با سلام خدمت تمامی کاربراین عزیز و محترم وب سایت Webhostingtalk
امروز ، سیستم جدیدی را برای شما شرح میدهم که به شما کمک میکند تا آمار بازدی وب سایت خود را با قیمت مناسب ، بالا ببرید
سیستم ما ، فعلا" در حال طراحی و تولید می باشد
شما از طریق سیستم ما ، میتوانید از هر نقطه ی جهان برای خود بازدید کننده داشته باشید
سیستم ما ، دارای سرور های متعددی از هر کشور جهان میباشد ، که بازدید کننده ها ، از کشور های مختلف برای وب سایت شما فرستاده میشوند
به طور مثال ، 1 سرور برای کشور عزیزمان ایران ، 1 سرور برای کشور آمریکا ، 1 سرور برای کشور چین ، 1 سرور برای کشور روسیه ، 1 سرور برای کشور هند ، 1 سرور برای کشور ترکیه ، 1 سرور برای کشور انگلستان ، 1 سرور برای کشور ایتالیا ، 1 سرور برای کشور فرانسه و ...
البته ، تهیه سرور ها و اجرای سیستم حرفه ای و قدرتمند بازدید بر روی هر یک ، زمانی را به خود اختصاص می دهد که ما را مجبور به اضافه کردن سرور در هر 3 ماه میکند
توسط سیستم ما و سرور های قدرتمند ما در هر نقطه از جهان ، شما می توانید بازدید کننده های زیادی را ، بنا بر نیاز منطقه ای خود ، برای خود خریداری کنید و با باز کردن و مشاهده سایت خود توسط سیستم ما ، هم از سرور های قدرتمند ما و هم از اینترنت خودتان ، برای خود بازدید کننده داشته باشید
لازم به ذکر است ، که هر یک از سرور های ما دارای حد اقل 128 عدد IP معتبر در همان کشور میباشد ، که به صورت مدیریت شده و دقیقه ای ، بر روی کارت های شبکه ، سوئیچ می شود
سیستم ما ، با بالا ترین کیفیت و بهترین قدرت ، به احتمال زیاد ، از ابتدای تابستان امسال (1391) ، با سرور پر قدرت در ایران ، کار خود را شروع کرده و هر 3 ماه ، سرور جدیدی در کشور جدیدی به سیستم اضافه می گزدد
در حال حاضر ، قیمت هر بازدید 100 تومان (معادل 1000 ریال) برآورد شده است ، که امکان کمتر و یا بیشتر شدن هم دارد. همچنین بازدید ها در پکیج های 100 تایی ، 200 تایی ، 400 تایی ، 800 تایی ، 1600 تایی و بدون محدودیت زمانی ارائه می شود
دامنه ی ما http://amar-bazdid.ir می باشد ، و به زودی شاهد وب سایت ما خواهید بود
دوستانی اگر انتقاد و یا پیشنهادی در این زمینه دارند ، لطفا" در همین تاپیک ، به اطلاع ما برسانند
با تشکر
همچنین ، از دوستانی که ، هر یک از توانایی های زیر را دارند هم ، دعوت به عمل می آید :
PHP کار حرفه ای
MySQL کار حرفه ای
طراحی حرفه ای با CSS3
طراحی حرفه ای با HTML5
لازم به ذکر است ، سیستم ما ، هم درآمد کسب میکند و هم شغل ایجاد کرده و حقوق میدهد !
به طوری که هر شخص عادی ، با داشتن 1 اینترنت adsl با سرعت حداقل 128، میتواند حد اکثر تا 432000 تومان در 30 روز ، از وب سایت ما درآمد کسب کند
همچنین ، سیستم برنامه ریزی شده ما ، تا به حال نه در ایران و نه در هیچ کجای دیگر ، پیاده سازی و اجرا نشده است و سیستمی ، یک پارچه ، با امکانات فوق العاده ای می باشد
شما ، با استفاده از سیستم ما ، میتوانید ، روزانه حد اقل 1440 بازدید از هر کشور ، برای خود داشته باشید...
با تشکر
foad_75
May 14th, 2012, 17:44
آخه قیمتش کمی زیاده !!!
درضمن میشه درباره این کسب درآمد بیشتر توضیح بدید ؟
خیلی ممنون
sepadl71
May 14th, 2012, 19:10
آخه قیمتش کمی زیاده !!!
درضمن میشه درباره این کسب درآمد بیشتر توضیح بدید ؟
خیلی ممنون
با سلام خدمت شما کاربر عزیز
قیمت 100 تومان بابت هر بازدید ، به نظر من زیاد نیست ،
چون سیستم ما ، مثل سایت های افزایش آمار بازدید فعلی که فعالیت نیکنه ، بلکه کاملا" مدیریت شده عمل میکنه
همچنین ، قیمت هر بازدید که 100 تومان میباشد ، شامل 2 بازدید است ، 1 بازدید داخلی (توسط شخص بازدید کننده) ، 1 بازدید خارجی (توسط سیستم قدرتمند ما)
در ضمن ، این عمل ، نوعی تبلیغات هم محسوب می شود ، چون در هر صفحه ، فقط 1 وبسایت نمایش داده میشود و تا از ابتدا تا انتها ، کامل اجرا نشود نه رتبه سایت بالا میرود و نه بازدید محسوب میشود
در رابطه با کسب درآمد هم ،
دوستان و مدیران وب سایتهایی ، که خود وقت ، وقت گذاشتن بر روی وب سایت خود ، برای بالا بردن رتبه وبسایتشان را ندارند ، با پرداخت 10 تومان (100 ریال) اضافه ، میتوانند بازدید عمومی خریداری کنند
یعنی اینکه ، هزینه بازدید عمومی ، 110 تومان (معادل 1100 ریال) بوده ، که 10 تومان هزینه اضافه ای که پرداخت میکنند ، به بازدید کننده های عمومی (کسانی که مایل به کسب درآمد هستند) میرسد
در نتیجه ، از 110 تومان هزینه ی پرداخت شده ، باز هم 100 تومان برای سایت ماست و 10 تومان هم ، برای بازدید کننده عمومی ای که ، هر وبسایت را بازدید میکند می باشد
سیستم ما ، در اینجا تنها ، رابط کاری و مالی است
با تشکر
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
در رابطه با قیمت هم ،
میانگین پکیج های ما ، پکیج 400 عدد بازدید میباشد ، که هزینه بازدید شخصی آن معادل 40000 تومان و هزینه ی بازدید عمومی آن معادل 44000 تومان می باشد
در ضمن ، برای کلیه پکیج ها ، جایزه وجود دارد و جایزه هر پکیج 10 درصد شارژ اضافه می باشد
به طور مثال ، هر کاربر با خرید هر یک از پکیج های 1600 عدد بازدید ، 160 عدد بازدید شخصی رایگان جایزه میگیرد
با تشکر
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
با سلام
طبق برنامه ریزی های انجام شده ، وب سایت آمار-بازدید از ابتدای مرداد ماه سال 1391 ، به طور رسمی ، فعالیت خود را آغاز می کند.
با تشکر
shahab-f
May 14th, 2012, 19:12
عزیز آمارو بالا میبره یا ترافیک رو؟؟؟؟؟
sepadl71
May 14th, 2012, 19:16
عزیز آمارو بالا میبره یا ترافیک رو؟؟؟؟؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز
سیستم ما ، چون هم از سایت شما بازدید صورت میدهد و هم وبسایت شما را برای 2برابر شدن آمارتان ، 1 بار هم نمایش میدهد ، به طور مستقیم هم آمار را بالا برده و هم ترافیک رو
مدت زمان 2 ماهی هم که تا افتتاح پروژه ، نیاز است ، تنها جهت تست و بهبود عملکرد و تاثیر سیستم می باشد.
با تشکر
irihost
May 14th, 2012, 19:17
برای شما هم سودی داره؟=((
shahab-f
May 14th, 2012, 19:20
عزیز آمار بازدید هیچ بدرد نمیخوره مهم ترافیک سایته مثله مدت زمانی که بازدید کننده تو سایت میمونه نظراتی که میده نمیدونم تو قسمت های مختلف سایت حرکت میکنه از اینجور چیزا--این بالا بردن بازیدید سایت به نظرمن یک خود گولزنی هستش
sepadl71
May 14th, 2012, 19:27
برای شما هم سودی داره؟=((
سلام دوست عزیز
بله ، برای ما ، بابت هر بازدید 100 تومان سود داره
اگر سود نداشت که کار رو شروع نمیکردیم ، چون هزینه های سرور و هاست و سیستم ، کمی بالاست
با تشکر
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
عزیز آمار بازدید هیچ بدرد نمیخوره مهم ترافیک سایته مثله مدت زمانی که بازدید کننده تو سایت میمونه نظراتی که میده نمیدونم تو قسمت های مختلف سایت حرکت میکنه از اینجور چیزا--این بالا بردن بازیدید سایت به نظرمن یک خود گولزنی هستش
دوست عزیز ،
سیستم ما ، رتبه و آمار بازدید روزانه و ماهیانه شما را بالا میبرد و چون با هر اتصال از 2 جا اتصال انجام میگیره ، خود سایت شما هم بازدید داره
همانطور که گفتم ، فعلا" در حال بررسی و تاثیر سیستم بر روی یک وب سایت هستیم ؛
تا به حال نتیجه خوب و مطلوبی داشته...
با تشکر
psfa
May 14th, 2012, 20:35
پيشنهاد مي كنم براي سيستمي كه كي سازيد كه سايت رو باز مي كنه و بازديد محسوب ميشه روي اون سيستم بتونيد تولبار الكسا و گوگل رو نصب كنيد كه بازديد از سايت ها به اين وسيله انجام بشه كه تو رتبه هم تعصي بالايي داشته باشه
sepadl71
May 14th, 2012, 20:49
پيشنهاد مي كنم براي سيستمي كه كي سازيد كه سايت رو باز مي كنه و بازديد محسوب ميشه روي اون سيستم بتونيد تولبار الكسا و گوگل رو نصب كنيد كه بازديد از سايت ها به اين وسيله انجام بشه كه تو رتبه هم تعصي بالايي داشته باشه
سلام دوست عزیز
ممنون بابت پیشنهاد سازنده ای که دادید.
تولبار ها ، در ظاهر تولبار هستند ، اما در باطن سیستم محاسباتی و ثبتی دارند
پیش بینی ما ، این است که بخش مشاهده وبسایت ، بدون مرورگر فایرفاکس و تولبار الکسا ، باز نشود ؛
اما چون سیستم ما ، جدای از بازدید ظاهری ، بازدید باطنی از کشور های مختلف را هم داراست ، در حال تحلیل و تاثیر تولبار ها ، بر روی وبسایت ها هستیم
با تشکر
sepadl71
May 14th, 2012, 20:57
نمونه ای از آمار بازدید
(این آمار مخصوص وب سایت JayPal.ir می باشد و اطلاعات برای یک ساعت اخیر است. همچنین در این نوع ، از چندید سرور در چندین نقطه جهان استفاده شده)
5924
(تست ، اتصال از هر نقطه ، به صورت اختصاصی هم ، بعد از این تست انجام میگیرد)
با تشکر
sepadl71
May 14th, 2012, 21:00
همچنین تاثیر 24 ساعت افزایش آمار بازدید بر روی JayPal.ir ، کم شدن 72,188 رتبه در الکسا بوده
در این 24 ساعت 15.600 بازدید انجام شده که مجموعا" از 1440 نقطه بوده
با تشکر
sepadl71
May 15th, 2012, 11:52
با سلام ،
طبق آخرین محاسبات ، رتبه وب سایت JayPal.ir در ساعت 3:30 بامداد هر روز به شرح زیر بوده است :
13May2012 : 2,999,999
14May2012 : 2,927,811
15May2012 : 2,870,238
با تشکر
sepadl71
May 15th, 2012, 22:43
با عرض سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
نسخه بتا ی سیستم آمار-بازدید ، به زودی و تا روز دهم خرداد ماه سال جاری (1391) ، بر روی اینترنت قرار داده میشود
مشخصات این نسخه :
1.هزینه هر بازدید 10 تومان (معادل 100 ریال)
2.حد اقل تعداد بازدید ، 1000 بازدید
3.حد اقل قیمت بازدید ، 10,000 تومان
4. دو نوع خرید ، بر اساس تعداد - بر اساس قیمت
5.بازدید ها توسط بلیط های خریداری انجام میگیرد
6.بازدید ها از کشور های مختلفی به صورت تصادفی انجام میگیرد
7.بازه ی زمانی بازدید ها ، به صورت دقیقه ای میباشد و حد اقل 1 دقیقه می باشد
8.وبسایت شما تنها از طریق سرور های ما بازدید شده
9.بازدید ها کاملا" اختصاصی و شخصی بوده
10.بازدید ها ، هیچگونه محدودیت زمانی ندارند
با تشکر / مدیریت
sepadl71
May 17th, 2012, 18:57
با سلام ،
طبق آخرین محاسبه ، رتبه وب سایت JayPal.ir در ساعت 3:30 بامداد 17May2012 به شرح زیر بوده است :
Alexa Traffic Rank : 2,818,468
Rank in IR : 75,988
برای وب سایت فوق ، از سیستم جهانی استفاده شده که هر دقیقه از یک کشور متصل میشود.
همچنین کشور ایران درون آن قرار ندارد (رتبه ی ایران ، از مصرف کاربران داخلی بوده و چون رتبه جهانی متغیر می باشد ، رتبه کشور ایران را هم تحت تاثیر قرار داده است) .
با تشکر
sepadl71
May 17th, 2012, 19:19
با سلام خدمت شما کاربران عزیز انجمن Webhostingtalk.ir
فعالیت هایی در زمینه ی کلید وازه و رتبه ی وبسایت ها در جستجو گر گوگل ، در حال اعمال و بررسی می باشد.
نتیجه ی فعلی به دست آمده از فعالیت های اخیر تیم ما ، به شرح زیر می باشد :
پس از 2 الی 3 روز ، کار بر روی کلید واژه های "درگاه پرداخت" و "درگاه پرداخت اینترنتی" ، هم اکنون وب سایت jaypal.ir در صفحه ی اول و دمین وب سایت یافته شده می باشد.
کلید واژه ی "درگاه پرداخت" :
5987
کلید واژه ی "درگاه پرداخت اینترنتی" :
5988
این سرویس ، در حال تست عملکرد و بهبود می باشد ، که پس از تکمیل مراحل فوق ، به زودی در لیست خدمات سایت آمار-بازدید قرار میگیرد
با تشکر
empratoor
May 21st, 2012, 02:24
با سلام خدمت شما کاربران عزیز انجمن Webhostingtalk.ir
فعالیت هایی در زمینه ی کلید وازه و رتبه ی وبسایت ها در جستجو گر گوگل ، در حال اعمال و بررسی می باشد.
نتیجه ی فعلی به دست آمده از فعالیت های اخیر تیم ما ، به شرح زیر می باشد :
پس از 2 الی 3 روز ، کار بر روی کلید واژه های "درگاه پرداخت" و "درگاه پرداخت اینترنتی" ، هم اکنون وب سایت jaypal.ir در صفحه ی اول و دمین وب سایت یافته شده می باشد.
کلید واژه ی "درگاه پرداخت" :
5987
کلید واژه ی "درگاه پرداخت اینترنتی" :
5988
این سرویس ، در حال تست عملکرد و بهبود می باشد ، که پس از تکمیل مراحل فوق ، به زودی در لیست خدمات سایت آمار-بازدید قرار میگیرد
با تشکر
شرمنده عزیز احیانا توی اکانت گوگل خودتون لوگین نبودین؟واسه منم وقتی لوگین هستم همه سایت هام رتبه 1 گوگل هستند!
بنده تا صفحه 5 گوگل هم گشتم اثری از سایتتون نبود تو این کلمات کلیدی!
موفق باشید
sepadl71
May 21st, 2012, 02:38
شرمنده عزیز احیانا توی اکانت گوگل خودتون لوگین نبودین؟واسه منم وقتی لوگین هستم همه سایت هام رتبه 1 گوگل هستند!
بنده تا صفحه 5 گوگل هم گشتم اثری از سایتتون نبود تو این کلمات کلیدی!
موفق باشید
سلام دوست عزیز
نخیر ، بنده لاگین نیستم
اینهم آخرین عکسی که دقایقی پیش گرفتم :
کلید واژه "درگاه پرداخت اینترنتی" - صفحه 1 - لینک 1
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/6076-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF-2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%D8%A8%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B4%D9%85%D8%A7-jaypal-ir-png
میتونید تو عکس هم ببینید که داخل اکانتم هم لاگین نیستم
با تشکر /
tizparvaz
May 21st, 2012, 03:05
برای من هم نبود کلا نمیشه اینو ملاک قرار داد چون به خیلی موارد مربوط میشه مه واسه شما صفحه اول میاره که مهمترین قسمت آی اس پی هست گوگل باهوش تر از این حرفاست خیلی سایتها حتی اگه تو اکانتتونم لاگین نکرده باشین فقط برای شخص شما (پی سی شما) در صفحه اول میاره چطوریش و نمیدونم اما به شخصه اینو تست کردم
sepadl71
May 21st, 2012, 04:50
برای من هم نبود کلا نمیشه اینو ملاک قرار داد چون به خیلی موارد مربوط میشه مه واسه شما صفحه اول میاره که مهمترین قسمت آی اس پی هست گوگل باهوش تر از این حرفاست خیلی سایتها حتی اگه تو اکانتتونم لاگین نکرده باشین فقط برای شخص شما (پی سی شما) در صفحه اول میاره چطوریش و نمیدونم اما به شخصه اینو تست کردم
سلام دوست عزیز
حرفهای شما درسته ، ولی اقدامات ما تاثیر خودش رو اعمال کرده
من به همین تکیه نکردم و از دوستان خواستم بررسی کنند ، و نتیجه این شد که 1 صفحه و نیم ، کمتر شده
فعلا" جای بررسی بیشتری داره
با تشکر
abolfazl201358
May 21st, 2012, 06:45
این بازدیدا نه تنها سود نداره زرر هم داره گوگل بلک میکنه پدر صاحب وب سایت رو هم در میاره هرچی رو میشه گول زد غیره گوگل
empratoor
May 21st, 2012, 09:00
سلام دوست عزیز
نخیر ، بنده لاگین نیستم
اینهم آخرین عکسی که دقایقی پیش گرفتم :
کلید واژه "درگاه پرداخت اینترنتی" - صفحه 1 - لینک 1
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/6076-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF-2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%D8%A8%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B4%D9%85%D8%A7-jaypal-ir-png
میتونید تو عکس هم ببینید که داخل اکانتم هم لاگین نیستم
با تشکر /
ولی من هنوز هم می گم فقط واسه خودتون لینک 1 هست! :)
اینم شات:
siingle_boy
May 21st, 2012, 09:44
خب چرا آدم اینجوری کنه ؟ پول بده فقط بازدید بیاد ؟ آدم میره با 60 هزار تومن تو یه سایت تبلیغ میده یه ماهه روزی 1000-2000 تا شاید بیشتر بازدید روزا از اون سایت میگیره بعدشم بازدید کننده واقعی هست و هم میاد کامل تو صفحات سایت میره و هم خرید میکنه به نظر من این بازدید ها به درد سایت وی پی اس و هاست و اینا نمیخوره هاستینگ بیاد پول بده الکی که چی بشه بازدید بیاد اون براش فروش مهمه
من خودم قبلا تو سایتی تبلیغ دادم 60 هزار ت روزی نزدیک 2 هزارتا بازدید برا من ارسال میکرد تا اونم ورودی هایی که میزد رو من از وبگذر چک میکردم آیپی های مختلف و خود وبگذر میزد روزی اینقدر کلیک خورده اینم آلکسا سایت :
http://www.alexa.com/siteinfo/foxmovie3.in به نظر من واقعا آلکسای خوبی داره برا سایت هایی مثل فیلم و موزیک که هر 5-6 روز یه بار هیلتر میشن واقعا آلکسای خوبیه
منم گوگل رو چک کردم اصلا اون سایت اول نبود یعنی کلا صفحه اول نبود
sepadl71
May 21st, 2012, 11:00
ولی من هنوز هم می گم فقط واسه خودتون لینک 1 هست! :)
اینم شات:
خب چرا آدم اینجوری کنه ؟ پول بده فقط بازدید بیاد ؟ آدم میره با 60 هزار تومن تو یه سایت تبلیغ میده یه ماهه روزی 1000-2000 تا شاید بیشتر بازدید روزا از اون سایت میگیره بعدشم بازدید کننده واقعی هست و هم میاد کامل تو صفحات سایت میره و هم خرید میکنه به نظر من این بازدید ها به درد سایت وی پی اس و هاست و اینا نمیخوره هاستینگ بیاد پول بده الکی که چی بشه بازدید بیاد اون براش فروش مهمه
من خودم قبلا تو سایتی تبلیغ دادم 60 هزار ت روزی نزدیک 2 هزارتا بازدید برا من ارسال میکرد تا اونم ورودی هایی که میزد رو من از وبگذر چک میکردم آیپی های مختلف و خود وبگذر میزد روزی اینقدر کلیک خورده اینم آلکسا سایت :
http://www.alexa.com/siteinfo/foxmovie3.in به نظر من واقعا آلکسای خوبی داره برا سایت هایی مثل فیلم و موزیک که هر 5-6 روز یه بار هیلتر میشن واقعا آلکسای خوبیه
بله دوستان ، شما درست میگین
همونطور که گفتم ، دوستان در جاهای مختلف تست کردند ، ولی خوب نتیجه ی صفحه 6 به صفحه 3 رسیده بود
درباره این سرویس گوگل هم ، همانطور که گفتم در حال بررسی هستش و کم و بیش جواب گرفتیم
اما درباره سایت آمار-بازدید و سرویس اصلی و پر قدرتش ، که فقط بر روی الکسا تاثیر داره ، واقعا" نتیجه میده
ببینید دوستان ، همونطور که گفتم ، با 10 هزار تومان ، 1000 تا بازدید میخرید و خودتون مدیریت شده ، مصرف و خرجش میکنید
بازدید ها ، همه گی در هر دقیقه تقییر مکان میدن ، که توسط اسکریپت ما ، مکان در هر دقیقه به صورت کشور-استان-شهر نمایش داده میشه
این نوع بازدید ، برای الکسا محم هست ، چون اولا" موقعیت های مکانی مختلفی وجود دارد و دوما" اینکه ، الکسا بیشتر بر روی سایت شما فعالیت انجام میده
در نتیجه ، در کوتاه ترین زمان ، میتونید نتیجه رو ببینید
تیم ما ، پارسال همین فعالیت های آماری و بازدیدی الکسا رو بررسی کرده بود ،
اما در اون زمان ، همه چیز فیزیکی بود و واقعی ، اما پرژه حال ، کاملا" مجازی می باشد.
شما اگر تا 10~15 خرداد ماه صبر کنید ، سیستم ما رو خواهید دید و پس از استفاده ، نتیجه را هم میبینید
با تشکر
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
الآن ، این چیزی که میگم واقعی هست :
برای کلید واژه "درگاه پرداخت اینترنتی" ، رتبه ی 23 را دارد (یعنی سومین لینک از صفحه سوم)
شاید بازدید های متعدد کاربران شما از وبسایت شما تاثیر پذیر باشه ، اما ، اگر ترافیک و آمار این بازدید ها بالا تر بره ، بیشتر و سریعتر تاثیر خودش رو اعمال میکنه
در حال حاضر ، طبق بررسی های بنده ، از رتبه 1 تا 22 ، یک سری بانکها لینک شده اند و تنها لینک 5 متعلق به زرین پال و لینک 6 متعلق به مجید آنلاین می باشد
با تشکر
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
برای کلید واژه "درگاه پرداخت" هم رتبه 30 می باشد (یعنی آخرین لینک از صفحه سوم)
seecurity
May 21st, 2012, 11:05
قیمت رو بیارید پایین
sepadl71
May 21st, 2012, 11:09
قیمت رو بیارید پایین
دوست عزیز ،
قیمت جهانی همین هستش.
شما اگر به وبسایت های خارجی سری بزنید ، میبینید که اعلام کرده اند 1000 عدد بازدید 9.99سنت
ما قیمت دلار رو 1000 حساب کردیم ، شده این قیمت :->
البته هدف ما ، استفاده از قیمت جهانی و این حرفها نیست ، در کل گفتم که این مبحث در جهان بدین صورت است
با تشکر
siingle_boy
May 21st, 2012, 11:17
خب شما میگید 10 هزارتومن 1000 تا بازدید من میگم با تبلیغ روزی 2 هزار بازدید میاد که ماهانه میشه نزدیک 50-60 هزار تا حالا اگه شما بخواید برا یه ماه این 50-60 هزاتا بعد با این تفاوت که بازدیدی که شما ارسال میکنید فقط صفحه اصلی آیپیش میوفته تموم شد و رفت ولی از این راه هم آلکسا میاد بالا هم گوگل هم اینکه اگه سایت فروش v--p--n و vps و هاست باشه هم بازدید میره بالا هم اینکه خرید میکنند وی پی اس میخرن هاست میخورن v--p--n میخرند ووو و اگه هم سایت فیلم و موزیک باشه تبلیغ میدن عضو میشن تو تالار فعالیت میکنند وو
WwW.FoxMovie3.In | فاکس مووی - تعرفعه تبلیغات (http://www.foxmovie3.in/static-3.html)
sepadl71
May 21st, 2012, 11:23
خب شما میگید 10 هزارتومن 1000 تا بازدید من میگم با تبلیغ روزی 2 هزار بازدید میاد که ماهانه میشه نزدیک 50-60 هزار تا حالا اگه شما بخواید برا یه ماه این 50-60 هزاتا بعد با این تفاوت که بازدیدی که شما ارسال میکنید فقط صفحه اصلی آیپیش میوفته تموم شد و رفت ولی از این راه هم آلکسا میاد بالا هم گوگل هم اینکه اگه سایت فروش v--p--n و vps و هاست باشه هم بازدید میره بالا هم اینکه خرید میکنند وی پی اس میخرن هاست میخورن v--p--n میخرند ووو و اگه هم سایت فیلم و موزیک باشه تبلیغ میدن عضو میشن تو تالار فعالیت میکنند وو
WwW.FoxMovie3.In | فاکس مووی - تعرفعه تبلیغات (http://www.foxmovie3.in/static-3.html)
همه ی حرفهای شما درست ،
ولی شما تنها برای یک دقیقه دقیقا" برعکس به ماجرا نگاه کن ،
اونوقت کاملا متوجه میشی که تاثیر رتبه ، در بازدید های بعدی و فروش ، چقدر میتونه تاثیر داشته باشه.
با تشکر
godfather28
May 21st, 2012, 20:27
میشه
اسم سایتها رو بگید که با ماهی 60 تومن
روزانه بازدید 1000 -2000 میده؟
که من سریع باهاشون قراداد ببندم
ms313
May 21st, 2012, 21:08
parsimdc.in
اين سايت ما هستش
روزي 1500 الي 2000 تا آي پي داره سايت فعالي هستش البته نمي گيم كه روزي چقدر براتون بازديد بياد نميشه گفت .
اگه خواستين برا تبليغات در خدمتيم .
ahura13
April 18th, 2013, 13:38
سلام دوستان من یه راهی روبلدم برای افزایش بازدید2 نه چندبرابرسایتتون راه بدون دردسروآسونیه هرکی میخوادبهم فقط ایمیل بده
meysan.heydari@yahoo.com