PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل بسته شدن سرور هاي مايلوك شركت آفاق انديش زنجان

server8
May 10th, 2012, 22:19
سلام دوستان اين تاپيك رو دادم كه هم شكايت كنم و هم يه راهنمايي كنيد من رو
دوستان از شركت آفاق سرور مايلوك خريدم ديشب سرور بسته شد، من از ايشون پرسيدم، اول گفتند الان اكي ميشه، بعد گفتند تيكت دادند، صبح با گوشيشون تماس گرفتم جواب ندادند، به شركت زنگ زدم كه اون رو هم جوابشون اين بود كه ما با ديتا سنتر مشكل خورديم تمام سرور هاي ما رو بستند
بعد از اون ماجرا نه ديگر جواب تلفن و نه ديگر جواب پيام و ... دادند
دوستان من مشتري كه با يه انگيزه محكم اين سرور رو با كلي شرط و شروط كه اول بين ما قرار گرفت خريدم، حال شما بگوييد آيا حق است كه ابروي من جلوي 30 تا يوزر رفته و هويت و شخصيت و اعتبار ما از بين رفته است؟ آخه دوستان كه ميخوايد سرور فروش بشيد، اول ببينيد اين كاره هستيد بعد بريد تو اين كار، چرا فكر ميكنيد خيلي كار آسوني است؟
كسي ميتونه كمك كنه كن رو سرورم باز بشه؟
از دوستان ادمين خواهش دارم كه اين پست رو حذف نكنند، من از همين سايت با آفاق گروپ آشنا شدم از همينسايت هم بايد مشكلم حل بشه

mostafabia2taraneh
May 10th, 2012, 22:36
وقتی بدون شناخت اقدام میکنید آخرش همین میشود
به هر حال امیدوارم مشکل شما حل بشه
لطفا بخش را عوض کنید!الان برای من هم اخطار میاد
با تشکر

server8
May 10th, 2012, 22:38
من فكر ميكردم در wht سرور هايي كه معرفي ميشوند و شركتها داراي اعتبار ميباشند

m_hdi
May 10th, 2012, 22:38
دلیل بسته شدن رو نگفتند
در مورد کاراسون تنها کسی میتونه سرور بفروشه که زمان دانشجویی مسافرکشی کرده باشه#:-s
ما هم سرور کانادا داشتیم یک یک دفعه سرور رو بستند و گفتند بخاطر قوانین تحریم نمیتونیم به شما سرور بدیم و هیچ گونه بک اپی هم به ما ندادند و کلی اطلاعات مشتری ها رفت به فنا
تنها کاری که تونستیم انجام بدیم مشتری ها را انتقال دادیم روی دیگر سرور ها یا دوستانی هم که نخواستند مبلغ رو برگشت دادیم
خوب دوستان به نظر شما چکار میشد کرد برای اطلاعات مشتری ها
خوب بعد از این تجربه ایی شد که هیچ وقت از داخل ایران حواله ایی انجام بدیم نه با ایپی ایران پامون رو بزاریم تو سایتهای خارجی

saeed_m27
May 10th, 2012, 22:39
دوست عزیز ضمن ابراز تاسف بابت مشکلی که براتون پیش اومده باید بگم شما اولین کسی نیستید و آخرین هم نخواهید بود ولی این وسط باید یه تغییرات صورت بگیره که هر کسی نیاد دست به فروش سرور بزنه و به خودش اجازه بده با آبروی خریدار بازی کنه بله منم موافقم که بسیاری از دوستان حاضر در این انجمن از تجربه و مهارت کافی برخوردار نیستند و بازم با کمال تاسف باید بگم یه شبه میخوان ره چند ساله رو برن و این یعنی ضربه هم به خود هم به خریدار ولی این وسط خریدار باید از فروشنده هایی با این ضعف در توان مدیریتی و مهارت دوری جویند در پایان باید بگم متاسفم که این تاپیک رو رو باید مثل چند تاپیک دیگه ببینم بخونم ولی مشکلی حل نشود!! ولی امیدوارم که کارتون پیش بره و قایله ختم به خیر بشه

server8
May 10th, 2012, 22:44
ممنون، درسته، ببينيد يه چيز به مشتري دل گرمي ميده اونم اينه كه جواب تلفن رو بدند و بگن كه آقا ما ديگه نميتونيم كاري كنيم ، اون موقع ما ميدونيم تكليفمون چي هست و يا پول مشتريان رو بك ميكنيم يا سرور ديگه ميخريم #-o

razavihost
May 10th, 2012, 22:48
ممنون، درسته، ببينيد يه چيز به مشتري دل گرمي ميده اونم اينه كه جواب تلفن رو بدند و بگن كه آقا ما ديگه نميتونيم كاري كنيم ، اون موقع ما ميدونيم تكليفمون چي هست و يا پول مشتريان رو بك ميكنيم يا سرور ديگه ميخريم #-o

سرور دیگه بخری بهره.

m_hdi
May 10th, 2012, 22:49
این کارو نکردن که دیگه فروشنده نیست...........
وقتی مشکلی پیش میاد که از دست فروشنده کاری بر نمیاد باید با دلیل و مدرک بیاد جواب مشتری رو بده
شاید دوستانی باشند که در زمان مشکل ما بودند و بیان تایید کنند ما تمام ایمیلهایی که با دیتاسنتر کانادا داشتیم به مشتری ها ارایه دادیم
و بعد هم پولشون رو برگشت دادیم با اینکه دیتاسنتر هیچ مبلغی به ما برگشت نزد

server8
May 10th, 2012, 22:53
من خودم با شركت مايلوك حرف زدم با ايران ها مشكلي ندارند و به خاطر يك سرور متخلف 10 سرور ديگه رو نمي بندند( به گفته آفاق) پس نميدونم مشكل چي بوده كه ما اين وسط ....

mostafabia2taraneh
May 10th, 2012, 22:53
من با آقای مسعودی که صحبت میکردم،پیش بینی امروز Myloc رو میکردن،چون میگفتن تحریم کردن ایران رو،واقعا ایشون همه حرفاشون تا الان درست بوده

saeed_m27
May 10th, 2012, 22:55
این ضعف یه فروشنده رو میرسونه که نمیتونه بر اوضاع تسلط داشته باشه و جوابگوی خریدار باشه ولی ای کاش مدیران یه ترتیبی اتخاذ کنند که کسانی که میان کم فروشی میکنند و یا دچار ضعف میشوند از خرید و فروش اونا جلوگیری به عمل بیاره

server8
May 10th, 2012, 22:55
ولي مايلوك ايران رو تحريم نكرده، اين مشكل شخصي با شركت آفاق داشتند

m3hdi
May 10th, 2012, 22:57
ما هم سرور کانادا داشتیم یک یک دفعه سرور رو بستند و گفتند بخاطر قوانین تحریم نمیتونیم به شما سرور بدیم و هیچ گونه بک اپی هم به ما ندادند

می تونم بپرسم کدوم دیتاسنتر کانادا ؟

serverstar.ir
May 10th, 2012, 23:04
سلام بنده از ایشون سرور ندارم ولی تا جایی که میدونم کلاهبردار نیستش و حق کسی رو نمیخوره احتمالا" مشکلی وجود داره که جواب نمیدن انشاالله زود حل بشه

razavihost
May 10th, 2012, 23:06
سلام بنده از ایشون سرور ندارم ولی تا جایی که میدونم کلاهبردار نیستش و حق کسی رو نمیخوره احتمالا" مشکلی وجود داره که جواب نمیدن انشاالله زود حل بشه

کسی که در مورد کلاه صحبت نکرد

m_hdi
May 10th, 2012, 23:09
می تونم بپرسم کدوم دیتاسنتر کانادا ؟
دوست عزیز براتون پیغام خصوصی کردم چون خیلی از دوستان دارن کار میکنند نمیخام تبلیغ بد بشه برای همکاران دیگر

tehvps
May 10th, 2012, 23:11
ما هم دوتا سرور داریم، 24 ساعت سرورها قطع هستند و خیلی جالب هست که تنها پاسخشون این هست :

" با info@myloc.de تماس بگیرید و مشخصات سرورتون رو بدید "

saeed_m27
May 10th, 2012, 23:15

دوست عزیز بحث کلاه برداری نیست !! من یا دوستان کسی در مورد کلاه برداری صحبت نکرده بحث این هست که ایشون در مورد جوابگویی به مشکل پیش اومده رفتار مناسبی نداشتند و جوابگو نیستند و این غیر از اینکه اعتبار فروشنه رو زیر سوال میبره برای خریدار هم مشکلاتی رو در برداره و نمیشه که هر فروشنده ای تا به مشکل برخورد بیاد گوشی خاموش کنه یا جواب نده !!

faranetwork
May 10th, 2012, 23:17
myloc همونطور که قبلا در قسمت reveiw دیتاسنتر ها گفتم مشکلات زیادی داره!!! و خیلی مالی گرا هستند!!! وقتی هر جایی اسمش میشه دیتاسنتر همین میشه

server8
May 10th, 2012, 23:21
من اصلا در مورد كلاه برداري حرف نزدم، من فقط گفتم ايشون پاسخگو نيست، شايد كم تجربگي ايشون باعث شده جوابگو نباشند

Afagh Group
May 10th, 2012, 23:21
با سلام
بنده رو 2 روز پیش بن کردن در اینجا
اول از مدیران عذر میخوام که مجدد اکانت ساختم. فقط امدم جواب این آقا رو بدم و برم
دیشب ساعت 9-10 سرورها قطع شدند و من سریعا (قبل اینکه این اقا متوجه بشن) میل زدم و گفتم موضوع چیه. و در جواب گفتن سرور های شما زیاد تخلف دارند و باید سرور 94 که مال ایشون بود ری اینستال بشه. بنده گفتم بک اپ بدید چشم. حاضر نشدن بک اپ بدین و من هم دست نگه داشتم. با با توجه به صحبتهایی که داشتیم حاظر شدن سرور های دیگه رو در پنل خود مشتری بدن ولی ای پی ها و پشتیبانی با ما باشه. و رفع تخلف پای خود مشتری
این آقا گفتند بنده جواب نمیددم.
خیر هم تماس داشتن با شرکت صحبت کردیم و هم با موبایل بنده.
تیکت ها هم همگی پاسخ داده شد.
حتی فکر کردن ما الکی میگیم و درخواست ایمیل های اصلی رو دادن و همگی رو بهشون دادیم. احتمالا وقتی قانع شدن مشکل از سرورشون بوده دست به دامن اینجا شدن.

با سلام، چرا هر دو سرور down هستند؟

Pinging 217.79.179.116 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.

Pinging 217.79.179.116 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out

----------------------------
IP Address: 188.158.25.26

برسسی می شود

-------------------------------------
Afagh Group

احتمالا هر دوسرور برای ddos خاموش شدن !!! هیچ میلی هم از طرف دیتاسنتر برای شما نیومده که برای ما ارسال کنید!!

ایمیلی دریافت نشده. منتظر باشد لطفا

Afagh Group

متوجه نشدین مشکل چیه؟

لطفا صبر کنید

Afagh Group

آقای محترم 9 ساعت گذشت، منتظر پاسخ شما هستم

اقای عزیز بخاطر تخلف های بیش از حد سرور 94 شما کل سرور های ما رو مسدود کردن.
فعلا در حال صحبت باحاشون هستیم. خیلی بتونیم کاری کنیم سرور های دیگه و مجدد فعال کنیم

Afagh Group

میلی که از طرف دیتاسنتر اومده برای من فوروارد یا در اینجا کپی کنید

چند نمونه می خواید؟

pouyan danesh
04.05.2012 16:59 hi
server with this ip is not work: 217.79.179.116
i check it on ilo and its work. i thing network problem
Oliver Janitz
04.05.2012 17:16 Dear Mr. Danesh,

n116 is reachable just fine. If you can not reach this ip please perform a traceroute/MTR to it so we can check the routing.

n094 on the other hand has been deactivated due to outgoing UDP-floods towards another customer's server which is unacceptable. Please use the iLO device to check what service or virtualserver is transmitting this traffic from your server.
This could be done using tcpdump. Please let me know when appropriate measures have been taken so we can reactivate the switchport again.

------
Mit freundlichen Grüßen aus Düsseldorf

Oliver Janitz

Lukas Puzik
04.05.2012 18:53 Dear Mr. Danesh,

I've reactivated n094 again and I'm monitoring the status of the affected other customer. I was instructed to switch off the access port again in case of recurring attacks. I'll update you in this case.

------
Mit freundlichen Grüßen

Lukas Puzik

37.157.250.113 this ip for our vps costomers. i suspend him. please reopen server. thanks

Sent: Tuesday, May 8, 2012 11:09 AM
Subject: Deaktivation of your Server n094.navy.fastwebserver.de

Dear Mr Danesh,

your server n094.navy.fastwebserver.de has been deactivated because our
network monitoring has detected an outgoing DOS attack (
Denial-of-service attack - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Denial-of-service_attack)) which comes from
IP 37.157.250.113 of your server
This attack is an violation of §3.8 of our general therms and conditions
( http://agb.myloc.de/ )
Please notice that you are the administrator of the server an you are
responsible for the adherence to this agreement

Please comment this

--
Viele Grüsse aus Düsseldorf

Jörg Gerth

Afagh Group

سرور 217.79.179.94 مگر تخلف نکرده بود؟

بله

Afagh Group

میلی که مربوط به این سرور هست و اعلام کردن به خاطر این سرور همه سرورها بسته شدن و لطفا اعلام کنید

Dear Mr. Danesh,

all of your servers have been deactivated due to massive fraudulent/compromising behaviour which is unacceptable. There will be no reactivation until you can briefly describe why this happened and what you have done in the past days to stop flooding attempts and the likes towards other customers like you stated in several tickets.

We are awaiting your feedback regarding these accusitions.

------
Mit freundlichen Grüßen aus Düsseldorf

Oliver Janitz

Afagh Group

server8
May 10th, 2012, 23:23
myloc همونطور که قبلا در قسمت reveiw دیتاسنتر ها گفتم مشکلات زیادی داره!!! و خیلی مالی گرا هستند!!! وقتی هر جایی اسمش میشه دیتاسنتر همین میشه

سرور مايلوك كيفيت كاملا مناسبي داره، اين مشكل مربوط به ديتا سنتر نميباشد

Afagh Group
May 10th, 2012, 23:25
همچنین در تیکتی که به کلیه کاربران زده شد:

با سلام
با توجه به مذاکراتی که با دیتاسنتر انجام شدف قرار بر این شد کاربران پنل های مجزا برای خودشاان داشته باشند تا تخلفات یک سرور گریبانگیر بقیه سرور ها نشود.
از این رو تقاضا میگردد هر چه سریع تر با ایمیل info@myloc.de در ارتباط باشید .
با تجه به مدت زمان باقی مانده هر سرور ، شرایط برای سرور ها متفاوت می باشد پس لطفا خودتان شرایط را بگیرید.
در ابتدا مشخصات سرور خود را برای ایمیل مذکور ارسال نمایید

Afagh Group

من اگر میخواستم این شکلی کار کنم مستقیم کار میکردم، چرا پول اضافه تری به شما بدم و همه پشتیبانی سرور با خودم باشم و شما فاکتورهای من و پرداخت کنید؟؟

فاکتور ها و پشتیبانی شما برعهده ما خواهد بود فقط بخش تخلفات و ... رو خودتان می بایست بررسی کنید و پاسگو باشید
همچنین شما هیچ هزینه اضافی به ما ندادید. ما در قبال هزینه راه اندازی اولیه آی پی از شما هیچ وجهی دریافت نکردیم و در مقابل قیمت را براتون توی ماه های آتی پراکنده کردیم

Afagh Group

من در ابتدا با این شرایط سرورهارو نخریدم، سرور هارو باز کنید بک آپ بگیریم و کنسل کنید، در ضمن روزهای باقی مانده و هم هزینه اش و باید برگشت بزنید

با چه شرایطی خریداری نمودید؟
سرور ها توسط ما بسته نشده که بتونیم باز کنیم. مسلما اگر میتونستیم زود تر از اینها اقدام می کردیم.

فقط میدونم با این شرایط نخریدم :

"با توجه به مذاکراتی که با دیتاسنتر انجام شدف قرار بر این شد کاربران پنل های مجزا برای خودشاان داشته باشند تا تخلفات یک سرور گریبانگیر بقیه سرور ها نشود.
از این رو تقاضا میگردد هر چه سریع تر با ایمیل info@myloc.de در ارتباط باشید .
با تجه به مدت زمان باقی مانده هر سرور ، شرایط برای سرور ها متفاوت می باشد پس لطفا خودتان شرایط را بگیرید.
در ابتدا مشخصات سرور خود را برای ایمیل مذکور ارسال نمایید"

کی قراره باز بشه؟

با info@myloc.de تماس بگیرید و مشخصات سرورتون رو بدید

Afagh Group

این پاسخ من بود؟

سرورها توسط ما بسته نشده. لطفا درخواست پنل جدید بدید.
باز شد بستگی به سرعت عمل شما داره

Afagh Group

2 ساعته میل زدم، پاسخی ندادن، متاسفانه مارو دارین مجبور میکنید کارایی و انجام بدیم که دوست نداریم، سرورهای من 1 روز down هست، بعد شما یه میل دادین به من میگین میل بزنید باز بشه، من سرور شما از شما خریدم و رفع این گونه مشکلات وظیفه شماست،امیدوارم تا چند ساعت دیگه مشکل سرور حل شود

شما سرور رو از ما گرفتید و ما هم از myloc و به شما این سرور ها رو با عنوان مای لوک عرضه کردیم

Afagh Group

من شمارو میشناسم، پول و به حساب شما ریختم، سرورهارو سالم به من تحویل بدین

فکر نکنم جایی مونده باشه که جوابی نگرفته باشید

razavihost
May 10th, 2012, 23:28
داد زدم که نخرین ولی کسی نبود گوش بده.
همش گفتن هتزنر دسکتاپ میده ! مای لاک سرور میده !

AmirHosein
May 10th, 2012, 23:31
سَلام قوانین رو خوندید:

از دوستان ادمين خواهش دارم كه اين پست رو حذف نكنند، من از همين سايت با آفاق گروپ آشنا شدم از همينسايت هم بايد مشكلم حل بشه
قانون:

۴- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین میباشد و انجمن وب هاستینگ تالک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.
در ضمن یوزر های مربوط به این شرکت به دلیل عدم رعایت قوانین انجمن و مولتی یوزر بودن مسدود شُده :)
قُفل شُد.