توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ESXi
Faraz4u
May 15th, 2012, 19:04
سلام
برای وی پی اس دادن . مثلا بخوام 5 تا وی پی اس ویندوز بدم . ایا باید 5 بار ویندوز نصب کنم؟ یا راه راحت تری هم برای این کار هست؟
baghebahar
May 15th, 2012, 19:08
سلام
برای وی پی اس دادن . مثلا بخوام 5 تا وی پی اس ویندوز بدم . ایا باید 5 بار ویندوز نصب کنم؟ یا راه راحت تری هم برای این کار هست؟
سلان
حالت تمپلت داره از یکی تمپلت تهیه میکنید و برای نصب های بعدی از اون استفاده میکنید.
irank
May 15th, 2012, 19:50
یک وی پی اس رو خاموش کنید روش کلیک کنید از بالا منوی فایل export بعد فرمت رو OVA برای راحتی بیشتر انتخاب کرده نام دهید و ایجاد کنید.
vps238
May 15th, 2012, 20:43
از vps مورد نظر بکاب بگیرید و دفعه های بعدی رستور کنید
tsotoodeh
May 16th, 2012, 10:36
روش های ذکر شده در بالا هر کدام شرایط خاص خود رو داره
ساخت Template تنظیمات یک ماشین مجازی رو به صورت مرجع نگه می داره و می توانید با تنظیم کردن یک ماشین مجازی به عنوان نسخه اصلی از تنظیمات این سیستم کپی تهیه کنید و Deploy کنید
ساخت Clone برای زمانی استفاده میشه که می خواهید یک نسخه از آن ماشین مجازی را به صورت پشتیبان یا یک نسخه مرجع از تنظیمات سرور مهمان آن ماشین مجازی نگه دارید. برای مثال اگر شما بخواهید یک سرور 2008 را تنظیم کنید و موارد امنیتی را در آن تنظیم کنید و این کار را در دیگر نسخه انجام ندهید می تونید از این گزینه استفاده کنید. البته برای Clone از ماشین های ویندوز موارد دیگری رو هم باید رعایت کرد مثل SID و Computername و ...
Export OVF گزینه خوبی برای کار شما نیست. Export از ماشین اغلب برای زمانی استفاده میشه که شما نیاز دارید تا ماشین مجازی را در نرم افزار دیگری اجرا کنید.
irank
May 16th, 2012, 10:39
روش های ذکر شده در بالا هر کدام شرایط خاص خود رو داره
ساخت Template تنظیمات یک ماشین مجازی رو به صورت مرجع نگه می داره و می توانید با تنظیم کردن یک ماشین مجازی به عنوان نسخه اصلی از تنظیمات این سیستم کپی تهیه کنید و Deploy کنید
ساخت Clone برای زمانی استفاده میشه که می خواهید یک نسخه از آن ماشین مجازی را به صورت پشتیبان یا یک نسخه مرجع از تنظیمات سرور مهمان آن ماشین مجازی نگه دارید. برای مثال اگر شما بخواهید یک سرور 2008 را تنظیم کنید و موارد امنیتی را در آن تنظیم کنید و این کار را در دیگر نسخه انجام ندهید می تونید از این گزینه استفاده کنید. البته برای Clone از ماشین های ویندوز موارد دیگری رو هم باید رعایت کرد مثل SID و Computername و ...
Export OVF گزینه خوبی برای کار شما نیست. Export از ماشین اغلب برای زمانی استفاده میشه که شما نیاز دارید تا ماشین مجازی را در نرم افزار دیگری اجرا کنید.
ایشون گفتن نصب ویندوز ! پس اگر از یک ویندوز خام temp بگیرن و deploy کنن مشکلشون حل میشه ! ..
tsotoodeh
May 16th, 2012, 11:28
در صورتی که با گزینه های دیگر Template گرفتن آشنا باشند، بله.
بایستی SID عوض بشه در غیر این صورت امکان شبکه بندی ویندوز ها با یکدیگر وجود نداره.
irank
May 16th, 2012, 12:10
من خودم فقط نصب کردم و temp گرفتم و deploy کردم بیش از 1 سال هست مشکلی نیست .. :)