PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی با اين مشخصات

mohsen21
May 17th, 2012, 12:35
سلام
يه سرور مجازي ميخوام كه پينگ خوبي بده
من هر سرور مجازي داشتم سرعت دانلودش خوب بوده ولي تو فيلم آنلاين ديدن خيلي مشكل داشته
من نميدونم علتش چي بوده ولي يه سرور مجازي ميخوام كه روش cc*** نصب كنم و بدون مشكل فيلم آنلاين ببينم و دانلود كنم
لطفا اگه چنين سروري داريد به من آفر بديد
ويندوز باشه

Warez-Host.IR
May 17th, 2012, 12:43
من هر سرور مجازي داشتم سرعت دانلودش خوب بوده ولي تو فيلم آنلاين ديدن خيلي مشكل داشته

سلام
سرعت اینترنت شما چه میزان است ؟؟
مشاهده یا همان تماشای تصاویر از داخل سرورمجازی تنها به سخت افزار موجود مربوط نمی باشد
شما باید سرعت مناسبی برای اتصال به سرورمجازی نیز دراختیار داشته باشید
ما با داشتن اینترنت 2 مگ نیز وقتی به یک سرورمجازی لوگین می کنیم و می خواهیم فایل تصویری اجرا کنیم باز هم به صورت اسلاید اسلاید (( یا همان تیکه تیکه )) نمایش داده می شود
این موضوع را نمی توان یک عیب بر روی سرور قرار داد , به دلیل اینکه مشکل اصلی سرعت کم اینترنت های خانگی با اداری ایران است
هرچند که باید سرویس خریداری شده نیز از منابع خوب و مناسبی برخوردار باشد

موفق باشید

serverstar.ir
May 17th, 2012, 12:46
سلام
من نميدونم علتش چي بوده ولي يه سرور مجازي ميخوام كه روش cc*** نصب كنم و بدون مشكل فيلم آنلاين ببينم و دانلود كنم
ويندوز باشه

سلام همونطوری که دوستمون گفتن سرعت اینترنت شما رو تماشای فیلم خیلی تاثیر داره

سروری که میخواید قابل ارائه هستش اگر رنج قیمتی مد نظرتون هست اعلام کنید تا آفر بدیم

sheitonakshirazi
May 17th, 2012, 12:59
منم حرف دوستانو تایید میکنم.
اما اگه سرور مجازی با کیفیت خوب میخواین ما میتونیم از انگلیس دیتا سنتر (RedStarion) با پینگ بسیار خوب و پورت قوی که دانلود تا50-60 مگ داشتیمو بهتون پیشنهادبدیم.
کاکو هاست | هاست | میزبانی وب | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی ثبت دامین | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه و فضای (http://www.kakohost.com/vps/)

arvin_b
May 17th, 2012, 13:16
سلام
در صورتی که سرور مجازی از فرانسه خواستید در خدمت هستم
تایپک فروش
فروش سرور مجازی فرانسه ovh (http://www.webhostingtalk.ir/f15/48372)

RoobinaServer
May 17th, 2012, 13:18
سلام
ويندوز باشه

1.به سرعت اینترنت شما بستگی داره
2. سرور برای دیدن فیلم میخواید فقطد یگه با پینگ خوب ، خب سرور ایران تهیه کنید توش فیلم نگاه کنید از اون پینگ بهتر وجود نداره

Mehdi_Enter
May 17th, 2012, 13:37
از آلمان هتزنر میتوانم تقدیم شما کنم

http://www.webhostingtalk.ir/f15/40389/

tizparvaz
May 17th, 2012, 14:25
1.به سرعت اینترنت شما بستگی داره
2. سرور برای دیدن فیلم میخواید فقطد یگه با پینگ خوب ، خب سرور ایران تهیه کنید توش فیلم نگاه کنید از اون پینگ بهتر وجود نداره
2 رو جک گفتیا :دی

نه دوستان ایشون منظورشون اینه که وقتی توسط *** وصل میشن به سرور تو سیستم خودشون فیلم نگاه کنن

RoobinaServer
May 17th, 2012, 14:35
سلام
ويندوز باشه

بین علما اختلاف افتاده

شما بیا دقیق بگو
1.که فیلم رو تو سرور میخواید دانلود کنید و داخل خود سرور نگاه کنید

2.یا از طریق اکانت .... که درست میکنید رو سرور میخواد وصل بشید و داخل کامپیوتر خودتون با نت خودتون دانلود و نگاه کنید ؟

کدومش

PDhost.net
May 17th, 2012, 15:10
ایشون میخوان فیلم تو سرور مجازی ببینن،حرفای همه ی دوستان تایید میشه،دیدن فیلم بستگی به سرعت اینترنت خودتون داره

mohsen21
May 17th, 2012, 19:51
2 رو جک گفتیا :دی

نه دوستان ایشون منظورشون اینه که وقتی توسط *** وصل میشن به سرور تو سیستم خودشون فیلم نگاه کنن

منظور من همينه كه دوستمون اشاره كردن
توي *** اكانت ايجاد كنم و باهاش وصل شم به اينترنت و فيلم آنلاين نگاه كنم

البته اين راهيه كه به نظر من ميرسه
اگه دوستان راه بهتري دارن خب ميتونن بگن چون من آماتورم
ممنون

AlborzVPS
May 17th, 2012, 22:44
با سلام

رم : 512
هارد : 40 گیگ
پورت : 1 گیگ
پهنای باند : 600 گیگ