توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چندتا سوال در مورد وی پی اس
farhad98
May 14th, 2012, 10:41
سلام
چطوری میشه پسوورد وی پی اس رو عوض کنم؟
من قبلا که وی پی اس داشتم، وقتی که توی ویندوز خودم چیزی رو کپی می کردم توی وی پی اس می تونستم پیست کنم، البته منظورم لینک دانلود فایل هاست، اما الان که یه وی پی اس جدید گرفتم نمی تونم این کارو کنم
چطوری میشه که من یه سابدامنه به اسم مثلا dl روی وی پی اس ست کنم؟
sheitonakshirazi
May 14th, 2012, 10:46
برای تغییر پسورد
Strat >>Windows security
لابد روی او وی پی اس Vm Tools نصب بوده که حالا رو ای نصب نیست.
برای ساب دامنه هم یه دی ان اس A رکورد بسازین حله
---------- Post added at 10:11 AM ---------- Previous post was at 09:54 AM ----------
در مورد كپي هم اول توي يه ورد ( حالا هم وين خودتون و هم وين وي پي اس ) اول كپي كنيد و بعد تست كنيد
farhad98
May 14th, 2012, 11:12
برای تغییر پسورد
Strat >>Windows security
لابد روی او وی پی اس Vm Tools نصب بوده که حالا رو ای نصب نیست.
برای ساب دامنه هم یه دی ان اس A رکورد بسازین حله
ممنون
میشه در مورد سابدامنه کمی توضیح بدید؟
سلام..
منظورتون همينه ديگه ؟
عوض کردن رمز وی پی اس (http://www.webhostingtalk.ir/f56/33487/)
از شما هم ممنون، اون تاپیک رو راستش یادم نبود
Only4U
May 14th, 2012, 12:25
برا کپی پیست معمولا تنظیماتش تو وی پی اس هست منتها بعضی وقتها قاطی میکنه
وی پی اس را ریست یا لاگ اف کن (تمام یوزر ها را ) دوباره وارد شو درست میشه
farhad98
May 14th, 2012, 12:44
ممنون؛،اون مشکلم حل شد
الان مشکل سابدامین رو دارم
irank
May 14th, 2012, 12:47
داخل cpanel قسمت subdomains ساب مورد نظر رو + آیپی سرور ویندوزتون اد کنید 3 4 ساعت بعد فعال میشه
farhad98
May 14th, 2012, 12:57
داخل cpanel قسمت subdomains ساب مورد نظر رو + آیپی سرور ویندوزتون اد کنید 3 4 ساعت بعد فعال میشه
آهان ممنون، پس مثل همون ست کردن دامین و دی ان اس هاست، من فکر می کردم طوری دیگه باشه
راستی دوستان من توی انجمن هم سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم، راهی هست که بشه سرعت کار توی محیط وی پی اس رو افزایش داد؟
ilmavps
May 14th, 2012, 13:11
آهان ممنون، پس مثل همون ست کردن دامین و دی ان اس هاست، من فکر می کردم طوری دیگه باشه
راستی دوستان من توی انجمن هم سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم، راهی هست که بشه سرعت کار توی محیط وی پی اس رو افزایش داد؟
بله
راهی وجود داره البته از نظر سطح گرافک پایین تر هست
farhad98
May 14th, 2012, 13:20
بله
راهی وجود داره البته از نظر سطح گرافک پایین تر هست
منظورتون همونه که روی مای کامپیوتر کلیک راست>پروپرتیز>ادونس> و اون قسمت(دقیق یادم نیست) تیک هاش باید برداشته بشه؟
گرافیک زیاد مهم نیست اگر سرعت بره بالاتر