توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در سی پنل فوری
ourweb
May 8th, 2012, 21:47
با سلام من یک سرور مجازی درست کردم داخل vmware و بعد centos رو نصب کردم و بعد سی پنل همه چیز اوکی نه اروری میده نه چیزی ولی ای پی رو که میزنم نمیاد نمیدونم از cetos اولین باره که روی این سرور جدید دارم نصب میکنم ولی ران نمیشه از صبح تا حالا 10 بار نصب کردم ولی ...
RoobinaServer
May 8th, 2012, 22:17
با سلام من یک سرور مجازی درست کردم داخل vmware و بعد centos رو نصب کردم و بعد سی پنل همه چیز اوکی نه اروری میده نه چیزی ولی ای پی رو که میزنم نمیاد نمیدونم از cetos اولین باره که روی این سرور جدید دارم نصب میکنم ولی ران نمیشه از صبح تا حالا 10 بار نصب کردم ولی ...
یوزر و پسورد و آیپی سرور را پ.خ کنید.
TOOBA IT
May 8th, 2012, 22:21
فایروال رو خاموش کنید و مجدد تست کنید ...
mohsened
May 8th, 2012, 22:26
service iptables stop
ourweb
May 8th, 2012, 22:43
سلام همه این ها رو انجام دادم ولی نشد .
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
یوزر و پسورد و آیپی سرور را پ.خ کنید.
سلام از اول دارم نصب میکنم اوکی نشد میدم خیلی ممنون از اینکه به فکر ما هستی دوست گرامی .
ZarinServer
May 11th, 2012, 08:28
این مشکل برای ما هم بوجود آمد اما با همون خاموش کردن فایروال ها باید درست بشه نمیدونم چرا نشده چون ما فایروال خیلی اذیت میکرد کلا خاموش کردیم اما کلا اون سرور رو فروختیم