ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پارک کردن دامنه

fr_sdgh
May 16th, 2012, 23:28
سلام، dns های دامنه رو تغییر دادم و قصد دارم پارکش کنم. اما اجاره رو نمیده
مگه دیگه نیاز هست تو کنترل پنل قبلی دامنه رو حذف کرد ؟

hannah
May 16th, 2012, 23:39
اگر سیپنل اجازه رو نمیده صبر کنید تا دی ان اس ها ست شده اگر باز هم این مشکل بود به مدیر سرور بگید از edit dns zone ادد کنه

fr_sdgh
May 16th, 2012, 23:51
dns ها ست شده. چون دامنه دیگه ای متصل هست ارور 403 همچین چیزایی میده.
جهت یادگیری خودم. از simple میتونم استفاده کنم یا باید advanced باشه ؟ رکورد ها به چه صورت هست؟

hannah
May 17th, 2012, 10:14
اگر در هاستتون فایلی نباشه معمولا 403 میده یک فایل بزارید توش مثل ایندکس اوکی میشه

Webramz
May 17th, 2012, 10:47
برای استفاده از سرویس پارک دومین در سی پنلcPanel، لازم است ابتدا، دی ان اس های دامنه جدید را مطابق با دی ان اس های دامنه اصلی که سرویس هاست برروی آن ست شده است، قرار دهید. ست آپ کامل دی ان اس ها معمولا بین 4 تا 72 ساعت زمانبر است. پس از طی این مدت با لاگین به سی پنل، پارک دومین، می توانید دامنه جدید را اضافه کنید.

دلیل دریافت خظای 403:
1- عدم وجود فایل index در فولدر روت/ Public_html. فایل ایندکس برای نمایش سایت لازم است و این فایل بصورت پیش فرض صفحه اصلی سایت شما را نشان می دهد.
2- تغییر پرمیشن فایل و فولدر ها، پرمیشن فولدرها بصورت پیش فرض باید روی 755 و فایل روی 644 ست شود.

fr_sdgh
May 17th, 2012, 12:56
نه نه نه. گفتم که به دامنه دیگه ای متصل هست public_html و داره جواب میده. این دامنه دوم با تنظیمات dns داره 403 رو میده. مگه تنظیمات dns کافی نیست؟ اگه باید پارک یا همچین چیزایی بشه، ازم قبول نمیکنه. از جانب dns 100% تنظیمات اعمال شده.

Webramz
May 17th, 2012, 14:44
لطفا نام دامنه اصلی و دامنه پارک را اعلام کنید...

azim_2424
May 18th, 2012, 11:36
من از پنل plesk استفاده می کنم می خوام که یه دامین tkرو به هاستم اضافه کنم کسی هست که این قضیه رو به من یاد بده توی tkهرچی ایپی سرورم رو میزنم هیچی بالا نمیاره لطفا یه کمک بدین

Mohammad_reza
May 18th, 2012, 13:03
خطایی که دریافت می کنید رو بهمراه تصویر اینجا قرار بدید لطفاً