PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی در روسیه

...ALI...
May 16th, 2012, 21:45
با سلام

دنبال یک vps توی روسیه می گردم

لطفا کمک کنید
مدتی دنبالشم.

reza115
May 16th, 2012, 21:50
سلام

چه سیستم عاملی ؟

m_dg_farari
May 16th, 2012, 22:19
سلام
اگه واریز میخواین باشه برای استفاده از سیستم های نال و نقض کپی رایت ==> پیشنهاد میشه از ایران بگیرید! عمرا روسیه به گرد ایران هم نمیرسه و سرویس دهنده هم تو ایران بیشتر از روسیه هستش. البته هلند هم هست مثلا دیتا سنتری مثل Altus Host یا Ecatel.
اگر برای ارسال اسپم نیاز دارید ، هیچ جای دنیا اسپم مجاز نیست! مگر اینکه شخص ، سرور رو داخل خونشون کولو کرده باشه و قطع شدن کل پهنای باندش براش مهم نباشه!
برای ارسال ایمیل تبلیغاتی شما میتونید از سرورهای مجازی امریکا هم استفاده کنید به شرطی که حرفه ای باشید در این کار و مواردی مثل : عدم ارسال به ایمیل های غیر واقعی ، وجود Unsubscribe در ایمیلتون ، عدم ارسال ایمیل های پیاپی در بازه ی زمانی کم و... رو رعایت کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت!

...ALI...
May 16th, 2012, 22:50
سلام
اگه واریز میخواین باشه برای استفاده از سیستم های نال و نقض کپی رایت ==> پیشنهاد میشه از ایران بگیرید! عمرا روسیه به گرد ایران هم نمیرسه و سرویس دهنده هم تو ایران بیشتر از روسیه هستش. البته هلند هم هست مثلا دیتا سنتری مثل Altus Host یا Ecatel.
اگر برای ارسال اسپم نیاز دارید ، هیچ جای دنیا اسپم مجاز نیست! مگر اینکه شخص ، سرور رو داخل خونشون کولو کرده باشه و قطع شدن کل پهنای باندش براش مهم نباشه!
برای ارسال ایمیل تبلیغاتی شما میتونید از سرورهای مجازی امریکا هم استفاده کنید به شرطی که حرفه ای باشید در این کار و مواردی مثل : عدم ارسال به ایمیل های غیر واقعی ، وجود Unsubscribe در ایمیلتون ، عدم ارسال ایمیل های پیاپی در بازه ی زمانی کم و... رو رعایت کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت!

ممنون از شما ...
ولی برای هیچ از موراد بالا نیاز ندارم.

rezahd
May 17th, 2012, 00:12
سلام دیتا سنتر های موجود در روسیه در صورت تمایل از فرانسه در خدمتم Colocation Russia - Data Centers (http://www.datacentermap.com/russia/)

m_dg_farari
May 17th, 2012, 05:32
ممنون از شما ...
ولی برای هیچ از موراد بالا نیاز ندارم.
به هر صورت ، بنده با توجه به این ورد که سرویس دهنده ای از روسیه نمیشناسم و خیلی هم کم هستن احتمالا ، این موارد رو عرض کردم که شاید به دردتون بخوره.
عذرخواهی میکنم اگر تاپیکتون خراب شد.

MOHAMMAD MOHSEN
May 17th, 2012, 08:24
با سلام

دنبال یک vps توی روسیه می گردم

لطفا کمک کنید
مدتی دنبالشم.

می تونیم بهتون بدیم از NQHOST.com نماینده شون هستیم البته وارز نیست ، نمی تونید برای هک استفاده کنید ، اگر از شبکه و منابع سوء استفاده کنید بدون هیچ اغماضی ساسپند می کنند اگر با این موارد مشکلی ندارید میتونیم بهتون بدیم پنل هم SolarVM هست که می تونید از طریق اون سیستم رو ریبیلد کنید پسورد روت رو تغییر بدین هاست نیم رو تغییر بدین سیستم رو ریبوت کنید و دسترسی به کنسول داشته باشید در کل پنل کاملی هست مجازی ساز هم Xen هست

---------- Post added at 08:24 AM ---------- Previous post was at 08:22 AM ----------

در ضمن به صورت آنی تحویل نمیدن و چند ساعتی در حدود 2 تا 3 ساعت طول میکشه تحویل بدن بعد از پرداخت
برای سفارش از لینک زیر استفاده کنید
::: سرور مجازی لینوکس ::: (http://www.iraniannic.com/vps/)

...ALI...
May 17th, 2012, 12:35
به هر صورت ، بنده با توجه به این ورد که سرویس دهنده ای از روسیه نمیشناسم و خیلی هم کم هستن احتمالا ، این موارد رو عرض کردم که شاید به دردتون بخوره.
عذرخواهی میکنم اگر تاپیکتون خراب شد.
دوست عزیز این چه حرفی من بازم به خاطر توضیحاتتون ازتون تشکر می کنم.
اختیار دارید. من همچین منظوری نداشتم

---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------

می تونیم بهتون بدیم از NQHOST.com نماینده شون هستیم البته وارز نیست ، نمی تونید برای هک استفاده کنید ، اگر از شبکه و منابع سوء استفاده کنید بدون هیچ اغماضی ساسپند می کنند اگر با این موارد مشکلی ندارید میتونیم بهتون بدیم پنل هم SolarVM هست که می تونید از طریق اون سیستم رو ریبیلد کنید پسورد روت رو تغییر بدین هاست نیم رو تغییر بدین سیستم رو ریبوت کنید و دسترسی به کنسول داشته باشید در کل پنل کاملی هست مجازی ساز هم Xen هست

---------- Post added at 08:24 AM ---------- Previous post was at 08:22 AM ----------

در ضمن به صورت آنی تحویل نمیدن و چند ساعتی در حدود 2 تا 3 ساعت طول میکشه تحویل بدن بعد از پرداخت
برای سفارش از لینک زیر استفاده کنید
::: سرور مجازی لینوکس ::: (http://www.iraniannic.com/vps/)

با قیمت پایین تر پیدا نمی شه؟

P30Tools
May 19th, 2012, 02:24
ویندوز میخواید یا لینوکس؟

...ALI...
May 19th, 2012, 12:00
ویندوز میخواید یا لینوکس؟

GUI و تا حدودی Browser برام اهمیت داره...
به خاطر همین ترجیها ویندوز...

P30Tools
May 19th, 2012, 19:26
GUI و تا حدودی Browser برام اهمیت داره...
به خاطر همین ترجیها ویندوز...

Virtual Hosting | VPS Hosting | Virtual private server | Virtual dedicated server (http://www.santrex.net/vps-hosting.php)