توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهم ریختن فونت ها بعد از بروز رسانی apache
sodahost
May 10th, 2012, 14:45
سلام دوستان من سرور خودم رو آپدیت کردم ولی متاسفانه بعد از بروز رسانی بعضی از سایت در بعضی از قسمت ها مشکلی رخ داد که کاراکتر ها رو بصورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمایش میده
بطور مثال سایت درگاه پاسخگویی به مسایل دینی | (http://www.porsojoo.com) قبل از بروز رسانی منوهای سایت درست بود ولی بعد از آپدیت این مشکل رخ داد
hamidjan
May 10th, 2012, 18:05
در همین انجمن تاپیک های زیادی در این مورد صحبت شده. یه کم سرچ کنید به نتایج خوبی میرسید.
sebastian
May 10th, 2012, 18:46
سلام دوستان من سرور خودم رو آپدیت کردم ولی متاسفانه بعد از بروز رسانی بعضی از سایت در بعضی از قسمت ها مشکلی رخ داد که کاراکتر ها رو بصورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمایش میده
بطور مثال سایت درگاه پاسخگویی به مسایل دینی | (http://www.porsojoo.com) قبل از بروز رسانی منوهای سایت درست بود ولی بعد از آپدیت این مشکل رخ داد
به سایت هایی که روی سرور شما این مشکل رو دارند بگید این کد رو در فایل های قالبشون قرار بدند مشکل حل میشه
عزیز برای این نیست مشکل و اینکه من به بیشتر از 450 تا یوزر دارم چطوری به همه بگم !!
و اینکه قبل آپدیت این مشکل نبود
و اینکه بعضی از قسمت ها مشکل داره !
sebastian
May 10th, 2012, 19:09
عزیز برای این نیست مشکل و اینکه من به بیشتر از 450 تا یوزر دارم چطوری به همه بگم !!
و اینکه قبل آپدیت این مشکل نبود
دقیقا همچین مشکلی روی سرور شرکت گذرگاه جهانی وب بود که با قرار دادن این کد حل میشد
راه سادش همینه که 100% هم جواب میده حالا هر طور مایلید
ببینید شاید دوستان دیگه هم راه دیگه ای داشته باشند
Warez-Host.IR
May 10th, 2012, 19:17
سلام
زمانی که قصد به روز رسانی آپاچی از طریق EasyApache را دارید یک اگر اشتباه نکنم یک گزینه با نام Mbstring در تنظیمات زیر مجموعه هست که باید غیرفعال شود تا برای سایتهای روی سرور مشکلی ایجاد نشود
مدتی قبل همین مشکل را برای یکی از کاربران انجمن رفع کردم که دقیق حضور ذهن ندارم همین گزینه بود یا گزینه دیگری
تست کنید و بعد در همین تاپیک اطلاع دهید
موفق باشید
sodahost
May 10th, 2012, 19:34
مشکل بر طرف شد !
از روی یکی از سرور های دیگم تنظیمات آپایچی رو اکسپورت گرفتم توی این امپورت کردم بر طرف شد
از mbstring ها نبود چون توی این هم فعال هست