توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز کردن و ویرایش فایل rar در هاست لینوکس
behta
May 11th, 2012, 09:29
سلام من می خواستم فایل rar رو داخل هاست لینوکس ویرایش کنم چطوری میشه اینکارو کرد ؟
جهت ایجاد فایل rar به لینک Basic commands, Part I: Compress and decompress files using rar, bzip, tarball(tar) and gunzip | Unixmen (http://www.unixmen.com/basic-commands-les-i-compress-and-decompress-files-using-rar-bzip-tarballtar-and-gunzip/) بخش RAR Archiver مراجعه نمائید.
masterphp
May 11th, 2012, 18:20
میتونی رپید لیچ نصب کنی اون رر و آن رر داره
البته اگه هاستت پشتیبانی کنه
میتونی رپید لیچ نصب کنی اون رر و آن رر داره
البته اگه هاستت پشتیبانی کنه
مگه ربطی به هاست داره/
masterphp
May 11th, 2012, 23:07
آره رو بعضی از هاست ها رر و آن رر بسته
میتونی امتحان کنی
یه رپید لیچ نصب کن رو هاستت تست کن ببین چه جوریه
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
البته 90% هاست ها فایل رر پسورد دار رو آن رر نمیکنن اینم باید تست کنی
Maya
May 12th, 2012, 14:22
برروی بعضی هاست ها لیچ نصب نمیشه راخه حل تاپیک دوم مناسب است و شما میتونید این کارو انجام بدید
masterphp
May 12th, 2012, 19:42
رو 90% هاست ها لیچ نصب میشه ولی بعضی از امکاناتش بسته و اجرا نمیشه
behta
May 13th, 2012, 09:37
هاست من cpanel هست . هاست نمایندگی whm هم دارم .
من می خواستم فایل های rar به کمک رپید لیچ روی هاست بیارم و اونجا ادیت کنم آخه سرعت اینترنتم پایینه که بخوام آپلود کنم . ضمناً فایل ها رمز دار هستند .
masterphp
May 13th, 2012, 09:52
هاست من cpanel هست . هاست نمایندگی whm هم دارم .
من می خواستم فایل های rar به کمک رپید لیچ روی هاست بیارم و اونجا ادیت کنم آخه سرعت اینترنتم پایینه که بخوام آپلود کنم . ضمناً فایل ها رمز دار هستند .
اگر دسترسی به سرور داشته باشین با دستورانی که دوستمون تو پست دوم گفتم میتونید این کار رو انجام بدین
در غیر اینصورت باید بری دونبال هاستی بگیردی که این قابلیت روش فعال شده باشه
که معمولا رو هاست های دانلود فعال میکنن اونم پسورد دار نه خیلی کم پیدا میشه
جهت ایجاد فایل rar به لینک Basic commands, Part I: Compress and decompress files using rar, bzip, tarball(tar) and gunzip | Unixmen (http://www.unixmen.com/basic-commands-les-i-compress-and-decompress-files-using-rar-bzip-tarballtar-and-gunzip/) بخش RAR Archiver مراجعه نمائید.