سلام
بعد از انتقال به سرور جدید دو تا از سایت ها این ارور رو میدن
Database connection error (1): The MySQL adapter 'mysqli' is not available.
allbert
May 10th, 2012, 22:42
با این دستور چک کنید ببینید mysql run هست
Service mysqld status
persianboy
May 10th, 2012, 23:26
با این دستور چک کنید ببینید mysql run هست
Service mysqld status
mysqld: unrecognized service
Metalik
May 11th, 2012, 08:55
آداپتور mysqli نصب نیست.
اگر سایت ها جوملا یا vbulletin هستند می بایست فایل config آن ها را ویرایش کرده و در جایی که driver را به صورت mysqli مشخص شده آن را به صورت mysql ویرایش کنید.
یا روی php درایور mysqli نصب کنید که فرآیند نصب آن بستگی به نوع کنترل پنل هاست شما دارد.
allbert
May 11th, 2012, 09:29
درست هست mysql نصب نیست دوباره نصبش کنید
از چه کنترول پنلی استفاده میکنید ؟
persianboy
May 11th, 2012, 10:26
درست هست mysql نصب نیست دوباره نصبش کنید
از چه کنترول پنلی استفاده میکنید ؟
سی پنل
فکر کنم mysql نصب شده
اگر دوباره نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟ اطلاعات mysql پاک نمیشه؟
allbert
May 11th, 2012, 11:49
از سایتتون یه backup بگیرید و دوباره sql رو recompile کنید انشالا مشکلتون حل میشه
Metalik
May 11th, 2012, 12:01
دوست عزیز mysql با mysqli فرق داره، کاری که گفتم رو انجام بدهید و به بیراهه نروید
persianboy
May 11th, 2012, 12:55
دوست عزیز mysql با mysqli فرق داره، کاری که گفتم رو انجام بدهید و به بیراهه نروید
mysqli رو چطور نصب کنم؟
کنترل پنل cpanel
Metalik
May 11th, 2012, 13:00
mysqli رو چطور نصب کنم؟
کنترل پنل cpanel
جهت فعالسازی mysqli در whm :
- وارد whm شوید
- از طریق easyapache در مرحله انتخاب extention های php (پیشرفته) گزینه MySQL Improved extension (یا MySQLi) را پیدا کرده، آن را علامت بزنید و سپس مجددا آپاچی را با تنظیمات جدید build کنید.
persianboy
May 11th, 2012, 13:19
جهت فعالسازی mysqli در whm :
- وارد whm شوید
- از طریق easyapache در مرحله انتخاب extention های php (پیشرفته) گزینه MySQL Improved extension (یا MySQLi) را پیدا کرده، آن را علامت بزنید و سپس مجددا آپاچی را با تنظیمات جدید build کنید.
این مراحل رو انجام دادم
وقتی میخوام آپاچی رو مجددا build کنم این اخطار رو میده:
Termination of the build process will result in data loss! The build process is designed to run in the background until complete. Prematurely killing this process will leave your Apache configuration in an unusable state requiring restoration from backups.
با توجه به این اخطار build کردن مجدد آپاچی باعث نمیشه که اطلاعات حذف بشن؟
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
متوجه شدم این پیام چیه
اگر در طی انجام پروسس مشکلی پیش بیاد و عملیات قطع بشه ممکنه اطلاعات پاک بشه
و در حالت عادی مشکلی پیش نمیاد
درسته؟
Metalik
May 11th, 2012, 13:33
این مراحل رو انجام دادم
وقتی میخوام آپاچی رو مجددا build کنم این اخطار رو میده:
Termination of the build process will result in data loss! The build process is designed to run in the background until complete. Prematurely killing this process will leave your Apache configuration in an unusable state requiring restoration from backups.
با توجه به این اخطار build کردن مجدد آپاچی باعث نمیشه که اطلاعات حذف بشن؟
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
متوجه شدم این پیام چیه
اگر در طی انجام پروسس مشکلی پیش بیاد و عملیات قطع بشه ممکنه اطلاعات پاک بشه
و در حالت عادی مشکلی پیش نمیاد
درسته؟
بله
اطلاعات اکانت ها و وب سایت ها از بین نمی ره.
این فقط یک اخطار به شماست که به هیچ وجه فرآیند build رو stop یا kill نکنید. سرور رو restart نکنید. اگر مشکلی در این فرآیند به وجود بیاد، سایت ها بالا نمی آیند ولی اطلاعاتشان از بین نمی رود و باقی می ماند.