ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در خرید سرور مجازی

Basack
May 8th, 2012, 01:25
دوستان ببخشید بر خلاف قوانین سایت هست
اما ممنون میشم این تاپیک رو نگه دارید
میخواستم منو راهنمایی کنید در خرید سرور
برای فروش رهیاب به قول خودمان
میخواستم کلا برای این منظور به چه نوع سروری نیاز دارم ؟
ram:
hdd
یا
port
بیشتر باید مدنظر باشه؟
یا چه طور میشه فهمید سرور اشتراکی هست یا اختصاصی
و اگر مواردی هست که من نمیدونم
ممنون میشم اضافه کنید و توضیح بدید

Warez-Host.IR
May 8th, 2012, 11:29
سلام
در تاپیک لینک شده زیر در مورد بعضی موارد توضیح ارائه شده است :
(( قبل از خرید از هر سرویس دهنده و انتخاب سرویس آموزش زیر را مطالعه نمایید )) (http://www.webhostingtalk.ir/f14/47376/)
.:~:. آموزش صحیح انتخاب یک سرویس متناسب با نیاز شما .:~:. (http://www.webhostingtalk.ir/f14/47376/)

انشالله به زودی تاپیک جدید نیز برای تکمیل و راهنمایی کاربران ایجاد خواهد شد
امیدوارم موارد موجود مناسب شما باشد

موفق باشید

Basack
May 8th, 2012, 15:54
با تشکر از رحمان عزیزمقاله و پست شما رو بدقت مطالعه کردماما متاسفانه یا بنده متوجه نشدم ومواردی که مد نظر من بود رو نتونستم استخراج کنمیا به جزییات اشاره نشده بود مثلا برای کار من کدام مناسب تر استبه هر حال من کماکان منتظر شما و دیگر دوستان هستم چون به نظر میرسید اون مقاله بیشتر برای کسانی کاربرد داشت یا حرفه یی هستند و یا در کار فروش هاست هستندمن فقط میخوام بدونم ایا سروری که میخوام خرید کنم افت سرعت و قطع شدن از دیتا سنتر نداشته باشهو به هر حال نگران تعداد کاربر و مشتری نباشم که مبادا سرعت افت پیدا کنه حالا چطور باید از اختصاصی بودن اون اگاه بشم چون میبینید که خیلی سرور ها شباهت دارن اما قیمت متفاوت هست در واقع این جور تناقض ها را بیشتر میخوام متوجه بشم

mehrshad.ho
May 8th, 2012, 17:56
برای شروع کار با رم 128 هم میتونید شروع کنید سی پی یو 1 هسته ای هم کافیه
البته نیازی به هارد هم ندارید

ms313
May 8th, 2012, 17:58
در مورد چی ؟

Basack
May 8th, 2012, 18:17
ممنون میشم بفرمایید

من باید

1g
25000 t بخرم یا 34000t

15t 512 بخرم یا 512 25t

ms313
May 8th, 2012, 18:35
اما در مورد استفاده از سرویس رهیاب باید بگم که چند تا اکانت می خواهید ارایه بدید و چند تا یوزر دارید و مصرفتون چقدره.
فکر کنم ادمین هم ببینه این تایپیکو ببنده.

RoobinaServer
May 8th, 2012, 18:40
ممنون میشم بفرمایید

من باید

1g
25000 t بخرم یا 34000t

15t 512 بخرم یا 512 25t

خب بیاید به این موضوع کاملا فکر کنیم که چرا

رم یک گیگ 25 داره و 34 هم داره

یا رم 512 .....

خب به احتمال خیلی زیاد تفاوت آنها در قدرت پردازنده و میزان شیر بودن هست دیگه

رم یک گیگ 34 تومن

512 قیمت 25 تومان
را خریداری کنید (البته من فرض بر این گرفتم که هر دو قیمت برای یک شرکت هست و به عنوان سرور معمولی و ویژه آفر دادن وگرنه قیمت دو شرکت با هم باید خیلی فاکتور ها در نظر گرفته بشه شاید یکی گرون داره میده و دلیل بر کیفیت نیست)

mostafabia2taraneh
May 8th, 2012, 18:42
ممنون میشم بفرمایید

من باید

1g
25000 t بخرم یا 34000t

15t 512 بخرم یا 512 25t

تفاوت در کیفیت هست احتمالا دوست عزیز

Basack
May 8th, 2012, 18:53
خوب متشکرم از شما دوستان به هر حال
هدف از تاپیک این بود که تفاوت را چگونه باید تشخیص داد
اکانت و یوزر را هم به هر حال باید یک سروری انتخاب کنم که
نگران یوزر و تعداد و کیفیت نباشم

Warez-Host.IR
May 8th, 2012, 18:59
خیلی سرور ها شباهت دارن اما قیمت متفاوت هست در واقع این جور تناقض ها را بیشتر میخوام متوجه بشم

سلام

اگر دقت کرده باشید در این مورد مختصر توضیح دادیم :
قیمت تمام شده یک سرویس به عوامل مختلفی بستگی دارد به در زیر در مورد این موضوع نیست به صورت مختصر توضیح ارائه میکنیم :
1 - نوع هاردیسک سرور و استفاده از قابلیت RAID در سرورها
2 - دارا بودن پورت یک گیگابیت اختصاصی و غیر اختصاصی
3 - پردازنده های مختلف استفاده شده در سرورها
4 - قیمت تمام شده ارز برای هر سرویس دهنده
5 - میزان سرویس ایجاد شده بر روی سرور اختصاصی

موارد فوق عواملی است که می تواند در هزینه تمام شده یک سرور اختصاصی برای هر سرویس دهنده تاثیر گذار باشد و نسبت به هزینه ماهیانه سرویس در لوکیشن ها و دیتاسنتر های مختلف سرویس دهندگان می توانند قیمت های خود را مطابق سیاست های کاری خود تعیین کنند
به عنوان ساده ترین مثال یک سرور با دارا بودن 32 گیگ رم در دیتاسنترهایی مانند سینگل هاپ امریکا یا دیتاسنترهای معتبر دنیا حداقل ماهیانه حدود 700 تا یک میلیون تومان هزینه دارد
اما همین سرور در دیتاسنتری مانند هتزنر المان با هزینه بسیار ناچیز قابل خرید است
حال تفاوت در چیست ؟؟
لینک نمونه سرور مد نظر :
Hetzner Online AG: Dedicated Server EX 4S (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/ex4s)
اگر دقت کنید چنین سرویس با این میزان رم از پردازنده های دسکتاپ استفاده میکند که عملاً برای تعداد بالای سرویس مناسب نیست
با وجود چنین رمی روی سرور تنها دو عدد هاردیسک بر روی سرور وجود دارد که این نوع هاردیسک ها نیز برای دارا بودن کیفیت مناسب در بهترین حالت نهایت باید بر روی هر کدام تنها 9 تا 11 سرویس ایجاد شود
شاید حجم هاردیسک سرویس در نگاه اول بسیار مناسب باشد , اما باید دید که این نوع هاردیسک کشش تعداد کاربران زیاد را دارد یا خیر ؟؟
اگر می خواهید از این هاردیسک ها استفاده بهینه کنید به عنوان یک دوست یا همکار پیشنهاد میکنم دو عدد هاردیسک اضافه خرید کنید و هاردیسک های سرور خود را به صورت RAID شده تهیه نمایید

پس با یک نگاه ساده متوجه می شوید که این سرویس با توجه به قیمت کم آنچنان هم مناسب نیست به همین دلیل هیچ زمان نمی توان این سرور را با یک سرور خود در یک دیتاسنتر دیگر مقایسه کرد
توضیح در مورد نوع سرورها را در همین بخش تمام میکنم , چون اصل ایجاد تاپیک در مورد این موضوع نیست و تنها برای آگاهی عده ای از کاربران ایجاد توضیح داده شد

و

بدونم ایا سروری که میخوام خرید کنم افت سرعت و قطع شدن از دیتا سنتر نداشته باشهو به هر حال نگران تعداد کاربر و مشتری نباشم که مبادا سرعت افت پیدا کنه
اصولاً اکثر دیتاسنترها تضمین آپتایم 99.99 و 99.98 میدن
دیگر قطعی ما مربوط به مشکلات نرم افزاری و ... هست که مربوط به خود کاربر می شود که چقدر اطلاعات داشته باشد و بتواند مشکلات خود را رفع کنم
همچنین اگر قرار هست از سرویس برای اکانتینگ استفاده کنید , همانطور که بارها به کاربران مختلف گفتم هیچ زمان روی یک سرور مثلاً 60 اکانت ایجاد نکنید
سعی کنید همان تعداد را بر روی دو سرور ایجاد کنید
گاهاً دیده شده که کاربر قصد دارد بر روی یک سرور با منابع محدود فراتر از حد انتظار موارد مورد نیاز خود را انجام دهد , که این مود اصلاً صحیح نیست
سعی کنید همیشه یک حد متعادل نسبت به سخت افزار و پورت سرویس خود را در نظر بگیرید و بیش از آن میزان دیگر بر روی آن سرور , سرویس ارائه نکنید

موفق باشید

taghi.karimi
May 8th, 2012, 19:12
خوب متشکرم از شما دوستان به هر حال
هدف از تاپیک این بود که تفاوت را چگونه باید تشخیص داد
اکانت و یوزر را هم به هر حال باید یک سروری انتخاب کنم که
نگران یوزر و تعداد و کیفیت نباشم

دوست من کیفیت را با استفاده از سابقه فروشنده,دیتاسنتری که از آن سرور ارائه میکند.انیز میتوان تا حدودی تشخیص داد!

kingoftehran
May 8th, 2012, 23:15
از نوع مجازی ساز اختصاصی یا اشتراکی بودن را میشه فهیمید بهتر است با سرور معمولی ابتدا شروع کنید و سپس ارتقا دهید.

Basack
July 1st, 2012, 18:27
بعد از گذشت مدتی از ایجاد تاپیک
ضمن عذر خواهی

دوستانی که سرور با ثبات دارن هر روز دیتا سنتر عوض نمیکنند
و در یاهو هم ساپپورت دارن

اعلام کنند یه سرور انتخاب کنیم

vp_server
July 4th, 2012, 09:36
سلام دوست عزیز
اینجا جای مناسبی برای افر دادن نیست و مدیران حتما برخورد می کنن
لطفا درخواستتون رو جای مناسب اعلام کنید...
------------------------------------------------------------------
واستون پ.خ شد.