توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از چند سرور اختصاصی همزمان
Only4U
May 15th, 2012, 13:57
سلام
دوستان جدیدا با این مطلب اشنا شدم که اگه 2 تا سرور اختصاصی داشته باشیم
میتونیم قسمتی از پردازش یکی از سرور ها را به سرور دیگه منتقل کنیم
الان میخوام ببینم این کار چجوری صورت میگیره و اینکه ایا ممکنه مثلا 3 تا سرور اختصاصی از مثلا 3 دیتا سنتر داشته باشیم
و همشون را جوری استفاده کنیم که نقش یه سرور را بازی کنند ؟ یا فقط میشه پردازش یه سرور را به سرور دیگه منتقل کرد
حالا انتقال این پردازش چطور صورت مییگیره ؟؟؟
سپاس
amirizadi
May 15th, 2012, 14:18
به این حات اگر اشتباه نکنم کلاستر گفته میشه
همون رایانش ابری هم فکر کنم میگن بهش
البته بازم دقیق نمیدونم منتظر باشید تا دوستان دیگر هم نظر بدن
RezaFH
May 15th, 2012, 14:19
سلام
این مطلبی که شما گفتید به چند حالت از جمله پردازش ابری و لود بالانسینگ (Cloud Processing & Load Balancing) ممکن هست
در این موارد از شبکه موجود بین سرورها برای انتقال لود استفاده میشه و معمولا محدودیتی از لحاظ تعداد سرورها (بهتره بگیم نود Nod ها) وجود نداره
تنها مساله ای که هست، سیستم نرم افزاری یا سیستم عامل کنترل کننده ی این مجموعه هست که اون هم از اهمیت بالایی برخوردار هست
فقط با توجه به مساله ی استفاده از شبکه که گفتم، مصرف پهنای باند بین سرورها تا حدودی بالا هست و اگر سرورها فاصله زیادی از هم داشته باشند، ممکن هست این کار هیچ سودی نداشته باشه
پس بهترین انتخاب، سرورهایی هستند که در یک شبکه و متصل به یک سویچ باشند که پورتی متناسب با میزان استفاده شما داشته باشند
Abo
May 15th, 2012, 14:29
سلام
دوستان جدیدا با این مطلب اشنا شدم که اگه 2 تا سرور اختصاصی داشته باشیم
میتونیم قسمتی از پردازش یکی از سرور ها را به سرور دیگه منتقل کنیم
الان میخوام ببینم این کار چجوری صورت میگیره و اینکه ایا ممکنه مثلا 3 تا سرور اختصاصی از مثلا 3 دیتا سنتر داشته باشیم
و همشون را جوری استفاده کنیم که نقش یه سرور را بازی کنند ؟ یا فقط میشه پردازش یه سرور را به سرور دیگه منتقل کرد
حالا انتقال این پردازش چطور صورت مییگیره ؟؟؟
سپاس
در پردازش ابری پردازش بروی یک سرور انجام میشه ( البته تقریبا ) اما همواره بروی یک سرور نیست .
یعنی در یک فضای ابری شما دقیقا نمی دونید پردازش و حتی ذخیره اطلاعات بروی کدام سرور انجام میشه .
این چیزی که شما می فرمائید تقریبا در پردازش ابری ممکنه استفاده میشه .
استفاده از چند پردازشگر به نوعی بستن سری و موازی داره .
یعنی در یک نوع ساختار بعد از اور لود میره روی پردازش گر بعدی و در یه توع به صورت موازی و همزمان که بعید می دونم در چند سرور در چند دیتا سنتر مختلف بشه همچین کاری کرد . باید بروی یک سخت افزار باشه .
Only4U
May 15th, 2012, 18:00
حالا برا اینکه بتونیم یه همچین سیستمی راه بندازیم به چه چیزهایی نیاز داریم ؟
بعد حالا اگه این کارا بکنیم اطلاعات(خروجی) رو کودوم یکی میره ؟