توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نام کارگزار در اینترانت ملی در NIC.ir
Firebirds
May 17th, 2012, 18:57
سلام
دوستان اطلاع دارید این گزینه را در پنل nic چگونه باید تنظیم کرد
نام کارگزار در اینترانت ملی
1eng.ir
May 17th, 2012, 22:33
دی ان اس هایی که روی آی پی های اینترانت ست میشن! بش میگن کارگزار اینترانتی ...
مثه آی پی 10.10.34.34
ali2k
May 17th, 2012, 22:36
کسی اطلاع داره چجوری میشه در اینترانت ملی حضور داشت ؟
یعنی مثلا من بخوام سایتم در اینترانت ملی هم در دسترس کاربرای اینترانت باشه چیکار باید بکنم ؟
اصلا من درست فهمیدم که اینترانت ملی از اینترنت جدا هست و باید جداگانه داخلش حضور داشت ؟
the_coder
May 17th, 2012, 23:10
کسی اطلاع داره چجوری میشه در اینترانت ملی حضور داشت ؟
یعنی مثلا من بخوام سایتم در اینترانت ملی هم در دسترس کاربرای اینترانت باشه چیکار باید بکنم ؟
اصلا من درست فهمیدم که اینترانت ملی از اینترنت جدا هست و باید جداگانه داخلش حضور داشت ؟
سلام
سایت هایی که روی سرور ایرانی میزبانی میشن از طریق اینترانت هم قابل دسترسی هستن
1eng.ir
May 18th, 2012, 00:55
سلام
سایت هایی که روی سرور ایرانی میزبانی میشن از طریق اینترانت هم قابل دسترسی هستن
نکته تکمیلی:
سایت یا سروری که بخواد از پهنای باند اینترانت استفاده کنه، باید حتماً داخل شبکه ی اینترانت باشه یا به قولی آی پی اینترانت داشته باشه.
the_coder
May 18th, 2012, 01:05
نکته تکمیلی:
سایت یا سروری که بخواد از پهنای باند اینترانت استفاده کنه، باید حتماً داخل شبکه ی اینترانت باشه یا به قولی آی پی اینترانت داشته باشه.
حتی اگر مستقیم ای پی اینترانت هم نداشته باشه و با همون ای پی های خود سرور هم میتونه اینترانت و هم میتونه اینترنت داشته باشه
برو یک اینترانت بگیر بعد بیا یک چیز پی ان ایران بگیر تا بشه اینترنت :دی
`
1eng.ir
May 18th, 2012, 01:11
حتی اگر مستقیم ای پی اینترانت هم نداشته باشه و با همون ای پی های خود سرور هم میتونه اینترانت و هم میتونه اینترنت داشته باشه
میتونه داشته باشه، ولی نمیشه پهنای باند اینترنت و اینترانت رو از هم جدا کرد. مگه اینکه شبکه هاشون (آی پی هاشو) با هم دیگه متفاوت باشه.
ali2k
May 18th, 2012, 01:13
یه سئوال دیگه :دی
این اینترانت را الان چجوری ارائه می کنن ؟ مثلا میدونم اکثر مدارس را بهش وصل کردن حالا بقیه استفاده کنندهای این اینترانت کیا هستن ؟
کلا هدف اینه که بدونم مخاطب الان کیا هستن ، چقدر جمعیتشان هست ، برنامه اینده برای این شبکه چی هست ؟
اگر ارزش داره برای رخنه در اینترانت :دی استارت بزنم :))
the_coder
May 18th, 2012, 01:14
میتونه داشته باشه، ولی نمیشه پهنای باند اینترنت و اینترانت رو از هم جدا کرد. مگه اینکه شبکه هاشون (آی پی هاشو) با هم دیگه متفاوت باشه.
اره نمیشه جدا کرد
اما من طبق سوال ایشون جواب دادم که گفتن : یعنی مثلا من بخوام سایتم در اینترانت ملی هم در دسترس کاربرای اینترانت باشه چیکار باید بکنم ؟
منم گفتم روی سرور های ایرانی اگر میزبانی شه ، میشه چون هم اینترانت داره هم اینترنت (البته همینجور که گفتی نمیشه جدا کرد)
راستی ممد این کابل برقت پیش من مونده ها ، می خوای بیام بدمت یا نه؟ :دی
m_dg_farari
May 18th, 2012, 01:22
اره نمیشه جدا کرد
اما من طبق سوال ایشون جواب دادم که گفتن : یعنی مثلا من بخوام سایتم در اینترانت ملی هم در دسترس کاربرای اینترانت باشه چیکار باید بکنم ؟
منم گفتم روی سرور های ایرانی اگر میزبانی شه ، میشه چون هم اینترانت داره هم اینترنت (البته همینجور که گفتی نمیشه جدا کرد)
امین جان الآن اگه ما بخوایم یه سرور هم اینترنت داشته باشه هم اینترانت و وقتی Request از خارج از ایران میاد با اینترنت هندل بشه و اگه از داخل اومد با اینترانت هندل بشه ، این چطوریاست؟ کار کردی این مورد رو؟
ممنون میشم اگر اطلاعاتی داری در اختیار من بذاری.
اصلا چطوری به یه سرور هم اینترنت وصل کنم هم اینترانت؟ 2 تا Network Adapter ؟ و 2 تا آی پی!؟ آی پی اینترانت که اصلا گیر نمیاد... دیتا سنتر ها ه به اندازه ی انگشتان دست دارن این آی پی ها رو!
the_coder
May 18th, 2012, 01:31
امین جان الآن اگه ما بخوایم یه سرور هم اینترنت داشته باشه هم اینترانت و وقتی Request از خارج از ایران میاد با اینترنت هندل بشه و اگه از داخل اومد با اینترانت هندل بشه ، این چطوریاست؟ کار کردی این مورد رو؟
ممنون میشم اگر اطلاعاتی داری در اختیار من بذاری.
اصلا چطوری به یه سرور هم اینترنت وصل کنم هم اینترانت؟ 2 تا Network Adapter ؟ و 2 تا آی پی!؟ آی پی اینترانت که اصلا گیر نمیاد... دیتا سنتر ها ه به اندازه ی انگشتان دست دارن این آی پی ها رو!
برای اینکار شما اصلا نیاز نیست کاری انجام بدی ، چون خود به خود این اتفاق میفته
سایت هایی که روی سرور های ایرانی هستن و فقط یک ای پی هم دارن ، هم از طریق اینترنت (خارج از کشور) و هم از طریق اینترانت قابل دسترسی هستن
یعنی اگر ای پی مخصوص اینترانت هم نداشته باشی باز سایت با اینترانت (بدون اینترنت) باز میشه
یعنی اتوماتیک هر دو باهمن و نمیشه جدا کرد مگر اینکه ای پی مخصوص اینترانت بگیری
`
1eng.ir
May 18th, 2012, 04:18
این اینترانت را الان چجوری ارائه می کنن ؟ مثلا میدونم اکثر مدارس را بهش وصل کردن حالا بقیه استفاده کنندهای این اینترانت کیا هستن ؟
کلا هدف اینه که بدونم مخاطب الان کیا هستن ، چقدر جمعیتشان هست ، برنامه اینده برای این شبکه چی هست ؟
اگر ارزش داره برای رخنه در اینترانت :دی استارت بزنم :))
چجوری ارائه میکنن؟ به سختی :دی
چجوری نداره که :d چه از ISP بخوای چه از دیتاسنتر، بت میدن. فقط Money میخوان ازت :d
وقتی اینترانت داشته باشی، فقط با آی پی های داخلی میتونی ازش استفاده کنی. یعنی اگه سایتت رو اینترانت باشه فقط کاربرای ایرانی میتونن از سایتت استفاده کنن.
قیمت (http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQwkjN4kDQ6IXZi1WduRWSldWYwx HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfAFzN 5QDQ6UGb0lGd) اینترانتی که مخابرات میده! نمیدونم چرا حس میکنم چند ماه پیش قیمتا پایینتر بود :39:
کابل برقمو بیار، تا قراردادتو مهر و امضا کنم :d
پرینت رنگی :))
پ.ن: پورت اینترانت، چه به آی پی اینترنت وصل باشه چه به آی پی اینترانت، از پهنای باند اینترانت استفاده میشه. ولی مشکلش اینه که نمیشه پهنای باند رو جدا کرد. وگرنه خیلی راحت میشد سایت ها رو به داخل کشور انتقال داد و هزینه پهنای باند خیلی کمتری پرداخت کرد.
تبیان، پارس آقلاین و افرانت! این 3 تا دکه که اسم خودشونو گذاشتن دیتاسنتر :d نمیتونن این دو پهنای باند رو از هم جدا کنن! حتماً و حتماً باید آی پی اینترانت روی پهنای باندت ست بشه ... // + آی پی اینترانت هم فقط دست مخابراته :-|