توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول تحویل اکانت
saleh0n
May 15th, 2012, 00:57
سلام من برای سیستمم یه ماژول تحویل خودکار اکانت میخوام مثلا بشه بعد از پرداخت کاربر یه سری اطلاعات که مثلا شماره یه اکانت یا غیره رو به کاربر نشون بده
یعنی ما این اطلاعاتو از قبل ثبت کنیم اون تحویل بده
همچین ماژولی هست؟ کسی داره؟
اگه نیست کسی میتونه واسم بنویسه؟ هزینه چقدر؟
vps-baran.ir
May 15th, 2012, 01:37
بله در خدمتم
به بنده پ.خ بدید تا کامل راهنماییتون کنم
saber69
May 15th, 2012, 02:48
منم لازم دارم
vps-baran.ir
May 15th, 2012, 02:58
برای چه سیستمی می خواید؟
saber69
May 15th, 2012, 09:04
برای چه سیستمی می خواید؟
whmcs
irihost
May 15th, 2012, 09:23
خوب میتونید از اسکریپت فروش کارت شارژ استفاده کنی!!@-)
...
May 15th, 2012, 10:17
من هفته پیش این ماژول رو برای خودم نوشتم البته ماژول نیست هوک هست به این صورت که بعد پرداخت کاربر بش میل میزنه میگه یوزر و پس اکانته شما اینه
اطلاعات رو هم از یک فایل میخونه
خواستین بم پیام خصوصی بدین تا قیمت رو بگم
saleh0n
May 15th, 2012, 12:27
خوب میتونید از اسکریپت فروش کارت شارژ استفاده کنی!!@-)
من یه ماژول میخوام واسه whmcs اون خودش یه اسکریپت کامله
vahidmom
May 15th, 2012, 12:45
من هفته پیش این ماژول رو برای خودم نوشتم البته ماژول نیست هوک هست به این صورت که بعد پرداخت کاربر بش میل میزنه میگه یوزر و پس اکانته شما اینه
سلام
لطفا قيمت رو براي من پيام كنيد
اگر يه دمو هم بديد خوبه
يا حداقل يك عكس
saleh0n
May 15th, 2012, 14:08
بله در خدمتم
به بنده پ.خ بدید تا کامل راهنماییتون کنم
پیام دادم بررسی کنید ضمنا آیدی بدین ممنون میشم
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
پیام دادم بررسی کنید ضمنا آیدی بدین ممنون میشم
m.e
May 21st, 2012, 20:53
سلام
دوستان منم یه همچین ماژولی رو بار یwhmcs میخوام که از مدیریت مثلا 10 تا یوزر و پسورد معرفی کنم تا کاربر بعد از سفارش و پرداخت این اطلاعات براش ایمیل بشه و یا تو پرتال نشون بده ، درضمن باید برای هر محصول یک یوزر و پسورد جدا رو ارسال کنه و از لیست حذف کنه
اگر کسی از شما عزیزان این ماژول رو نوشته لطفا عکس ها و قیمت اون رو پخ کنه
mckeen
May 21st, 2012, 20:58
سلام
دوستان منم یه همچین ماژولی رو بار یwhmcs میخوام که از مدیریت مثلا 10 تا یوزر و پسورد معرفی کنم تا کاربر بعد از سفارش و پرداخت این اطلاعات براش ایمیل بشه و یا تو پرتال نشون بده ، درضمن باید برای هر محصول یک یوزر و پسورد جدا رو ارسال کنه و از لیست حذف کنه
اگر کسی از شما عزیزان این ماژول رو نوشته لطفا عکس ها و قیمت اون رو پخ کنه
علیک سلام
من در خدمتم
در صورت تمایل با ایدی یاهوی من در ارتباط باشید
amirlord
May 22nd, 2012, 01:29
Salam . Baraye yeki az hamkaram hamchin chizi neveshte boodam . Agar kasi khast be soorate ekhtesasi mitoonam barash benevisam ba hazine monaseb . Moduke ham be soorate standard neveshte mishe na be soorate hook !! Keyboard fasrsi nadashtam sharmande . Ba pm dar tamas bashid .