ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل استفاده بیش از اندازه cpu سرور

PerDon
May 8th, 2012, 00:37
سلام ،

دوستان بنده یک vps ویندوز از یکی از شرکت ها خریداری کردم . مشکل اینه cpu با اینکه نرم افزار در سرور در حال اجرا نیست 70 ، 80 درصد از cpu پر هست .

مشکل از چیه ؟ چی کار باید انجام بدم حل بشه ؟

عکس از task manger :

http://up.pershiandon.com/images/ymk1r6yibd610lgfbwi8.png
CPU Usage : 75 %

با تشکر ،

tizparvaz
May 8th, 2012, 00:58
سی پی یو که به شما اختصاص داده شده چقدره ؟

PerDon
May 8th, 2012, 00:59
700MHz

RoobinaServer
May 8th, 2012, 01:05
700MHz

احتمالا دو تا دسکتاپ همزمان باز نیست؟

MagicVps.Com
May 8th, 2012, 04:23
700MHz
فکرنمیکنید کم باشه بین 1000 تا 1200 حداقل باید باشه 700 خیلی کم هست
2تا مورد هست
1- اینکه سیپو که برای این سرور گزاشته شده کم هست
2- فشار هم روی سیپو سرو اصلی هست

برای همین لود شما احتمالا بالا رفته با چه مقدار رم هست این وی پی اس

PerDon
May 8th, 2012, 07:16
احتمالا دو تا دسکتاپ همزمان باز نیست؟

نه ، چند بار سرور ریست کردم . فقط 1 هست .

2تا مورد هست

UpTime: 12H 16Min 23Sec
CPU Usage: 692 MHz
Ram Usage: 71 MB out of 512 MB
Free Space: 90.8 GB out of 99.99 GB

RoobinaServer
May 8th, 2012, 09:43
2تا مورد هست

ما سرور داریم دست مشتری و هنوزم داریم میدیم که رمش 256 و cpu 200 هست

وقتی میخواد فقط ویندوز بیاد بالا طول میکشه بعدش که اومد بالا بعد 5 دقیقه تا 10 دقیقه مصرفش میره زیر 100 cpu همینطورم رم

نباید کلا این دوستمون در حالت عادی مصرفش اینجوری باشه با اینکه تسکمنیجر گرفته و هیچی نشون نمیده

farshid_mk
May 8th, 2012, 09:44
سلام
دوست عزیز احیانا vps از novinvps نداری؟
منم چند هفته است همین مشکل رو دارم دیگه اعصاب برای من نزاشته!
چند روز پیش برام 2باره os نصب کردن منم همه ی آپدیت ها رو انجام دادم چند روز درست کار میکرد. الآن 2باره همون طوری شده!
دوستان خواهشا کمک کنند . دیگه اعصاب واسه ما نزاشته این وضعیت.

RoobinaServer
May 8th, 2012, 09:46
یکیتون مشخصات سرورش رو شامل مجازی سازی و ویندوزه یا هرچی برام پیغام خصوصی بکنه ببینم میفهمم از طرف کلاینت چه خبره یا نه

MagicVps.Com
May 8th, 2012, 09:50
[QUOTE]ما سرور داریم دست مشتری و هنوزم داریم میدیم که رمش 256 و cpu 200 هست[/QUOT
به اون دیگه میگن عکس سرور دیگه بهش نمیگن سرور

RoobinaServer
May 8th, 2012, 09:53
[QUOTE]ما سرور داریم دست مشتری و هنوزم داریم میدیم که رمش 256 و cpu 200 هست[/QUOT
به اون دیگه میگن عکس سرور دیگه بهش نمیگن سرور

چرا؟ عکس سرور جدید اومده ؟

کسی که میخواد یه پیبال پرداخت کنه یا ... که یه آیپی لازم داره فقط نمیاد CPU 1000 بخره که/:)

farshid_mk
May 8th, 2012, 10:16
یکیتون مشخصات سرورش رو شامل مجازی سازی و ویندوزه یا هرچی برام پیغام خصوصی بکنه ببینم میفهمم از طرف کلاینت چه خبره یا نه
سی پی یو: Xeon 4 core
ram:512 MB
مجازی سازی رو هم نمیدونم :d
نکته جالب اینجاست که توی task manager در قسمت process چیزی رو پیدا نمیکنی که از cpu زیاد استفاده کنه ولی نمودار performance روی 100 هستش! البته این دوستمون تیک show process for all user رو نزده.

RoobinaServer
May 8th, 2012, 10:48
نکته جالب اینجاست که توی task manager در قسمت process چیزی رو پیدا نمیکنی که از cpu زیاد استفاده کنه ولی نمودار performance روی 100 هستش! البته این دوستمون تیک show process for all user رو نزده.

مشخصات منظورم یوزر و پسورد و آیپی بود عزیز

مجازی سازی ندارید یعنی؟ اگر اون بود بهتر بود

---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:17 AM ----------

دیگه داشتم سردرد میگرفتم

چیه یک کلیک میکنم میره دو ساعت بعد انگار کنسول باز کردم - کنسول سرعتش بیشتره باور کن

روی 37 % سیپی یو هنگ بود

باید مجازی سازی هم دیده میشد اگر اونجا هم روی 37% بود و باز هم سرور هنگه دو تا احتمال بیشتر نیست :

1. یا 100% oversell
2. یا سیستم عامل مشکل داره بگید از نو نصب کنن و هیچی روش نصب نکنید ببینید چه طور ج میده

Curtis
May 8th, 2012, 18:16
آقا منم از نوین دارم واسه منم اینجوریه
الان یه هفته هست سرور همش ریستارت میشه

RoobinaServer
May 8th, 2012, 18:25
آقا منم از نوین دارم واسه منم اینجوریه زیر بارم نمیرن
الان یه هفته هست سرور همش ریستارت میشه

ریستارت دوست عزیز به سی پی یو همش مربوط نیست خیلی مشکلات نرم افزاری میتونه باشه که ریست بشه

شما هم پنل مجازی ندارید ازشون ؟

من تا اینجا قصدم راهنمایی بوده بهتره آدرس تاپیک رو خصوصی بدید به خودشون بیان اینجا جواب بدن خب دوست من

Curtis
May 8th, 2012, 18:29
اتفا قا آدرس دادم خدا شاهده ما قصد تخریب نداریم بالاخره پول دادیم و باید حقمون رو بگیریم منم دیشب به طور اتفاقی این تاپیکو دیدم
آخه مشکلمون مشترک هست واسه منم دقیقا اینجوریه که همش روی لود 100% هست پلان هامون هم یکیه 512 هست

RoobinaServer
May 8th, 2012, 18:31
اتفا قا آدرس دادم خدا شاهده ما قصد تخریب نداریم بالاخره پول دادیم و باید حقمون رو بگیریم منم دیشب به طور اتفاقی این تاپیکو دیدم
آخه مشکلمون مشترک هست واسه منم دقیقا اینجوریه که همش روی لود 100% هست پلان هامون هم یکیه 512 هست
به هر حال الان این تاپیک در بخش سوالات و مشکلات سرور زده شده و الان داره به سمت انتقادی کشیده میشه درسته؟

و اگر بنده به هر نیتی ادامه بدم ممکنه تخریب حساب کنن دوستان

تو بخش انتقادات و پیشنهادات بگید حتما جواب میدن نوین سرور عزیز

novinvps.com
May 8th, 2012, 18:55
دوستانی که این مشکل دارند با واحد پشتیبانی تماس بگیرند
که فکر کنم از سری ۵۱۲ هم باشند تماس بگیرند

تا مشکلشون حل بشه
ممنون از اطلاع رسانیتون:)

ریستارت دوست عزیز به سی پی یو همش مربوط نیست خیلی مشکلات نرم افزاری میتونه باشه که ریست بشه

بله و تایید میشه

Curtis
May 8th, 2012, 19:05
من براتون تیکت فرستادم
با تشکر

farshid_mk
May 8th, 2012, 19:20
دوستانی که این مشکل دارند با واحد پشتیبانی تماس بگیرند
که فکر کنم از سری ۵۱۲ هم باشند تماس بگیرند

تا مشکلشون حل بشه
ممنون از اطلاع رسانیتون:)

بله و تایید میشه
بله درست شد
خداییش تا الان پشتیبانی نوین هر مشکلی داشتم سه سوت حل کرده.
lol من گفتم این بار مزاحم پشتیبانی نشم به خاطر همین یه هفتس خواب و خوراک ندارم دارم توی سایت های خارجی دنبال یه راه میگردم که درستش کنم. آخرش به هیچ نتیجه ای نرسیدم! تا اینکه امروز گفتم بیام اینجا یک تاپیک بزنم که از دوستان کمک بگیرم که این تاپیک رو دیدم.
آخرش چند ساعت پیش تیکت زدم به پشتیبانی سه سوت درستش کردند. اگه میدونستم درست میشه زودتر میزدم. :d

novinvps.com
May 8th, 2012, 19:25
بله درست شد
خداییش تا الان پشتیبانی نوین هر مشکلی داشتم سه سوت حل کرده.
lol من گفتم این بار مزاحم پشتیبانی نشم به خاطر همین یه هفتس خواب و خوراک ندارم دارم توی سایت های خارجی دنبال یه راه میگردم که درستش کنم. آخرش به هیچ نتیجه ای نرسیدم! تا اینکه امروز گفتم بیام اینجا یک تاپیک بزنم که از دوستان کمک بگیرم که این تاپیک رو دیدم.
آخرش چند ساعت پیش تیکت زدم به پشتیبانی سه سوت درستش کردند. اگه میدونستم درست میشه زودتر میزدم. :d
من همیشه از انتقادات واقعا استقبال میکنم ولی شخصا خیلی دوست دارم با من مستقیما اگه مشکلی بود و پشتیبانان همکارای نکردند در میان بزارن قطعا رسیدگی میکنم تا در انجمن های عمومی و...
info@novinvps.net
اگه میگفتید به حتی تیم پشتیبانی بزرگترین مزیتی که داشت این بود ، زودتر متوجه مشکل بشیم که 2-3 نفر این مشکل رو دارند وقطعا یه جای کار میلنگه و رسیدگی کنیم
من الا برای سرویس curtis دارم میبینم چندین پراسس پشت سر هم ! که نشونه ای الودگی رو داره، به شدت کنده !

Curtis
May 8th, 2012, 19:42
من همیشه از انتقادات واقعا استقبال میکنم ولی شخصا خیلی دوست دارم با من مستقیما اگه مشکلی بود و پشتیبانان همکارای نکردند در میان بزارن قطعا رسیدگی میکنم تا در انجمن های عمومی و...
info@novinvps.net
اگه میگفتید به حتی تیم پشتیبانی بزرگترین مزیتی که داشت این بود ، زودتر متوجه مشکل بشیم که 2-3 نفر این مشکل رو دارند وقطعا یه جای کار میلنگه و رسیدگی کنیم
من الا برای سرویس curtis دارم میبینم چندین پراسس پشت سر هم ! که نشونه ای الودگی رو داره، به شدت کنده !
یعنی منظورتون اینه که ویروس داره ؟؟؟
آخه من هیچی روی این سرور جز دوتا برنامه نصب نکردم چطور ممکنه ویروس گرفته باشه ؟

RoobinaServer
May 8th, 2012, 19:45
یعنی منظورتون اینه که ویروس داره ؟؟؟
آخه من هیچی روی این سرور جز دوتا برنامه نصب نکردم چطور ممکنه ویروس گرفته باشه ؟

سیستم کافیه روشن باشه و به نت وصل بشه

از طریق نت راحت ویروس وارد سرور قربانی میشه (مخصوصا از طریق اینترنت اکسپلورر)

Curtis
May 8th, 2012, 19:48
info@novinvps.net
بله کاملا صحیح هست.
فقط اگه ممکن هست یه راه هم برای بالا بردن امنیت معرفی کنید.
از مدیریت نوین هم کمال تشکر رو دارم بابت رسیدگی سریعشون.
با تشکر

farshid_mk
May 8th, 2012, 20:03
info@novinvps.net

من فکر میکردم مشکل از جای دیگست و به خاطر یکی از برنامه هاست. به خاطر همین میخواستم ببینم خودم میتونم مشکل رو حل کنم یا نه که اگر نتونستم بعدا با پشتیبانی در میون بزارم. که امروز به طور اتفاقی این تاپیک رو دیدم.
مسئله ای هم که یکی دیگه از دوستان اشاره کردن اینه که این تاپیک هدفش تخریب نبود و فقط دنبال یک راهکار بودیم برای حل مسئله.
بالاخره برای هر شرکت ارائه دهنده ی vps به هر دلیلی مشکلاتی پیش میاد. چیزی که مهمه اینه که چه جوری مشکل رو حل کنیم.
من قبلا از چند تا از همکارانتون vps داشتم که با هیچ کدوم بیشتر از 2 ماه نتونستم همکاری کنم ولی الآن 4 ماهه که دارم از شما vps میگیرم.
دلیلش این نیست که تا بحال قطعی نداشتید یا من به مشکل برنخوردم دلیلش اینه همیشه پشتیبانی به موقع و با حوصله جوابگو بوده. بر عکس بعضی از همکارانتون که حتی مشکلات خودشون رو هم گردن کاربر میندازن.

PerDon
May 9th, 2012, 01:06
دوستان عزیز هدف بده از این تاپیک تخریب اصلا نبوده ، همینجا اعلام میکنم جداً پشتیبانی بسیار عالی دارند ..من واقعاً راضی هستم از سرویس هاشون در همه تاپیک هاشون هم همه حا تاییدشون کردم :)

تیکت دادم ایشالا مشکل بنده هم حل بشه !

PerDon
May 9th, 2012, 18:43
:)cpu usage 4% دوستان مشکل توسط تیم بسیار قوی نوین وی پی اس حل شد