من همین الآن خواستم یه vps سفارش بدم اما نمیدونم چه چیزایی رو باید انجام بدم :-S
اگر میشه یه توضیح کامل بدین که من بعد از خرید چیکار باید انجام بدم تا بتونم مثل یه هاست معمولی ( کنترل پنل مهم نیست هرچی باشه باهاش کار میکنم ) بتونم اسکریپت مثلا وردپرس و جوملا و ....... نصب کنم و استفاده کنم ؟
بعد اینکه این سیستم عامل ها رو چی باید انتخاب کنم ؟؟؟
مثلا centos داره بعد ubunto داره و .....
اینا چه فرقی باهم دارن ؟
استفاده شخصی دارم و نمیخوام هاست بفروشم و .......
یعنی میخوام یه سیستم نصب کنم و دیگه تموم و با سرور کاری ندارم
میتونم مثلا دایرکت ادمین یا cpanel رو برای مدت رایگانش داشته باشم و دیگه سفارش ندم ؟؟
مثلا فرض کنید من سرور رو میگیرم بعد cpanel فک کنم یه ماه رایگان تست میده ، من فقط بره یه روز نیاز دارم چون راحت سیستممو نصب کنم و دیگه کاری باهاش ندارم
بعد این وب سرور و اینا که میگن من خودم باید نصب کنم ؟
مثلا من نیاز به آپاچی دارم خودم باید نصب کنم ؟
به طور خلاصه بگم من میخوام روی این vps یه وردپرس نصب کنم چند تا سیستم دیگه هم نصب کنم بعد اصلیترین سیستمم که میخوام استفاده کنم اینه : www.phpfox.com
ممنون میشم مبتدی بگین باید چیکار کنم :x
یه چند تا شرکت معتبر تو کار vps هم معرفی کنید برای خرید vps ( حداقل 1 سال سابقه ی کار داشته باشن و حتما شرکت باشن )
ممنون :x
mostafabia2taraneh
May 14th, 2012, 12:20
سلام،بستگی داره به هزینه ای که میدی،معمولا سرویس دهنده ها برای کانفیگ وب سرورها هزینه بیشتری میگیرن و معولا و اکثرا Centos ...
ضمنا کیفیت سرویس دهی زیاد ربطی به شرکت بودن نداره
سی پنل هم 45 روز رایگان میده
sheitonakshirazi
May 14th, 2012, 12:23
با سلام من بهتون پیشنهاد میکنم یه وی پی اس ویندوز بگیرین و روش یه XAMPP Control Panel نصب کنین به راحتی سایتتون میاد بالا
mostafabia2taraneh
May 14th, 2012, 12:24
با سلام من بهتون پیشنهاد میکنم یه وی پی اس ویندوز بگیرین و روش یه XAMPP Control Panel نصب کنین به راحتی سایتتون میاد بالا
اگه خواستین میتونیم بهتون وی پی اس از انگلیس هم بهتون بدیم.
کلیه کار هاشم خودمون رایگان براتون نصب میکنیم.
عزیز اینجا تاپیک آموزش هست،نه فروش!
ضمنا ایشون گفتن cpanel یا Direct admin لطفا به شعور مخاطبین احترام بگذارید
bmppc
May 14th, 2012, 12:53
سلام
ممنون از پاسختون
پیشنهاد میکنم یه وی پی اس ویندوز بگیرین و روش یه XAMPP Control Panel نصب کنین به راحتی سایتتون میاد بالا
من چون کل کارهام با php هستش و برنامه نویس php هستم نیاز به سرور لینوکس دارم
ضمنا کیفیت سرویس دهی زیاد ربطی به شرکت بودن نداره
بله موافقم با شما
اما من چون قبلا یه سری از اطلاعات شرکتم از بین رفت توسط مدیر سرورم تونستم از طرف شکایت کنم و اطلاعاتم رو برگردونم ( چون شرکت ثبت شده بود )
اصولا چون سیستم های شخصی مینویسم و چون برای دمو دادن روی سرور هم نصب میکنم مدیر سرور اگر بخواد میتونه سیستم من رو پخش کنه و .....
برای همین میخوام مطمعن باشه طرفم
سی پنل هم 45 روز رایگان میده
من اگر رایگانشو نصب کنم و بعد از این مدت رایگان نخوام تمدید کنم و بخرم ، مشکلی پیش نمیاد ؟
یعنی نمیگن چون رایگان استفاده کردی و نصب کردی باید لایسنس بخری ؟
بعد یه سوال اینکه اگه نخوام از طریق shh با سرور کار کنم و بخوام مثل ویندوز از ریموت دسکتاپ استفاده کنم و حالت گرافیکی باشه ، برای لینوکس نرم افزاری هستش که روی ویندوز نصب کنم و با سرور وصل شه و باهاش کار کنم ؟
بعد این VNC Server رو چطوری باید روی سرور نصب کنم و آیا چیز خوبی هست برای کار ؟
ضمنا ایشون گفتن cpanel یا Direct admin لطفا به شعور مخاطبین احترام بگذارید
ایرادی نداره دوست عزیز ایشون هم فکر میکنم قصدشون کمک بوده
باز هم ممنون از پاسخاتون :x
RoobinaServer
May 14th, 2012, 13:24
من اگر رایگانشو نصب کنم و بعد از این مدت رایگان نخوام تمدید کنم و بخرم ، مشکلی پیش نمیاد ؟
یعنی نمیگن چون رایگان استفاده کردی و نصب کردی باید لایسنس بخری ؟
بعد از تمام شدن مدت رایگان بودن پنل خودکار بسته میشه و سایت ها بالا هست ولی دسترسی به پنل برای مدیریت ندارید
باید حتما بعد از مدت تمام شدن رایگان لایسنس خریداری بشه 30 تا 35 تومان هزینه لایسنس ماهانه است.
یاحق
serverstar.ir
May 14th, 2012, 13:29
سلام و خسته نباشید
من همین الآن خواستم یه vps سفارش بدم اما نمیدونم چه چیزایی رو باید انجام بدم :-S
اگر میشه یه توضیح کامل بدین که من بعد از خرید چیکار باید انجام بدم تا بتونم مثل یه هاست معمولی ( کنترل پنل مهم نیست هرچی باشه باهاش کار میکنم ) بتونم اسکریپت مثلا وردپرس و جوملا و ....... نصب کنم و استفاده کنم ؟
بعد اینکه این سیستم عامل ها رو چی باید انتخاب کنم ؟؟؟
مثلا centos داره بعد ubunto داره و .....
اینا چه فرقی باهم دارن ؟
استفاده شخصی دارم و نمیخوام هاست بفروشم و .......
یعنی میخوام یه سیستم نصب کنم و دیگه تموم و با سرور کاری ندارم
میتونم مثلا دایرکت ادمین یا cpanel رو برای مدت رایگانش داشته باشم و دیگه سفارش ندم ؟؟
مثلا فرض کنید من سرور رو میگیرم بعد cpanel فک کنم یه ماه رایگان تست میده ، من فقط بره یه روز نیاز دارم چون راحت سیستممو نصب کنم و دیگه کاری باهاش ندارم
بعد این وب سرور و اینا که میگن من خودم باید نصب کنم ؟
مثلا من نیاز به آپاچی دارم خودم باید نصب کنم ؟
به طور خلاصه بگم من میخوام روی این vps یه وردپرس نصب کنم چند تا سیستم دیگه هم نصب کنم بعد اصلیترین سیستمم که میخوام استفاده کنم اینه : www.phpfox.com (http://www.phpfox.com)
ممنون میشم مبتدی بگین باید چیکار کنم :x
یه چند تا شرکت معتبر تو کار vps هم معرفی کنید برای خرید vps ( حداقل 1 سال سابقه ی کار داشته باشن و حتما شرکت باشن )
ممنون :x
سلام در خدمتیم با تنظیمات رایگان
مشخصات سرور درخواستیتون رو بگید !!!
sheitonakshirazi
May 14th, 2012, 13:33
ضمنا ایشون گفتن cpanel یا direct admin لطفا به شعور مخاطبین احترام بگذارید
با سلام
من از همه شما عذر خواهی میکنم.
منم یه پیشنهاد دیگه بهشون دادم که xampp نصب کنن اینو دیگه فکر نکنم مشکلی باشه.
در ضمن اصلاح شد مطلب من.
بازم از همه عذر خواهی میکنم.
majam
May 14th, 2012, 13:33
جناب سرور استار تایید میشن ما باهاشون کار میکنیم و از پشتیبانی و آپتایم سروراشون راضی هستیم
bmppc
May 14th, 2012, 13:57
بعد از تمام شدن مدت رایگان بودن پنل خودکار بسته میشه و سایت ها بالا هست ولی دسترسی به پنل برای مدیریت ندارید
باید حتما بعد از مدت تمام شدن رایگان لایسنس خریداری بشه 30 تا 35 تومان هزینه لایسنس ماهانه است.
یاحق
خب دیگه مشکل از همینجاست که من نمیخوام لایسنس بگیرم چون نمی ارزه برای چند روز بخوام هر ماه پول لایسنس cpanel بدم
من فقط نهایت یک هفته ی اول رو نیاز به cpanel دارم
دوست عزیز sheitonakshirazi گفتم که ایرادی نداره :x
از سروراستارت عزیز و majam هم ممنون فعلا دارم مشکلات شوعو رفع میکنم و برای خرید بعد از تموم شدن سوالام اقدام میکنم
ممنون
ilmavps
May 14th, 2012, 14:08
خوب از کنترل پنل های رایگان که در لینوکس کاربرد دارند استفاده کنید که هزینه هم نخواهی بدی
مثل Kloxo or LXAdmin (http://www.webhostingtalk.ir/f86/)
mostafabia2taraneh
May 14th, 2012, 14:15
خب دیگه مشکل از همینجاست که من نمیخوام لایسنس بگیرم چون نمی ارزه برای چند روز بخوام هر ماه پول لایسنس cpanel بدم
از سروراستارت عزیز و majam هم ممنون فعلا دارم مشکلات شوعو رفع میکنم و برای خرید بعد از تموم شدن سوالام اقدام میکنم
ممنون
دوست عزیز بعد از اتمام 45 روز،میتونید همچنان با وی پی اس کار کنید و اگر احتیاجی به Cpanel نداشته باشید،نیاز به خرید لایسنس نمیباشد
موفق باشید
bmppc
May 14th, 2012, 14:26
خوب از کنترل پنل های رایگان که در لینوکس کاربرد دارند استفاده کنید که هزینه هم نخواهی بدی
مثل Kloxo or LXAdmin
آخه cpanel خیلی راحت تره و خیلی پیشرفته تر
May 14th, 2012, 14:32
آخه cpanel خیلی راحت تره و خیلی پیشرفته تر
bmppc
May 14th, 2012, 14:35
دوست عزیز بعد از اتمام 45 روز،میتونید همچنان با وی پی اس کار کنید و اگر احتیاجی به Cpanel نداشته باشید،نیاز به خرید لایسنس نمیباشد
موفق باشید
یعنی من اگه cpanel نصب کنم و برای 2 هفته ازش استفاده کنم بعد میتونم حذفش کنم و دیگه نیازی نباشه به خرید و .... ؟
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
دوستان عزیز این یه تاپیک آموزشیه خواهشا دیگه در مورد اینکه در خدمت هستید و ..... پست ندید
مطمعن باشید کسایی که کارشون درسته نیازی ندارن که اینطوری داخل تاپیک ها برای تبلیغ و آفر دادن پست بزنن !!!
mostafabia2taraneh
May 14th, 2012, 14:37
یعنی من اگه cpanel نصب کنم و برای 2 هفته ازش استفاده کنم بعد میتونم حذفش کنم و دیگه نیازی نباشه به خرید و .... ؟
فکر میکنم چیزی به نام حذف کردن نداریم،وقتی که Expire میشه و نخواهید لایسنس بخرید هیچ مشکلی پیش نمی آید،و احتیاج به خرید هم نیست
موفق باشید
RoobinaServer
May 14th, 2012, 14:51
ممنون
سیپنل 15 یا 45 روز رایگانه بستگی به شانستونه کدوم پکیج رایگان رو بدن
شما که یک هفته یعنی 7 روز میخوای استفاده بکنی مشکلی نداره بازم 7 روز برات رایگان میمونه میتونی سیپنل رو بعدش پاک کنی یا هر کاری میخوای بکنی
چون از رایگانش استفاده کردید نمیان بگن پول لایسنس بدید که : )
تازه گفتم میتونید نصب کنید تنظیمات هم بکنید تمام بگذارید تا آخر عمر سیپنلتون سایتتون رو بالا میاره فقط بعد از تمام شدن مدت رایگانش دیگه نمیتونید تنظیم بکنید یا ویرایش کنید سایت رو دیگه.
دیگه نمیدونم چه جوری براتون توضیح بدم که گنگ نباشه
bmppc
May 14th, 2012, 16:03
سیپنل 15 یا 45 روز رایگانه بستگی به شانستونه کدوم پکیج رایگان رو بدن
شما که یک هفته یعنی 7 روز میخوای استفاده بکنی مشکلی نداره بازم 7 روز برات رایگان میمونه میتونی سیپنل رو بعدش پاک کنی یا هر کاری میخوای بکنی
چون از رایگانش استفاده کردید نمیان بگن پول لایسنس بدید که : )
تازه گفتم میتونید نصب کنید تنظیمات هم بکنید تمام بگذارید تا آخر عمر سیپنلتون سایتتون رو بالا میاره فقط بعد از تمام شدن مدت رایگانش دیگه نمیتونید تنظیم بکنید یا ویرایش کنید سایت رو دیگه.
دیگه نمیدونم چه جوری براتون توضیح بدم که گنگ نباشه
اوکی دوست عزیز فهمیدم چی شد
واقعا ممنون
خب حالا به فرض من سرور گرفتم و از همون اول کلکسو نصب کردم
حالا چطوری میتونم یه دومین اظافه کنم و روی اون دومین مثلا وردپرس نصب کنم ؟
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
بعد اینکه این مدیریت سرور و کانفیگ چیه که تو همه فروشنده ها نوشته ؟؟؟؟؟
اکثرا هم قیمت های بالایی نوشتن مثل 50 تومن !
این مدیریت نباشه چی میشه ؟
RoobinaServer
May 14th, 2012, 16:10
اوکی دوست عزیز فهمیدم چی شد
واقعا ممنون
خب حالا به فرض من سرور گرفتم و از همون اول کلکسو نصب کردم
حالا چطوری میتونم یه دومین اظافه کنم و روی اون دومین مثلا وردپرس نصب کنم ؟
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
بعد اینکه این مدیریت سرور و کانفیگ چیه که تو همه فروشنده ها نوشته ؟؟؟؟؟
اکثرا هم قیمت های بالایی نوشتن مثل 50 تومن !
این مدیریت نباشه چی میشه ؟
طرز کار کلکسو رو دیگه نمیدونم.
سرورهای مدیریت شده یع جورایی ساپورت قویتری دارن و برنامه ها را براتون نصب کردن و هزینه به صورت ماهانه با ساپورتشون دریافت میکنن.
شما اگر میخوای یه سایت بزنی و یه دومین بهتریه از ویندوز و پنل پلسک استفاده کنید که رایگانه
سرورهای مدیریت شده یع جورایی ساپورت قویتری دارن و برنامه ها را براتون نصب کردن و هزینه به صورت ماهانه با ساپورتشون دریافت میکنن.
شما اگر میخوای یه سایت بزنی و یه دومین بهتریه از ویندوز و پنل پلسک استفاده کنید که رایگانه
ایشون فرمودن با لینوکس میخوان کار کنن!ضمناا خود ویندوز و پلسک هم کانفیگ میخوان
RoobinaServer
May 14th, 2012, 16:30
ایشون فرمودن با لینوکس میخوان کار کنن!ضمناا خود ویندوز و پلسک هم کانفیگ میخوان
اسپم نکنید.
به پست های بنده دقت کامل بکنید.
بنده هم از اول ایشون رو راهنمایی کردم برای سیپنل و ...
در پایان هم صحبت خرید لایسنس بود گفتم که سرور ویندوز و پلسک کاملا رایگان هست رو یه آیپی و لایسنس نمیخواد
نگفتم که کانفیگ نمیخواد.
(اسپم)
پیام خصوصی :
6 دقیقه پیش
mostafabia2taraneh (http://www.webhostingtalk.ir/member/7220/)
نمایش مشخصات (http://www.webhostingtalk.ir/member/7220/)
مشاهده ارسال های انجمن (http://www.webhostingtalk.ir/search.php?do=finduser&userid=7220&contenttype=vBForum_Post&showposts=1)
Private Message (http://www.webhostingtalk.ir/private.php?do=newpm&u=7220)
اضافه کردن به لیست تماس با ما (http://www.webhostingtalk.ir/profile.php?do=addlist&userlist=buddy&u=7220)
http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-online.png
عضو جدید تاریخ عضویتMar 2010نوشته ها45تشکر16تشکر شده 27 بار در 22 پست
http://www.webhostingtalk.ir/images/icons/icon1.png spam?
man ta jayi k betonam chon khodam kharidare vpso serveram,nemizaram sare userha kollah bezarid
http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/3.gif lotfan javab nadid khonde nemishe...
movafagh bashid
به این پیام ها که زیادن جواب داده نمیشه
مشکلی دارید عمومی بیان کنید جلوی تمام مشتریان ما و دوستان.
یا حق
bmppc
May 14th, 2012, 17:22
آها
باشه ممنون
خیلی از کمکهاتون استفاده کردم امیدوارم بتونم جبران کنم :x
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
از دوستانی هم که اومدن برای قیمت دادن و .... هم تشکر میکنم
ولی بهتره بدونید دیگه کاربرها خودشون عقل و شعور دارن که وقتی کسی تو کار سرور و ...... هستش و کارش خوب باشه دیگه نیازی نداره بیاد وسط یه تاپیک آموزشی بخواد قیمت بده یا .... و .....
از دوستانی که راهنمایی کردن نهایت تشکر رو دارم و آخر نتیجه گرفتم که یه سرور لینوکس بگیرم با کلکسو
حالا مونده آموزشش
کسی میدونه چطوری مثلا یه وردپرس یا جوملا یا .... رو نصب کنم توی کلکسو ؟
یه جا دیدم گفتن باید از طریق ssh نصب کنی :-S
ms313
May 14th, 2012, 18:21
تو همين انجمن سرچ كنيد هست آموزش استفاده و نصب اسكريپت در كلوكس ...
در ضمن از گوگل هم مي تونيد كمك بگيريد بيشتر فروشنده ها كلوكس رو رايگان نصب مي كنن با كانفيگش...
serverstar.ir
May 15th, 2012, 08:57
جناب سرور استار تایید میشن ما باهاشون کار میکنیم و از پشتیبانی و آپتایم سروراشون راضی هستیم
خواهش میکنم انجام وظیفه میکنیم
rezahd
May 15th, 2012, 11:00
سلام دوست عزیز اویلن گزینه از هر یک از دوستان خواستید سفارش سرویس دهید اول ip چک کنید خام باشه و بعد مدت رایگان استفاده کنید و بعدش هم میشه وقتی داری تریال تموم میشه ip چنج کرد تا از تریال اون ip استفاده کنید این مورد اول
مورد دوم هم قیمت لایسنس بستگی به دلار داره هر چی ارز بالا پاییین باشه با اون قیمت بالا پایین میشه
aminarab17
May 15th, 2012, 11:55
اکیدا توصیه میکنم کلکسو استفاده نکنی.
گفته بودین یک شرکت خوب معرفی کنیم ، نظر من پارس پک (http://parspack.com) است ، پنل ریبوت در اختیارتون میذاره ، حتی پنل ریبیلد هم در اختیارتون می ذاره ، اگه سرور لینوکس هم بگیرید کانفیگ رو کامل براتون انجام میده. سرور ها رو هم با وی ان سی تحویل می ده که توصیه میکنم حتما اوبونتو بگیری.
این فقط یه پیشنهاد بود.
bmppc
May 15th, 2012, 14:04
بله ممنون دوست عزیز از پارس پک گرفتم
حالا فقط کار کردن با کلکسو رو بلد نیستم :|
چطوری میتونم الآن روی دامینی که رو سروره فایلی آپلود کنم یا سیستمی یا اسکریپتی نصب کنم ؟
دامینم الآن اینه :
Kloxo Control Panel (http://www.helmagroup.ir)
aminarab17
May 15th, 2012, 14:14
بله ممنون دوست عزیز از پارس پک گرفتم
حالا فقط کار کردن با کلکسو رو بلد نیستم :|
چطوری میتونم الآن روی دامینی که رو سروره فایلی آپلود کنم یا سیستمی یا اسکریپتی نصب کنم ؟
دامینم الآن اینه :
Kloxo Control Panel (http://www.helmagroup.ir)
این که بخوای مستقیم آپلود کنی کلا نمی شه ، باید از طریق اف تی پی آپلود کنی.
دقیقا یادم نیست ، خیلی وقت پیش با کلکسو کار کردم ولی توی public_html برو و فایلهای اچ تی ام ال کلکسو رو پاک کن و اسکریپت مورد نظرت رو همون جا آپلود کن.