PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : LeaseWeb و سرور اختصاصی

Nik0TiN
May 18th, 2012, 11:16
سلام دوستان گلم سوالی برام پیش امده که leaseweb سرور اختصاصی از پیش اماده نداره ... الان من کمی نگاه کردم فقط تونستم خودم سرور جمع کنم که خیلی گرون شد ...
چجوریه قیمت هاش ؟
کسی تاحالا سرور اماده و پیش فرض ازش خریده ؟ چجوری به صرف تر هست ؟پ
کمی اطلاعات بدید لطفا

P30Tools
May 19th, 2012, 02:19
مورد استفادتون چی هست؟

Nik0TiN
May 20th, 2012, 12:58
برای vps میخوام

astro.alireza
May 20th, 2012, 19:21
سلام
ما سرور آماده خریدیم ولی هزینه بالایی داره و کسی برای خرید وی پی اس طرفش نمیاد

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------

البته سرور آماده اش از سرور کاسمتوم ارزون تره

Nik0TiN
May 20th, 2012, 21:45
به نظرتون از کجا میتونم سرور با کیفیت بگیرم این دیتا سنتر های هتزنر و امثال اونا که اشغال ترین سرور های دنیا رو دارند و به هیچ دردی نمیخورند ...
سرور قوی با قیمت مناسب کجا گیر میاد ؟
مناسب منظورم ارزون نیست ... یه چیزی که خوب باشه

itjavani
May 20th, 2012, 22:07
برخی از دیتاسنترهای معتبر:

آمریکا:
singlehop.com
softlayer.com
webnx.com
liquidweb.com

کانادا:

peer1.ca

هلند:
leaseweb.com
swiftway.nl

انگلیس:

uk2.net

کشور دیگه ای مد نظر اگر هست بفرمایید
نام این دیتاسنترها بر اساس تجربه شخصی بوده که رضایت داشتم

faranetwork
May 20th, 2012, 22:12
به نظرتون از کجا میتونم سرور با کیفیت بگیرم این دیتا سنتر های هتزنر و امثال اونا که اشغال ترین سرور های دنیا رو دارند و به هیچ دردی نمیخورند ...
سرور قوی با قیمت مناسب کجا گیر میاد ؟
مناسب منظورم ارزون نیست ... یه چیزی که خوب باشه

ovh !!! اگه دنبال سرور و پورت خوب هستین

m-mehdipoor
May 20th, 2012, 22:13
من قبلا با لیزوب کار کردم ،در تعداد آی پی به مشکل بر خوردیم ، زیاد آی پی نمی دن ، برای وی پی اس فکر نکنم اصلا مناسب باشه !

astro.alireza
May 20th, 2012, 22:21
ovh !!! اگه دنبال سرور و پورت خوب هستین
ovh نسبت به قیمت خیلی خوبه و کیفیت بالایی داره. دقت کن ovh نه kimsufi که سرورهای آشغالترین هستند!

من قبلا با لیزوب کار کردم ،در تعداد آی پی به مشکل بر خوردیم ، زیاد آی پی نمی دن ، برای وی پی اس فکر نکنم اصلا مناسب باشه !
بله تو لیزوب بیشتر از ۱۶ ای پی نمی ده

Only4U
May 21st, 2012, 00:43
به نظر من یه سر به سرویس های رد استیشن بزن هم سرویسای خوب و با کیفیت و کلا همه چیش به نظر من خوبه از همه نظر برا من که خوب جواب داده !
یه پرس و جویی درباره رد استیشن هم بکن !
موفق باشی

tizparvaz
May 21st, 2012, 01:02
فقط یه جا دیدم از لیزوب وی پی اس میداد اونم فک کنم از 50 تومن ماهیانه شروع میشد اما خودم دو ماه ازش داشتم واقعا عالی جدا اگر میخوای وی پی اس خفن بدی انتخاب خوبی کردی اتفاقا کار خوبی میکنه بیشتر از 16 تا آی پی نمیده اگر میتونید وی پی اساتونرو تو رنج قیمت بالای 50 تومن بفروشید معتل نکنید بهترین انتخاب و کردید
موفق باشید

m-mehdipoor
May 21st, 2012, 01:17
مطمئنید همین 16 تا هم می ده !؟
فکر کنم به سرور های خیلی قدیمیش می داد...
فکر می کنم به 5 تا محدود شده باشه !

serverstar.ir
May 21st, 2012, 01:38
درسته آی پی 16 تایی نمیده

P30Tools
May 21st, 2012, 02:32
از نظر کیفیت و سطح سرویس دهی که عالی هستن.
ماکسیموم 16 آیپی میده,به درد مجازی سازی نمیخوره,مگه این که پلن های بالاتون رو روی لیزوب میزبانی کنید.

tizparvaz
May 21st, 2012, 02:49
شاید خود دیتاسنتر نده شاید کسی اونجا کلو داره و ارائه میده

---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------

ضمنن 16 تارو میده حداقل مطمئنم به کسایی که الان مشتریش هستن میده 16 تارو جدید خرید کنید اطلاع ندارم

rn4j1m1
May 21st, 2012, 03:17
فقط حواستون باشه ، قبل از پرداخت حتما در مورد آی پی باهاشون صحبت کنید و بگید که 15 تا آی پی اضافه میخاین (بیشتر از این کلا نمیدن) در غیر این صورت احتمالش هست که بیشتر از 7 آی پی اضافه (مجموعا 8 آی پی) ندن

taghi.karimi
May 21st, 2012, 08:09
كساني كه كولو دارند ايپي تا 24 هم امكان ارائه هست.
يكي از همكاران سرور با 24 ايپي هم ارائه ميدند از اين ديتا سنتر!

Nik0TiN
May 21st, 2012, 12:11
مرسی دوستان از همکاری ...
من کلا از آلمان میخوام چند تا سرورم رو جا به جا کنم
آشغال ترین دیتا سنتر ها به نظر من تو المان جمع شدن
Giga که الکی و فاکتور تراشی میکنه .... بعدم که میخوای پیگیر پس گرفتن پول بشی و متوجه اشتباه میشی ... میگند باید نامه بدی فکس بزنی و .... از گیگا هاستنگ دات بیز که همون گیگا نسخه المانیش هست خرید داشتم سخت پشیمونم
هتزنر که جدیدا تو کار سوزوندن هارد و بد سکتور هارده ... کیفیت پورت هاش هم داره مزخرف میشه ساپور هم درست نمیده وقتی اتفاق حادی رخ میده ...
OVH هم فکر نمیکنم چیز قوی باشه با چند تا از دوستان مثل نوین سرور که صحبت میکردم اصلا پیشنهاد نمیکرد ...
Leaseweb رو پیشنهاد کرد که گفت خوبه و شما توضیحاتی رو درموردش دادی و Velia.net رو هم معرفی کرد که نمیدونم چطوره ...