توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ابزاری برای اسکن پهنای باند سرور
alvandi
May 12th, 2012, 21:05
سلام
من یه سرور از ایران سرور دارم. جدیدا مصرف پهنای باند چند برابر شده در صورتیکه در کنترل پنل یک پنجم اینو نشون میده. ایران سرور میگه یکی به سرورت نفوذ کرده و با ابزاری مثل tcpdumps سرور رو بررسی کن.
این ابزار رو از کجا میشه دانلود کرد؟
sebastian
May 12th, 2012, 21:07
اگه سرور ویندوز هستش از BWmeter استفاده کنید
alvandi
May 12th, 2012, 21:11
لینوکسه جناب
Metalik
May 12th, 2012, 21:16
کاربرد سرور چیه؟ چه کنترل پنلی نصبه؟
alvandi
May 12th, 2012, 21:21
کنترل پنل directadmin نصبه و سایت خودم روش هست.
البته سایتم روی هاست اشتراکی بود که گفتند از منابع زیاد مصرف می کنه و باید بیاد رو سرور. اول گفتند راهنماییتون می کنیم ولی الان دارند بازی درمیارن
Metalik
May 12th, 2012, 21:26
directadmin چه مقداری رو گزارش می کنه؟
گزارش ایران سرور از چه نرم افزاری به دست اومده و چقدره؟
alvandi
May 12th, 2012, 22:14
ببینید مثلا در 1 ماه گذشته دایرکت ادمین 110 گیگ گزارش کرده ولی در سیستم ایران سرور پهنای باند مصرفی در یکماه گذشته بیش از 400 گیگ نشون داده میشه (از نرم افزار whmcs). محدودیت پهنای باند من 250 گیگ هستش. البته ماه گذشته لطف کردند مبلغ اضافی درخواست نکردند ولی این ماه گفتند باید هزینه پهنای باند اضافی رو بدی
iMohsen
May 12th, 2012, 22:53
با نرم افزار tcptrack میتونی کانکشن های سرور رو به صورت لایو ببینید و این که با چه سرعتی به چه آدرسی متصل هست .
alvandi
May 13th, 2012, 01:38
با نرم افزار tcptrack میتونی کانکشن های سرور رو به صورت لایو ببینید و این که با چه سرعتی به چه آدرسی متصل هست .
ممنون از همکاریتون. مشکل اینه که نمیدونم نرم افزار رو از کجا دانلود و چطور نصب کنم. چاره چیه؟
یک سوال خارج از موضوع اینکه مگه بحث امنیت سرورها بر عهده سرویس دهنده نیست؟
payam_shzbax
May 13th, 2012, 01:49
ممنون از همکاریتون. مشکل اینه که نمیدونم نرم افزار رو از کجا دانلود و چطور نصب کنم. چاره چیه؟
یک سوال خارج از موضوع اینکه مگه بحث امنیت سرورها بر عهده سرویس دهنده نیست؟
سوال اول رو می زارم به عهده اساتید و تخصص بنده نیست برنامه ای که گفتن.:53:
سوال دومتون خیر . به قول خودشون این سرور ها خام هستش و کلیه مدیریت بر عهده خریدار هست و در صورت نیاز به کانفیگ امنیتی یا نرم افزاری هزینه ماهانه جدا دریافت میشه @-)
Metalik
May 13th, 2012, 09:25
ببینید مثلا در 1 ماه گذشته دایرکت ادمین 110 گیگ گزارش کرده ولی در سیستم ایران سرور پهنای باند مصرفی در یکماه گذشته بیش از 400 گیگ نشون داده میشه (از نرم افزار whmcs). محدودیت پهنای باند من 250 گیگ هستش. البته ماه گذشته لطف کردند مبلغ اضافی درخواست نکردند ولی این ماه گفتند باید هزینه پهنای باند اضافی رو بدی
آمار whmcs برای پهنای باند اصلا دقیق و قابل استناد نیست.
iMohsen
May 13th, 2012, 10:08
tcptrack رو براساس سیستم عامل میتونید از سورس کامپایل کنید .
یا یک نرم افزار مانیتورینگ پهنای باند مثل cacti نصب کنید و روزانه مانیتور کنید .
alvandi
May 17th, 2012, 10:58
من tcptrack رو نصب کردم ولی کانکشن ها رو بصورت لحظه ای نشون میده. باید چطوری بفهمم که پهنای باند کجا مصرف میشه؟
iMohsen
May 17th, 2012, 11:35
tcptrack رو اجرا کنید و بعد از اجرا کلید s رو بزنید براساس میزان مصرف پهنای باند sort میشه .
alvandi
May 17th, 2012, 12:23
منظورم اینه که من چه طوری بفهمم که کدوم یکی از این کانکشن ها دارن غیر مجاز مصرف می کنند؟
farsitools
May 20th, 2012, 19:21
فاير وال سرور را منيج كنيد و دسترسي را فقط براي اي پي خودتون مجاز كنيد (توي انجمن آموزشش هست سرچ كنيد)
گفتيد داركت ادمين (مي توانيد چك كنيد ببينيد كدام بخش ترافيك بيشتري را داشته است اصلا اسكريپت جديدي نصب شده است تاريخ ويرايش فايل ها را هم نگاه كنيد)
تمام پسورد هاي مديريتي سرورتون را تغيير دهيد (البته با توجه به نكات امنيتي و استفاده از كاراكتر هاي گوناگون)
سيستم خودتون هم كنترل كنيد كه تروجان يا كي لوگر و... نصب نباشه
اگر نفوذ از راه روت سرور بوده است مواظب هكر هاي كلاه سياه باشيد چون ممكن است يك هكر پس از نفوذ از سرور شما سوء استفاده هايي بكند مثلا يك اسكريپت ليج نصب كند يا اطلاعات شما را هر چند وقت يك بار دستكاري يا كپي و..... اگر اين مورد ثابت بشه بايد لينوكس را مجددا نصب كنيد اسكريپت ها را كلا بررسي و چك كنيد خلاصه كلا همه چيز را بايد از نو تنظيم كنيد چون ممكن است در هر قسمتي نفوذ باز شده باشه