PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با انتقال از name.com

mohammad8711
May 17th, 2012, 15:46
یک دامنه در name.com دارم که 2 هفته دیگه expire میشه
خواستم دامنه رو انتقال بدم ولی وقتی لاگین کردم دیدم اصلا دامنه توی پنل من نیست که بتونم Auth Code رو بگیرم یا حتی تمدید کنم !!!
whois دامنه هنوز به اسم خودمه ! ولی توی پنل من نیست !
کلا همین جوریه ؟ وقتی موعد تمدید دامنه نزدیک بشه از پنل حذف میشه ؟؟
توی ایمیلی که برای تمدید اکانت فرستاده بودند لینک renew بود ، روی اون کلیک کردم 10.99 دلار برای تمدید دامنه به صورت حساب اکانتم اضافه شد
چند وقت پیش هم برام یک ایمیل فرستاده بودند :

Mandatory WDRP Notice
You are required to have accurate contact information whether your Whois data is public, or privatized. If any of the Whois information for your domain names is inaccurate, ICANN policy requires that you correct it. Please know that under the terms of your registration agreement in certain cases the provision of false Whois information can be grounds for cancellation of your domain name registration. We would hate to see that happen.

کسی تا حالا چنین مشکلی داشته ؟ باید چیکار کنم ؟

Metalik
May 17th, 2012, 16:14
سلام
این پیام ارتباطی به تمدید نداره
گاهی whois دامنه ها توسط ICANN یا ثبت کننده چک می شه
اگه whois غیرمعتبر باشه یا ناقص باشه این پیام برای شما ارسال می شه و به شما فرصت داده می شه که whois دامنه را تصحیح و تکمیل کنید
اگه این پیام رو نادیده بگیرید دامنه پس از مدتی حذف می شه و هیچ پولی برگشت داده نمی شه

mohammad8711
May 17th, 2012, 16:48
سلام
این پیام ارتباطی به تمدید نداره
گاهی whois دامنه ها توسط ICANN یا ثبت کننده چک می شه
اگه whois غیرمعتبر باشه یا ناقص باشه این پیام برای شما ارسال می شه و به شما فرصت داده می شه که whois دامنه را تصحیح و تکمیل کنید
اگه این پیام رو نادیده بگیرید دامنه پس از مدتی حذف می شه و هیچ پولی برگشت داده نمی شه
این پیام رو تقریبا 2 هفته پیش فرستاده بودند و به نظر میرسید پیامیه که برای همه فرستاده شده بود منم بهش توجه نکردم (البته اینی که اینجا گذاشتم متن کامل ایمیل نیست)
الان باید چیکار کنم ؟ دامین توی پنل من نیست که بخوام مشخصاتش رو تغییر بدم !
کسی می تونه مشکل منو حل کنه ؟ کسی اینجا هست که با name.com کار کنه ؟

1eng.ir
May 17th, 2012, 17:16
نام دامینتون رو میگید؟

Metalik
May 17th, 2012, 17:25
دامنه در پنل شما نیست به خاطر این که به پیام اخطار توجهی نکردید و دامنه حذف شده و از مالکیت شما خارج شده
شما می توانید همان دامنه را مجددا با اطلاعات صحیح ثبت کنید.

mohammad8711
May 17th, 2012, 17:34
نام دامینتون رو میگید؟

ویرایش شد

دامنه در پنل شما نیست به خاطر این که به پیام اخطار توجهی نکردید و دامنه حذف شده و از مالکیت شما خارج شده
شما می توانید همان دامنه را مجددا با اطلاعات صحیح ثبت کنید.

دامنه حذف نشده . هنوز whois به اسم خودمه !

Metalik
May 18th, 2012, 08:39
بله ظاهرا دامنه مشکلی نداره و حذف نشده، اگه دامنه در پنل شما نیست بهتره با پشتیبانی name.com تماس بگیرید سریع جواب می دهند.

mohammad8711
May 18th, 2012, 22:49
خوشبختانه بعد از تماس با ساپورت دامنه به پنل من برگشت
لطفا یک سایت معتبر برای انتقال دامنه معرفی کنید که Auth Code رو هم به خودم بده تا امکان انتقال دامنه رو داشته باشم

Metalik
May 19th, 2012, 09:10
سایت ایرانی یا خارجی؟

mohammad8711
May 19th, 2012, 13:29
خارجی با امکان پرداخت با وبمانی یا ایرانی معتبر

Metalik
May 19th, 2012, 13:41
ایرانی معتبر: آموزش انتقال دامنه های بین المللی به ****** - پرتال پشتیبانی (http://support.***********/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=5&nav=0)
خارجی که webmoney قبول می کنه فقط resellerclub که باید اولش 99 دلار پرداخت کنید تا پنل ریسلری بگیرید

mohammad8711
May 23rd, 2012, 13:02
معمولا چقدر طول میکشه دامنه منتقل بشه؟
تقریبا 4 روز پیش درخواست انتقال دادم هنوز خبری نیست