PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی با پورت یک گیگ اختصاصی یا دو سرور 100 ترابایت

nimapendar
May 10th, 2012, 22:36
سلام دوستان
به یک سرور با پورت یک گیگ اختصاصی یا دو سرور با پهنای باند صد ترابایت با مشخصات زیر لازم داریم

cpu : مهم نیست - یه پرادزنده 4 یا 6 هسته ای کافیه
ram : 32 گیگ تا 64 گیگ

هارد : این قسمت خیلی مهمه
هارد ها باید enterprise edition یا sas 7.5k
باشند

تعداد هارد : 12 هارد دو ترابایتی
+ این که دیتاسنتر وارز ساپورت هم باشد ( ترجیحا از کشور هایی باشد که قانون DMCA ) در آن ها امضا نشدند

با تشکر
منتظر آفر همکاران عزیز هستیم
فقط توجه داشته باشید که کیفیت شبکه و هارد ها از اهمیت زیادی برای ما برخوردار هست از این رو لطفا فقط همکاران حرفه ای اعلام کنند

RezaFH
May 10th, 2012, 22:46
سلام

چند مورد هست که بهتره اطلاع داشته باشید:

1- CPU از نظر شما شاید مهم نباشه ولی واقعا مهم هست.
2- اگر بخواید هارد ها رو بصورت جداگانه استفاده کنید، بورد باید Dual CPU باشه چون بوردهای تک پردازنده اکثرا حداکثر 8 تا پورت SATA دارند.
3- سرور دو یونیت خواهد بود و همچنین فکر کنم بهتر باشه 2 پورت 1 گیگابیت داشته باشید.
4- اگر دو سرور تهیه کنید، بهتر خواهد بود چون محدودیت های سیستم عامل و سخت افزار جوابگوی چنین مصرفی نخواهند بود.
5- شاید تعداد دیتاسنتر هایی که چنین آفری ارائه کنند، انگشت شمار باشه و وقتی به قسمت کپی رایت برسیم تعداد خیلی کمتر هم بشه.
6- فکر کنم کولو کردن بصرفه تر باشه، چون حداقل اجاره برای سرور نمیدید (مخصوصا اگر قصد داشته باشید سرور رو برای یک سال یا بیشتر استفاده کنید)

حالا با توضیحات بالا، میتونم بپرسم شما چقدر هزینه برای این سرور درنظر گرفتید ؟

milade
May 10th, 2012, 22:50
توی قیمت مشکلی ندارید ؟ اگر میتونید یه رنج قیمت مشخص کنید تا افرهایی که توی قیمت موجود قرارداره ارائه بشه ..
مدت قرارداد ؟

پ.ن : جسارت نشه ، الان سرورهای هتزنر 64 گیگ اومده همه فکر میکنند ...

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

تعداد ایپی هم اعلام نمایید .

nimapendar
May 10th, 2012, 22:54
سلام

چند مورد هست که بهتره اطلاع داشته باشید:

1- CPU از نظر شما شاید مهم نباشه ولی واقعا مهم هست.
2- اگر بخواید هارد ها رو بصورت جداگانه استفاده کنید، بورد باید Dual CPU باشه چون بوردهای تک پردازنده اکثرا حداکثر 8 تا پورت SATA دارند.
3- سرور دو یونیت خواهد بود و همچنین فکر کنم بهتر باشه 2 پورت 1 گیگابیت داشته باشید.
4- اگر دو سرور تهیه کنید، بهتر خواهد بود چون محدودیت های سیستم عامل و سخت افزار جوابگوی چنین مصرفی نخواهند بود.
5- شاید تعداد دیتاسنتر هایی که چنین آفری ارائه کنند، انگشت شمار باشه و وقتی به قسمت کپی رایت برسیم تعداد خیلی کمتر هم بشه.
6- فکر کنم کولو کردن بصرفه تر باشه، چون حداقل اجاره برای سرور نمیدید (مخصوصا اگر قصد داشته باشید سرور رو برای یک سال یا بیشتر استفاده کنید)

حالا با توضیحات بالا، میتونم بپرسم شما چقدر هزینه برای این سرور درنظر گرفتید ؟
سلام
سرور ها برای دانلود سنگین استفاده می شوند و cpu زیاد تو اینجا نقشی بازی نمی کنه
بیشتر فشار روی هارد هست به خاطر همین cpu برای ما زیاد مهم نیست
چون توی پیک تایم نهایتا 8Ghz یوزیجش باشه
خوشحال می شم قیمت تقریبی سرور را برام پ.خ کنید

توی قیمت مشکلی ندارید ؟ اگر میتونید یه رنج قیمت مشخص کنید تا افرهایی که توی قیمت موجود قرارداره ارائه بشه ..
مدت قرارداد ؟

پ.ن : جسارت نشه ، الان سرورهای هتزنر 64 گیگ اومده همه فکر میکنند ...
طبیعتا برای این سرور ها بودجه بالایی در نظر گرفته شده
طبیعتا هم با این میزان مصرف هم سیستم های خونگی که سرور شده اند جواب کار را نمی دهند

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

آی پی سه تا کافی هست

PDhost.net
May 10th, 2012, 23:18
دقیقا این سرورهای دانلود به سی پی یو احتیاج ندارن
فقط هارد و raid هم خیلی خیلی مهمه!
شبکه و پورت هم خیلی اهمیت داره،همینطور منیج سرور
دوست عزیز حتما از لیزوب بگیر،من دارم و میدونم چی میخواید
با تشکر

PENOIL
May 10th, 2012, 23:37
Model: Dell PowerEdge D6-890 Carbon-Neutral Server
CPU: 2 x Eight Core 2.60Ghz HT Sandy Bridge EP (E5-2670)
Memory: 64GB DDR3 ECC Memory
Hard Disk Configuration: 12 x 2TB SAS 7,200 RPM
Additional Hard Disk: Not Required
Raid: H700 Raid Controller with BBU - Raid 10
Remote Management: DRAC Enterprise (Virtual KVM)
Dedicated Bandwidth: 1Gbps with 100TB Fair Usage
IP Allocation: 4 Usable IP Addresses (RIPE /29)
سلام

سرور بالا رو با ماهانه 539 پوند میتونم بهتون بدم

nimapendar
May 10th, 2012, 23:41
Model: Dell PowerEdge D6-890 Carbon-Neutral Server
CPU: 2 x Eight Core 2.60Ghz HT Sandy Bridge EP (E5-2670)
Memory: 64GB DDR3 ECC Memory
Hard Disk Configuration: 12 x 2TB SAS 7,200 RPM
Additional Hard Disk: Not Required
Raid: H700 Raid Controller with BBU - Raid 10
Remote Management: DRAC Enterprise (Virtual KVM)
Dedicated Bandwidth: 1Gbps with 100TB Fair Usage
IP Allocation: 4 Usable IP Addresses (RIPE /29)
سلام

سرور بالا رو با ماهانه 539 پوند میتونم بهتون بدم
از کدوم دیتاسنتر ؟

PENOIL
May 10th, 2012, 23:42
از کدوم دیتاسنتر ؟

redstation

6ماهیی هست باهاشون کار میکنم تا الان اخطاری در رابطه باکپی رایت نبوده و حدود 12 ترابایت آرشبو فیلم و سریال روش دارم
خواستید 524 پوند هم میتونم براتون حساب کنم

nimapendar
May 10th, 2012, 23:44
redstation

6ماهیی هست باهاشون کار میکنم تا الان اخطاری در رابطه باکپی رایت نبوده و حدود 12 ترابایت آرشبو فیلم و سریال روش دارم
خواستید 524 پوند هم میتونم براتون حساب کنم
قبلا باهاشون صحبت کرده بودیم
پورت هاشون اشتراکی هست
پورت یوزیج ما تو پیک تایم تا 750-800 مگابیت هم رفته

PENOIL
May 10th, 2012, 23:47
DRAC Enterprise (Virtual KVM) + Dedicated Port (+ £10.00 per month)

با 10 پوند میشه پورت اختصاصی گرفت

یا با 150 پوند میتونید پورت 10 گیگ شیر بگیرید و 100 ترابایت ترافیک

PENOIL
May 11th, 2012, 00:01
1 سال نیم هست که با این دیتاسنتر کار میکنیم! و تنها Platinum Partner این دیتاسنتر هستیم! اگر اخطاری داشته باشید باید رسیدگی کنید! و مشکلی رو حل کنید! :)

این پورت برای DRAC میباشد! یعنی DRAC شما روی پورت اختصاصی قرار میگیرد! ;) نه اینکه با پرداخت 10 پوند به شما پورت اختصاصی بدهند!!

جناب پندار با این اوصاف شما بهتر میباشد که اگر انگلیس مد نظر دارید سرور مورد نظر را کولو کنید و یک پورت اختصاصی برای آن قرار دهید!

موفق باشید

و تنها Platinum Partner
وایییی خوش به حالتوووون

اگر اخطاری داشته باشید باید رسیدگی کنید! و مشکلی رو حل کنید!

لان اخطاری در رابطه باکپی رایت نبوده و حدود 12 ترابایت آرشبو فیلم و سریال روش دارم

این پورت برای DRAC میباشد! یعنی DRAC شما روی پورت اختصاصی قرار میگیرد! نه اینکه با پرداخت 10 پوند به شما پورت اختصاصی بدهند!!
http://up.vatandownload.com/images/dewi5l3no5w7dy9thx4p.jpg
خواستید توی سایت ما تیکت کنید وی پی اس فارس - پشتیبانی (http://www.vpsfars.ir)

فعلا شب بخیر دوستان

atilnic
May 11th, 2012, 00:56
ای کاش یکم بجای رفتار بچه گانه (البته میدونم اقتضای سن شما هستش) تحقیق میکردید و بعد سخن میگفتید! ;)

بجای نشان دادن این عکس کافی هستش یک تیکت به ساپورت دیتاسنتر ارسال کنید تا جواب سوال خود را دریافت کنید! :) اگر براتون هم مشکلی هست اعلام کنید ما این کار رو برای شما انجام میدیم ;)
پورت های این دیتاسنتر به صورت Full Duplex و Half Duplex متغییر میباشند!

خدمتون اطلاع دادم که وقتی حرفی رو بیان میکنیم مثل شما فقط برای اینکه یک سرور بیشتر بفروشیم این کار رو انجام نمیدیم! بلکه تجربه داریم و به تمام نُکات این دیتاسنتر واقف هستیم!

موفق باشید
خوب شما که سنت کم نیست عزیز دل :x
چرا با بچه سر و کله میزنی؟
ایشون آفر هم ار یکی گرفته و کپی و پیست کرده اینجا
خودتو ناراحت نکن :113:
در مورد اینم استارتر تاپیک اگر قصد خرید از این دیتاسنتر دارند آلما هاست تأیید مشیوند.

آگونیس
May 11th, 2012, 03:05
آخه باید دوستان متوجه بشن! و با این کارشون جو درست نکنن که بعدا خواسته های نا بجا از سمت مشتری ایجاد بشه!
ممنون از شما
موفق باشید
شما کلا نیاز به تائید ندارید دوست عزیز
خدمت استارتر تاپیک عرض می کنم اگه از این دیتاسنتر سرور مد نظرشون هست حتما از ایشون خریداری کنند در انگلیس دفتر دارند و ارتباط مستقیم و فیزیکی با این دیتاسنتر دارند
بیش از 5 ماه از ایشون چند سرور انگلیس داریم به خوبی پشتیبانی می دهند
از همه مهمتر هویت فردی هست که خرید شده و دیتاسنتر باهاشون آشنا هست و مطمئنا دو روز دیگه سرور به چنین دلایل مسخره ای قطع نخواهد شد

nimapendar
May 11th, 2012, 13:55
منتظر پیشنهاد سایر همکاران هم هستیم

nimapendar
May 11th, 2012, 21:04
up :)

MagicVps.Com
May 11th, 2012, 23:05
با این تعداد هارد فکرنکنم هیچ دیتا سنتری قیمتش مناسبتراز رد استشن بشه به نسبت سخت افزار رم و سیپو و 12 عدد هارد و امکان داشتن پورت 10 گیگ

faranetwork
May 11th, 2012, 23:30
چقدر میخواهید هزینه کنید؟

itjavani
May 12th, 2012, 00:00
هارد : این قسمت خیلی مهمه
هارد ها باید enterprise edition یا sas 7.5k
باشند

SAS 7.5K با SATA 7.2k تفاوت چشمگیری نداره! تقریبا میشه گفت هارد ساتا اینترپرایز ریبرند SAS شده!
با توجه به اینکه محدودیت بودجه ای در نظر نگرفتید بنده چند آفر میدم خدمتتون!

CPU: Dual Opteron 6128 (16 cores)
Ram: 64GB
HDD: 2x2TB+4x3TB
BW: Unlimited
Port: 1Gbps
5 Usable IP
569 دلار ماهیانه
قیمت دلار به روز محاسبه میشود.

دیتاسنتر FDCServers ، لوکیشن شیکاگو ، دنور ، چک از هر کدام بخواید قابل خرید هست این سرور! کیفیت پورت در حد متوسط رو به بالا! کیفیت سخت افزار هم با توجه به جدید بودن این آفر و تازه شروع به فروش کردند تقریبا سخت افزارها در حد نو هستند! برای بحث کپی رایت جدیت روی جمهوری چک کمتر هست.

Cpu: Dual Quad Core 5645 HT (total 24core)
Ram: 48GB
HDD: 4x2TB SATAII
Bw: 100TB
Port: 1Gbps
5 Usable IP
514 دلار ماهیانه
قیمت دلار به روز محاسبه میشود

دیتاسنتر uk2 انگلستان! وضعیت پورت و کیفیت این دیتاسنتر رو نیاز نیست تعریف کنم همه میدونند!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
از لحاظ هزینه با توجه به هارد های ارائه شده رد استیشن میتونه ارزان ترین آفرها رو بهتون بده! همینطور OVH رو فراموش نکنید! میتونید بهترین کیفیت رو داشته باشید با کمترین هزینه! اگر خواستید هر پلنی که بخواید رو میتونیم واستون سفارش بدیم!و سرور را در پنل خودتون مدیریت کنید.

RezaFH
May 12th, 2012, 00:22
سرورهای OVH هم خوب هستن برای این کار:

HG 2012 - The dedicated server customisable, scalable, without compromise - OVH (http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/hg_2012.xml)

البته هزینه ستاپ بالاست!

company_hosting
June 30th, 2014, 02:00
از دیتاسنتر OVH در خدمتیم مشخصات سرور به شرح زیر است و هزینه سرور ماهیانه بین 300 تا 400 یورو بسه به کانفیگ متغییر است .
CPU

Intel® Xeon® Processor E5-2620 v2

(15M Cache, 2.10 GHz)

RAM

64GB DDR3 1600Mhz
HDD
12x 4 TB

PORT
3Gbps
GPORT
1Gbps
IP
5IPv4

حاجی تو بخش فروش پست بدی به 100 تایاش نمیرسی
گاز نده ، ترمز کن اینجا اخر خط ه

ServerDL.com
June 30th, 2014, 02:20
تشکر می کنم تاپیک مال سال 2012 رو آوردید بالا !
ایول ...