توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژول یا پلاگین خاص برای جوملا
lived
May 10th, 2012, 05:14
سلام
دوستان من به دنبال این هستم با جوملا وب سایتی راه اندازی کنم که دیتا هایی رو برای کاربرها برای دانلود بگذارم زمانی جستجو سرچ میشه کاربرها ببینن و وقتی که اومدن توی وب سایت و دیتا رو برای دانلود زدن از اونها درخواست بشه عضو بشن و هزینه عضیو در همون زمان عضویت به صورت آنلاین ازشون گرفته بشه
حالا چطور میتونم با جوملا چنین سیستمی با چه ماژولهایی میتونم راه بندازم
ممنون از پاسخ هاتون
lived
May 14th, 2012, 12:20
جوملا کار حرفه ای نبود ؟
tthost
May 14th, 2012, 12:30
بیش از صد ابزار شامل ماژول، کامپوننت و پلاگین برای این کار هست
از سایت joomla.org در بخش افزونه ها سرچ کنید.
lived
May 17th, 2012, 11:33
بیش از صد ابزار شامل ماژول، کامپوننت و پلاگین برای این کار هست
از سایت joomla.org در بخش افزونه ها سرچ کنید.
ممنون واقعا جواب هوشمندانه ای بود
jahan654
May 17th, 2012, 12:13
سلام
شما به دو روش می توانید این کار را انجام دهید
یک از سیستم های فروش فایل استفاده کنید که کاربر تنها در ازای پرداخت آنلاین وجه می تواند فایل را دانلود کند
دو با استفاده از کامپوننت RSMembership rev 17 عضویت های مختلف را ایجاد کنید مثلا طلایی 2 ماه یا نقره ای یک ماه و ... بعد آنها را بفروشید و به کاربر سطح دسترسی بدهید
اگر ساییتان پیشرفته تر بود cb را به RSMembership متصل کنید آن وقت جوابگوی هر نیاز شما هست
lived
May 17th, 2012, 12:56
سلام
شما به دو روش می توانید این کار را انجام دهید
یک از سیستم های فروش فایل استفاده کنید که کاربر تنها در ازای پرداخت آنلاین وجه می تواند فایل را دانلود کند
دو با استفاده از کامپوننت RSMembership rev 17 عضویت های مختلف را ایجاد کنید مثلا طلایی 2 ماه یا نقره ای یک ماه و ... بعد آنها را بفروشید و به کاربر سطح دسترسی بدهید
اگر ساییتان پیشرفته تر بود cb را به RSMembership متصل کنید آن وقت جوابگوی هر نیاز شما هست
ممنون از پاسختون
من میخوام مثلا برای یک ماه هزینه دریافت بشه و کاربر بتونه دانلود داشته باشه