توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار های مدیریت سرور اختصاصی
MehrPC
May 13th, 2012, 10:49
یه سرور اختصاصی رو با چه نرم افزار هایی میشه مدیریت کرد ؟
هدف مجازی سازی هست و دنبال نرم افزار هایی میشم که بهش مربوط میشه
RezaFH
May 13th, 2012, 11:33
اگر هدف مجازی سازی هست : مجازی سازی (http://www.webhostingtalk.ir/f63/)
iraniandata
May 13th, 2012, 11:57
بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ
باعرض سلام و درود و صلوات
وقت بخیر
اگر ویندوز باشه خوب معلومه دیگه در اولین کار با سیستم عامل ویندوز سرور مدیریت می کنید (نرم افزارهای جانبی هم هست مثلا sqlserver,firewall,antivirus,anti ddos,...)
اکر لینوکس باشه با توزیع های مختلف لینوکس مدیریت می کنید تا اونجایی که من میدونم مثل اینکه CentOsبرای وب هاستینگ از همه بهتره البته نرم افزارهایی مثل وصل شدن به سرور اینها هم هست مثل پوتی
درمورد مجازی ساز شما با نرم افزار های مجازی ساز مثل VmWare (املاییش شاید غلط باشه) میتونید سیستموتون یجورایی تقسیم کنید مثلا یه سرورمجازی بارم 512 بدید که 512 مگابایت از رم اصلی سرورتون مصرف
میکنه و ...
پ.ن:من یه نوجونم که وب هاستینگ کار نمی کنم اما خوب یکم تجربه و اطلاعات از این انجمن بدست اوردم
درپناه وراه حق موفق و موید باشید
خدانگهدار
MehrPC
May 13th, 2012, 16:12
نه میخوام بدونم به غیر نرم افزار vmware که باهاش ماشین مجازی میدن دیگه چه نرم افزار هایی مربوط به این شاخه هست که میشه باهاش مدیریت کرد
mohammadlover
May 13th, 2012, 16:34
نه میخوام بدونم به غیر نرم افزار vmware که باهاش ماشین مجازی میدن دیگه چه نرم افزار هایی مربوط به این شاخه هست که میشه باهاش مدیریت کرد
شما برو قسمت مجازی سازی (http://www.webhostingtalk.ir/f63/) ، اونجا تقریباً همه مجازی سازها رو معرفی کردن و در موردش بحث شده.
موفق باشید
MehrPC
May 13th, 2012, 16:38
شما برو قسمت مجازی سازی (http://www.webhostingtalk.ir/f63/) ، اونجا تقریباً همه مجازی سازها رو معرفی کردن و در موردش بحث شده.
موفق باشید
مجازی من vmware هست فقط !!! این نرم افزار چند نوع هست یا یه دونه vmware sphare هست ؟
Maya
May 13th, 2012, 16:44
شما وی اسفیر را دانلود کنید و سپس به سرور خود کانکت شوید .
mohammadlover
May 13th, 2012, 16:47
مجازی من vmware هست فقط !!! این نرم افزار چند نوع هست یا یه دونه vmware sphare هست ؟
نرم افزار vmware esxi فقط یکی از محصولات vmware هستش که مناسب برای مجازی سازی سرور هستش و VMware vSphere Client نرم افزار برای اتصال به اون هستش.
محصولاتش :
VMware Workstation
VMware Fusion
VMware Player
VMware ESX Server
VMware ESXi
VMware Server
MehrPC
May 13th, 2012, 16:56
شما وی اسفیر را دانلود کنید و سپس به سرور خود کانکت شوید .
این چی هست ؟ یه لینک میدی ؟
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
نرم افزار vmware esxi فقط یکی از محصولات vmware هستش که مناسب برای مجازی سازی سرور هستش و VMware vSphere Client نرم افزار برای اتصال به اون هستش.
محصولاتش :
VMware Workstation
VMware Fusion
VMware Player
VMware ESX Server
VMware ESXi
VMware Server
خوب این اضافه هاش چی کار می کنند ؟ لازمه داشته باشم ؟
mohammadlover
May 13th, 2012, 17:07
اون "اضافه هاش" هر کدوم یک کار خاص رو انجام میده ولی چون شما فقط برای مجازی سازی میخواید همون vmware esxi کفایت میکنه + نرم افزار VMware vSphere Client که برای مدیریتش هست.
MehrPC
May 13th, 2012, 17:12
اون "اضافه هاش" هر کدوم یک کار خاص رو انجام میده ولی چون شما فقط برای مجازی سازی میخواید همون vmware esxi کفایت میکنه + نرم افزار VMware vSphere Client که برای مدیریتش هست.