PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : satel کردن در ماژول بانک ملت

MehrPC
May 8th, 2012, 12:20
دوستان توی ماژول بانک ملت برای whmcs چه جوری میشه یه هزینه و ستل کرد ؟ پول از حساب مشتری کسر شده به ما نیومده به پرداخت گفته باید ستل کنی گفتم چه جوری گفت بلد نیستم

php.source
May 8th, 2012, 12:21
دوستان توی ماژول بانک ملت برای whmcs چه جوری میشه یه هزینه و ستل کرد ؟ پول از حساب مشتری کسر شده به ما نیومده به پرداخت گفته باید ستل کنی گفتم چه جوری گفت بلد نیستم
باید این امکان رو داشته باشه ماژوالتون
پ.خ شد

MehrPC
May 8th, 2012, 12:26
برای من ستل می کنه بعضی وقتا نمیکنه بانک ملت گفت باید دستی ستل بشه

php.source
May 8th, 2012, 12:40
برای من ستل می کنه بعضی وقتا نمیکنه بانک ملت گفت باید دستی ستل بشه
خوب ناقص هست حتما

atilnic
May 8th, 2012, 12:42
خوب ماژول باید این امکان رو داشته باشه
توی افزونه ها توی whmcs میتونید توی ماطول برید و تاریخ واریزی رو بزنید و تراکنش میاد و جلوش یک دکمه هست نوشته settel اونو بزنید اوکی میشه
البته اگر از whmcs استفاده می کنید :)

php.source
May 8th, 2012, 12:47
توی افزونه ها توی whmcs میتونید توی ماطول برید و تاریخ واریزی رو بزنید و تراکنش میاد و جلوش یک دکمه هست نوشته settel اونو بزنید اوکی میشه
این ماژوال فراسو هست
ایشون انگار رایگان تهیه کردند :دی

MehrPC
May 8th, 2012, 12:54

whmcs دارم میشه یه توضیح بیشتر بدی ؟ آدرس رو کامل تر میگی پنل فارسی دارم

ali2k
May 8th, 2012, 13:29
این ماژولی که شما دارید بنظر میرسه که امکان settel نداره می توانید این اسکریپت را بگیرید روی هاستتان اپلود کنید و با زدن مشخصات سفارش و درگاه ستل کنید:
تحقیق گر | اسکریپت ستل settel درگاه بانک ملت (http://www.tahghighgar.com/post-25-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA+%D8%B3% D8%AA%D9%84+settel+%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87+ %D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9+%D9%85%D9%84%D8%AA.html)

taft
May 8th, 2012, 13:53
فایل پیوستی تو پست
http://www.webhostingtalk.ir/f42/38151/#post354123
رو می تونید دانلود کنید و جدا از ماژول و ... به صورت دستی ستل کنید.
رایگان و عملکرد صحیح