توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد تنظیم DNS Direct Admin
vinja
May 9th, 2012, 12:15
سلام
من یه سرور اختصاصی خریدم. میخواستم دوستان راهنمایی کنند تا DNS هاشو تنظیم کنم
من توی دایرکت آی برای دامنه اصلی chıld name server معرفی کردم
NS1.host.com
NS2.host.com
حالا اینا رو چطوری توی دایرکت ادمین تنظیم کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
Metalik
May 9th, 2012, 12:29
قسمت Administrator Settings
تنظیمات Server Settings (will restart DirectAdmin)
گزینه های NS1 و NS2
vinja
May 9th, 2012, 12:36
درسته
گزینه Server's Hostname چیه پس؟
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
این گزینه بصورت پیش فرض توسط فروشنده تنظیم شده
یه سوال دیگه توی دایرکت ادمین گزینه DNS Administration برای چیه؟
Metalik
May 9th, 2012, 13:06
درسته
گزینه Server's Hostname چیه پس؟
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
این گزینه بصورت پیش فرض توسط فروشنده تنظیم شده
یه سوال دیگه توی دایرکت ادمین گزینه DNS Administration برای چیه؟
hostname نام سرور، زیاد مهم نیست.
dns management برای مدیریت رکوردهای dns به کار می رود، حذف، اضافه، ویرایش رکوردها
vinja
May 9th, 2012, 15:38
همه این کارها رو انجام دادم ولی دامنه ها باز نمی شه یه خطایی هم در intodns.com نشون میده
ERROR: Some of your DNS servers do not have A records at all. I could not find any A records for the following DNS servers:
empratoor
May 9th, 2012, 15:54
همه این کارها رو انجام دادم ولی دامنه ها باز نمی شه یه خطایی هم در intodns.com نشون میده
ERROR: Some of your DNS servers do not have A records at all. I could not find any A records for the following DNS servers:
هنوز ست نشدن واسه همین این پیغام داده میشه.از این مسیر هم برید انجام بدید و از سایت host-tracker.com برای بررسی ست شدن استفاده کنید.
از بخش DNS Management توی پنل دایرکت ای برای NS1 و NS2 به آی پی سرورتون A Record ایجاد کنید.
vinja
May 9th, 2012, 17:22
از بخش DNS Management توی پنل دایرکت ای برای NS1 و NS2 به آی پی سرورتون A Record ایجاد کنید.
نتونستم این قسمت رو پیدا کنم...
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
شرمنده پیدا کردم
اینجا سه تا گزینه هست چیارو وارد کنم
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
Destination IPv6 Address *:
این چی هست؟
empratoor
May 9th, 2012, 19:13
نتونستم این قسمت رو پیدا کنم...
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
شرمنده پیدا کردم
اینجا سه تا گزینه هست چیارو وارد کنم
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
Destination IPv6 Address *:
این چی هست؟
در بخش DNS Management گزینه Manage DNS رو بزنید و A Record ایجاد کنید به آی پی سرور.
اون به کار شما نمیاد. واسه آی پی ورژن 6 هست و الان 4 دارین استفاده می کنید قطعا.
Metalik
May 9th, 2012, 20:13
اسم دامنه رو با intodns.com چک کنید نتیجه dns ها را مشاهده کنید