیکی که آقای پارسیان باز کردن. چرا که اونجا ما نیاز به حمایت همه دوستان داریم.
حتما خواهم زد!!! شما وی ام ویر آپگرید میکنین پورت ssh رو خراب میکنین تقصیر ما هست؟؟؟ ...دیگه اینجا ادامه نمیدم!!!! در بخش مربوطه تاپیک خواهم زد!
Hostpolis
May 18th, 2012, 17:20
حتما خواهم زد!!! شما وی ام ویر آپگرید میکنین پورت ssh رو خراب میکنین تقصیر ما هست؟؟؟ ...دیگه اینجا ادامه نمیدم!!!! در بخش مربوطه تاپیک خواهم زد!
من در خدمت شما هستم.
faranetwork
May 18th, 2012, 18:30
http://www.webhostingtalk.ir/f129/48717/
makintach
November 23rd, 2013, 22:02
شما که از iweb طرفداری می کنید
بهتره یه نگاهی به این پست بندازید
رفتار ناپسند دیتاسنتر iweb تجربه من برای شما (http://www.webhostingtalk.ir/f37/98034)
.
Bullet-Vps.us
November 23rd, 2013, 22:41
شما که از iweb طرفداری می کنید
بهتره یه نگاهی به این پست بندازید
رفتار ناپسند دیتاسنتر iweb تجربه من برای شما (http://www.webhostingtalk.ir/f37/98034)
.
تاپیک قدمتش مال دو سال پیشه . ممکنه سیاستاشون متفاوت بوده باشه .
مال زمان فرانتورک خدا بیامرز بوده (:|
Mohsen.b
November 23rd, 2013, 23:00
تاپیک قدمتش مال دو سال پیشه . ممکنه سایستاشون متفاوت بوده باشه .
مال زمان فرانتورک خدا بیامرز بوده (:|