توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از دایرکت ادمین به سی پنل
only-only
May 9th, 2012, 08:57
سلام
هاست فعلی من دایرکت ادمینه یه هاست جدید با پنل سی پنل گرفتم به هاستینگ جدیدم میگم سایتم رو انتقال بدین میگن اگه سایت فعلیت سی پنل بود انتقال میدادیم
چرا هاستینگ ها سایت مشتری هاشون از دایرکت ادمین به سی پنل انتقال نمیدن ؟
arazit
May 9th, 2012, 09:58
چون شاید بلد نیستن یا دسترسی ندارن
البته برای انتقال از دایرکت ادمین به سی پنل نیاز هست یک سری هماهنگی ها بین سرور قبلی و جدید باشه
Metalik
May 9th, 2012, 10:20
سلام
هاست فعلی من دایرکت ادمینه یه هاست جدید با پنل سی پنل گرفتم به هاستینگ جدیدم میگم سایتم رو انتقال بدین میگن اگه سایت فعلیت سی پنل بود انتقال میدادیم
چرا هاستینگ ها سایت مشتری هاشون از دایرکت ادمین به سی پنل انتقال نمیدن ؟
ما برای مشتریهامون با دریافت هزینه از دایرکت ادمین به cpanel انتقال می دهیم.
به خاطر این که این که زمان بره و جزء خدمات پشتیبانی هاستینگ نیست.
only-only
May 9th, 2012, 10:22
حالا چجوره بر عکسش رایگان و زمان بر نیست ؟ ;;)
Ramin
May 9th, 2012, 11:37
دوست عزیز کار زیاد مشکلی نیست ! خودتان هم می توانید انجام دهید.
1- ابتدا در دایرکت ادمین کل فولدر public_html را zip کنید.سپس این فولدر را به روت سی پنل (/www) منتقل و extract کنید .
2- به phpmyadmin خود در دایرکت ادمین مراحعه کنید و از منو بالا گزینه export را انتخاب و کل دیتابیس را به صورت فایل .sql ( اگر حجم نرمال می باشد ) و یا به صورت .Zip ( برای دیتابیس های حجیم ) دانلود کنید.
3- به سی پنل مراجعه کنید و یک دیتابیس و نام کاربری متصل به آن ایجاد کنید. سپس کل دیتابیس را مجدد آپلود کنید.
4- با توجه به نوع سی ام اس و .... سایت خود معمولا یک فایل config در بین فایل های شما وجود دارد. این فایل را باید ادیت کنید و و جایگزین فایل قبلی در سی پنل بفرمائید. تنها باید نام کاربری دیتابیس ، نام دیتابیس ، رمز عبوری که در سی پنل وارد کرده اید جایگزین اطلاعات قبلی خود بفرمائید و پس از ذخیره این فایل را روت سی پنل قرار دهید.
- فرض بنده این بود با دایرکت ادمین و سی پنل آشنایی کمی دارید و تنها کلیات کار شرح داده شد. اگر تصمیم داشتید شخصا این کار را انجام دهید و بال توجه به موارد بالا مشکلی وجود داشت سوال کنید تا بنده و یا سایر کاربران پاسخ دهیم
Mohammad.T
May 9th, 2012, 11:48
والا هاستینگ من که این چیزا (انتقال ، سی پنل به دایرکت ادمین ، برعکسش کلا همه چیو) رو برای من رایگان انجام میداد :)
Metalik
May 9th, 2012, 12:23
حالا چجوره بر عکسش رایگان و زمان بر نیست ؟ ;;)
از cpanel به directadmin یک اسکریپت وجود داره که این کار رو انجام می ده در نتیجه زمان بر نیست
majidisaloo1
June 30th, 2012, 10:13
1- ابتدا در دایرکت ادمین کل فولدر public_html را zip کنید.سپس این فولدر را به روت سی پنل (/www) منتقل و extract کنید .
2- به phpmyadmin خود در دایرکت ادمین مراحعه کنید و از منو بالا گزینه export را انتخاب و کل دیتابیس را به صورت فایل .sql ( اگر حجم نرمال می باشد ) و یا به صورت .Zip ( برای دیتابیس های حجیم ) دانلود کنید.
3- به سی پنل مراجعه کنید و یک دیتابیس و نام کاربری متصل به آن ایجاد کنید. سپس کل دیتابیس را مجدد آپلود کنید.
4- با توجه به نوع سی ام اس و .... سایت خود معمولا یک فایل config در بین فایل های شما وجود دارد. این فایل را باید ادیت کنید و و جایگزین فایل قبلی در سی پنل بفرمائید. تنها باید نام کاربری دیتابیس ، نام دیتابیس ، رمز عبوری که در سی پنل وارد کرده اید جایگزین اطلاعات قبلی خود بفرمائید و پس از ذخیره این فایل را روت سی پنل قرار دهید.
- فرض بنده این بود با دایرکت ادمین و سی پنل آشنایی کمی دارید و تنها کلیات کار شرح داده شد. اگر تصمیم داشتید شخصا این کار را انجام دهید و بال توجه به موارد بالا مشکلی وجود داشت سوال کنید تا بنده و یا سایر کاربران پاسخ دهیم
ممنون من این کار رو میکنم
انشا الله که بتونم
Metalik
July 1st, 2012, 10:15
اگه دسترسی به whm داشته باشید می توانید از گزینه transfer استفاده کنید خود whm قابلیت انتقال سایت از da به cpanel رو به صورت اتوماتیک داره
shifte shab
December 19th, 2012, 12:30
سلام
من اين مسير رو رفتم اما الان صفحه اول سايت كلي خطا ميده :
توتیا (http://www.tootia.ir)
shivahost
December 19th, 2012, 13:22
سلام
من اين مسير رو رفتم اما الان صفحه اول سايت كلي خطا ميده :
توتیا (http://www.tootia.ir)
احتمالا قبلا روی php 5.2 بوده اید و الان روی 5.3
shifte shab
December 19th, 2012, 13:39
چه كاري از دست من بر مياد ؟
korosh-eghbali
December 19th, 2012, 14:04
درود
کار خاصی نداره اگر داخل whm اطلاعات اکانت شما به همراه انتخاب direct admin کنند انتقال به راحتی قابل انجام خواهد بود !