توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساسپند شدن سرور
babelirani
May 18th, 2012, 13:55
با سلام خدمت همه ی دوستان
متاسفانه سرور ما دیروز به علت پرداخت نشدن پول سرور ساپند شد الان بیش از 15 ساعت از واریز وجه میگذره ولی هنوز سرور از ساپندی در نیومده
دوستان میدونن مدت زمانی که جوابگو هستن چقد هستش ؟
سرور از طرف خود دیتا سنتر ( ovh ) ساسپند شده
سوال بنده اینه که معمولا" چقد بعد از واریزی به حساب دیتاسنتر جوابگو هستن
HugeServer
May 18th, 2012, 13:58
بستگی به سرویس دهنده شما داره و تعهدات ایشان !
RoobinaServer
May 18th, 2012, 14:02
متاسفانه سرور ما دیروز به علت پرداخت نشدن پول سرور ساپند شد الان بیش از 15 ساعت از واریز وجه میگذره ولی هنوز سرور از ساپندی در نیومده
آخه این سوالیه که اینجا میپرسید ؟ البته حق میدم الان اعصابتون خورده تصمیم نمیتونید بگیرید گفتید اینجا تاپیک بزنید شاید فرجی بشه
عزیز بستگی به سرویس دهندتون داره
ممکنه مثلا جمعه تعطیل باشن بره برای پنجشنبه و ...
ازک جا سرویس گرفتید؟
babelirani
May 18th, 2012, 14:03
بستگی به سرویس دهنده شما داره و تعهدات ایشان !
ایشون گفتن که به دیتاسنتر انتقال دادیم سوال من اینجا بود که دیتاسنتر چقد میگذره تا باز کنه
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
آخه این سوالیه که اینجا میپرسید ؟ البته حق میدم الان اعصابتون خورده تصمیم نمیتونید بگیرید گفتید اینجا تاپیک بزنید شاید فرجی بشه
عزیز بستگی به سرویس دهندتون داره
ممکنه مثلا جمعه تعطیل باشن بره برای پنجشنبه و ...
ازک جا سرویس گرفتید؟
عزیز جان من مثل اینکه سوالمو کاملا" ننوشتم
سرور ما از طرف دیتا سنتر ( ovh ) ساسپند شده نه از طرف شرکت یا سایتی که ازشون سرور گرفتیم
واسه همین سوال کردم که دوستان که با دیتاسنتر کار کردن جواب بدن نه
RoobinaServer
May 18th, 2012, 14:10
ایشون گفتن که به دیتاسنتر انتقال دادیم سوال من اینجا بود که دیتاسنتر چقد میگذره تا باز کنه
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
عزیز جان من مثل اینکه سوالمو کاملا" ننوشتم
سرور ما از طرف دیتا سنتر ( ovh ) ساسپند شده نه از طرف شرکت یا سایتی که ازشون سرور گرفتیم
واسه همین سوال کردم که دوستان که با دیتاسنتر کار کردن جواب بدن نه
اگر واریز شده باید تا امشب که آخرین روز کاری در این هفته هست باز بشه اگر نشد میره بعد از یکشنبه
یعنی دوشنبه که روز اول کاریشونه
babelirani
May 18th, 2012, 14:13
اگر واریز شده باید تا امشب که آخرین روز کاری در این هفته هست باز بشه اگر نشد میره بعد از یکشنبه
یعنی دوشنبه که روز اول کاریشونه
پس به قول شما بگید باید کلا" سایتمون رو ببندیم دیگه
HugeServer
May 18th, 2012, 14:18
Ovh کمی کند در این موارد عمل میکند , سریعترین راه پیگیری تلفنی سرویس دهنده شما هست.
stchost
May 18th, 2012, 14:59
سرور از طرف خود دیتا سنتر ( ovh ) ساسپند شده
سوال بنده اینه که معمولا" چقد بعد از واریزی به حساب دیتاسنتر جوابگو هستن
سلام
ما با OVH کار نکردیم ولی اصولاه چنین مواردی در شرکت ها به بخش Billing مربوط میشه که فقط در ساعات اداری هستند
بهتون پیشنهاد می کنم قبل از امشب از راه های دیگه باهاشون ارتباط بر قرار کنید چون ممکنه به روز دوشنبه موکول بشه
faranetwork
May 20th, 2012, 09:28
معمولا تمدید ها در صورتی که سرویس دهنده جزو کابران vip باشه در هر ساعتی تمدید بشه کمتر از 1 ساعت سرور تمدید میشه!!! در بعضی موارد هم تا 48 ساعت کاری میلادی طول میکشه!!! اگر هم مستقیم از دیتاسنتر خرید کردین ایمیل خود رو چک کنید ممکن هست ازتون مدارک کارتی که باهاش پرداخت کردین رو بخوان