PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرداخت و شروع کار با رسیلری کلاب !

aligoli
May 12th, 2012, 11:01
من دیروز توسط یکی از عزیزان پرداخت رسیلری کلاب رو داشتم (پلن 99 دلاری) امروز هم ایمیلی اومد مبنی بر اینکه تراکنش انجام شده ، یک لینکی داده بود که باید لاگین می شدم و پرینت میکردم ازش ، البته اینم بگم نه مدرکی خواست نه چیز دیگه، البته شایدم هنوز به اون مرحله نرسیدم ... در کل چیزی که مهمه اینه که، تو اون قسمت که لاگین می کنم چیز زیاد خاصی نداره، یعنی مشخصات خودم و پرداختم و تغییر پین و رمز عبور هست.

خواستم بدونم برای ثبت دامین حتما باید پنل خواستی باشه برام دیگه ... به کجا باید برم تا پنل کاملم و ببینم، یک برنامه ای هست، که بعضی سایت ها نصب میکنند ، مثلا domain.domain.com بعد اونجا دسترسی کامل و مدیریت نام سرور ها و ... هست، اون برنامه رو باید از کجا بیارم تا نصب کنم ؟

از اون برنامه باید دامینه ثبت، انتقال یا هر کار دیگه ای انجام بدم، درسته ؟

---------------------
من whmcs هم دارم، اونجا شناسه و رمز عبور رسیلری کلاب رو میخواد، تا دامنه ای رو خودکار ثبت کنه، شناسه و رمز عبور لاگین رسیلری کلاب رو باید بدم ، درسته ؟

---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------

صرفا جهت Up !

Maya
May 12th, 2012, 14:34
این پست به صورت کامل در باره ریسلر کلاب است و شما میتونید اموزش های لازم را از لینک زیر مشاهده کنید
موفق باشید

http://www.webhostingtalk.ir/f25/10253/