ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محدود کردن پورت در vmware

MehrPC
May 17th, 2012, 11:15
توی v,ware چه جوری پورت یه vps رو میشه محدود کرد ؟ مثلا از 5 مگابایت بیشتر نتونه دانلود کنه

vps238
May 17th, 2012, 13:11
منم دنبال همینم اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشیم

majidisaloo1
July 26th, 2012, 14:17
کسی نیست بدونه؟

Milad-H
July 26th, 2012, 14:21
تنها را استفاده از روتر میکروتیک است
با استفاده از این میتوانید میزان پورت هر ای پی یا رنج ای پی را روی سرور محدود کنید

mohamad2314
July 26th, 2012, 15:46
یه کم بیشتر توضیح میدید یعنی روتر رو میکروتیک قرار بریم؟

Milad-H
July 26th, 2012, 15:55
یه کم بیشتر توضیح میدید یعنی روتر رو میکروتیک قرار بریم؟

بله شما یک میکروتیک ایجاد میکنید و تنظیمات روتر را روی آن اعمال میکنید. بعد از آن سایر وی پی اس ها از اینترنت روتر که میتوانید روش محدودیت ایجاد کنید استفاده میکنند

rpserver
July 26th, 2012, 16:00
بنده در تاپیک دیگری نحوه ساخت روتر را آموزش دادم
در صورتی که تمایل دارید ، درخواستتونو پ.خ کنید تا براتون روتر نصب و کانفیگ بشه

majidisaloo1
July 26th, 2012, 16:01
تنها را استفاده از روتر میکروتیک است
با استفاده از این میتوانید میزان پورت هر ای پی یا رنج ای پی را روی سرور محدود کنید

جایی نیست که کامل آموزشش باشد؟

Milad-H
July 26th, 2012, 16:05
داخل سایت بعضی از دوستا به صورت متنی آموزش دادن ( به خصوص در تاپیک های سرور های هتزنر ) سرچ کنید موجوده

majidisaloo1
July 26th, 2012, 16:19
بنده در تاپیک دیگری نحوه ساخت روتر را آموزش دادم
در صورتی که تمایل دارید ، درخواستتونو پ.خ کنید تا براتون روتر نصب و کانفیگ بشه

لطفا آدرس تاپیک رو بدین
ممنون

rpserver
July 26th, 2012, 18:40
http://www.webhostingtalk.ir/f10/51799/#post480716

astro.alireza
July 26th, 2012, 19:23
توی تنظیمات نتورک خود esxi می تونید محدودیت ها رو اعمال کنید
اون چیزی هم که شما به عنوان روتر میکروتیک مطرح کردید فقط می تونه سرعت آپلود رو محدود کنه و سرعت دانلود بدون محدودیت باقی می مونه (توی دیتاسنترهایی غیر از هتزنر)

rpserver
July 26th, 2012, 19:36
اون چیزی هم که شما به عنوان روتر میکروتیک مطرح کردید فقط می تونه سرعت آپلود رو محدود کنه و سرعت دانلود بدون محدودیت باقی می مونه (توی دیتاسنترهایی غیر از هتزنر)

دوست عزیز ، بنده تمام تنظیمات ESXi را جستجو کردم . چیزی برای محدود کردن پورت نبود . در قسمت Networking هم امکان کار و تنظیم NIC ها وجود دارد . امکان محدود کردن نیست .
درصورتی که شما از همچین امکانی باخبر هستید ، با تصویر و ذکر توضیحات ممنون میشم نشان بدید

majidisaloo1
July 26th, 2012, 20:05

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که کجا

MagicVps.Com
July 26th, 2012, 21:16

اگر منظورتون ترافیک شپینگ هست که اونجا هم فقط سرعت اپلود محدود میکنه سرعت دانولد روش تاثیری نداره

دوست عزیز ، بنده تمام تنظیمات ESXi را جستجو کردم . چیزی برای محدود کردن پورت نبود . در قسمت Networking هم امکان کار و تنظیم NIC ها وجود دارد . امکان محدود کردن نیست .
درصورتی که شما از همچین امکانی باخبر هستید ، با تصویر و ذکر توضیحات ممنون میشم نشان بدید
از قسمت ترافیک شیپینگ

taghi.karimi
July 26th, 2012, 21:29

همانطور که جناب علیرضا فرمودن امکان محدودیت پورت در esxi فراهم است!
از ادرس زیر :

configuration>networking>properties VM>Vswitch>edit>Traffic Shaping>Enable and custumize the avrenge BW

موفق باشید!

majidisaloo1
July 26th, 2012, 21:47
همانطور که جناب علیرضا فرمودن امکان محدودیت پورت در esxi فراهم است!
از ادرس زیر :

configuration>networking>properties VM>Vswitch>edit>Traffic Shaping>Enable and custumize the avrenge BW

موفق باشید!

اخه من شنیدم وقتی این رو محدود کنیم مثلا به 10 مگ کل یوزر ها این 10 مگ شیر میشه

rpserver
July 26th, 2012, 22:10

بله دقیقا همینطور هست . این Traffic Shaping برای محدود کردن کل وی پی اس هایی هست که به یک کارت شبکه وصل هستند . اصلا کاربردی برای محدود کردن تک تک وی پی اس ها ندارد !

taghi.karimi
July 26th, 2012, 22:18

این حرف برای زمانی است که شما همه راروی یک VM قرار بدید و همان را محدود کنید.
شمامیتوانید چندین vm تعریف و هرکدام را یک مقدار پورت تعریف و هر سروری که خواستید را هنگام انتخواب کارت شبکه همان کارت شبکه مجازی را انتخواب نمایید که نیاز دارید.
موفق باشید!

porya_spy
July 26th, 2012, 22:23
خب چرا لقمه رو از پشت سر میذارین تو دهنتون
یه میکروتیک نصب کنید همه کاری میشه باهاش انجام داد بی دردسر

majidisaloo1
July 26th, 2012, 22:54
خب چرا لقمه رو از پشت سر میذارین تو دهنتون
یه میکروتیک نصب کنید همه کاری میشه باهاش انجام داد بی دردسر

مشکل این هست که دیتا سنتر ovh تا اونجا که من میدونم روتر نمیشه روش نصب کرد

danitfk
July 27th, 2012, 16:07
مشکل این هست که دیتا سنتر ovh تا اونجا که من میدونم روتر نمیشه روش نصب کرد
بله مشکل همینجاست ؛ به خاطر اینکه ip ها در ovh بر اساس mac address ست میشند نمی تونیم gateway رو روتر قرار بدیم ، ip بلاک میشه .. o:-)

rpserver
July 27th, 2012, 16:08
بله مشکل همینجاست ؛ به خاطر اینکه ip ها در ovh بر اساس mac address ست میشند نمی تونیم gateway رو روتر قرار بدیم ، ip بلاک میشه .. o:-)

امکان تغییر مک آدرس برای آی پی ها وجود ندارد ؟ بنده جای دیگری هم گفتم .
تمام آی پی ها را با مک آدرس روتر بدهید و آی پی هارا روی روتر ادد کنید . در انتها روت بنویسید

majidisaloo1
July 27th, 2012, 19:25
امکان تغییر مک آدرس برای آی پی ها وجود ندارد ؟ بنده جای دیگری هم گفتم .
تمام آی پی ها را با مک آدرس روتر بدهید و آی پی هارا روی روتر ادد کنید . در انتها روت بنویسید

من قبلا با میکروتیک که کار می***دم جایی برای دادن مک داشت حالا نمیدونم که آیا میشه این کار رو کرد یا نه

rpserver
July 27th, 2012, 20:13
من قبلا با میکروتیک که کار می***دم جایی برای دادن مک داشت حالا نمیدونم که آیا میشه این کار رو کرد یا نه
متوجه منظور من نشدید .
مک آدرس کارت شبکه میکروتیک رو ، به دیتاسنتر برای تمام آی پی ها معرفی کنید . انگار که میخواهید میکروتیکتان مثلا یکباره 16 آی پی داشته باشد !
تمام آی پی ها را ادد کنید .
در انتها برای هر آی پی یک روت بنویسید . یا Netmap کنید . یا مسائل دیگر برای روتینگ

parsspace
February 9th, 2013, 05:24
دوستان عزیز راهش اینه که شما چند تا v network اد کنید و برای هر کدوم یک ترافیک شیپینگ جدا تعریف کنید و وی پی اس هاتون رو به ترتیب تی اونا قرار بدین. حالا ممکنه برای هر وی پی اس یکی اد کنید یا اینکه گروه بندی کنید. من مشکل حل شد.

MagicVps.Com
February 9th, 2013, 13:01
دوستان عزیز راهش اینه که شما چند تا v network اد کنید و برای هر کدوم یک ترافیک شیپینگ جدا تعریف کنید و وی پی اس هاتون رو به ترتیب تی اونا قرار بدین. حالا ممکنه برای هر وی پی اس یکی اد کنید یا اینکه گروه بندی کنید. من مشکل حل شد.

با این روش فقط سرعت اپلود محدود میشه سرعت دانولد روش تاثیری نداره میتونید تتس کنید و ببنید به اشتباه خیلی از دوستان میگن به این روش محدود شده در صورتی که فقط اپلود محدود میشه توی این روش

svgdata
October 26th, 2013, 04:10
سلام

کسی میدونه چه طوری میشه تو vmware سرعت پورت ارتباطی سرور رو بین وی پی اس ها تقسیم کرد

با تشکر