توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : vmware
tizparvaz
May 7th, 2012, 20:43
سلام
چطوری میشه محدودیت وی ام ور واسه ساخت وی پی اس با هارد 256 رو ورداشت ؟
من الان میخوام کلا یه هارد 500 سرور رو بکنم یه وی پی اس اما وقت ساخت ماشین مجازی محدودیت داره روی 256 گیگ ضمنن داخل کانفیگ و بخش دیسک هم محدودیت داره روی 256 گیگ که میخوام عوض کنم نمیذاره بیش از 256 بدم کسی میدونه چطوری باید عوض کرد سرچ هم خیلی کردم چیزی نیافتم
MagicVps.Com
May 7th, 2012, 21:07
توی 2 حالت میتونی یان کار کنی
1- مجازی سازت ویتام ور نسخه 5 باشه که احتمالا نیتس اگر بود الان میتونستی راحت بیشتراز 250 گیگ بسازی
2- راه بعدی که میتونید استفاده کنید داخل نسخه پاینتر از 5 که به کار شما میاد
باید هارد سرور ریمو کنید و مجدد ادد کنید موقع ادد کردن اونجا میتونی انتحاب کنی دیفالت روی 250 گیگ از تو گزنهاش گزینه دوم بزنی هادر میتونی تا 500 گییگ بسازی که یه مشکلی هست احتمالا سورتون 1 هارد داره یا اینکه تعداد هادرهاش بیشتر باشه احتمالا دیتا رویش داشته باشی و وقتی بخواهی هارد حذف کنی و مجدد ادد کنی داخل مجازی ساز کلهاردت فرمت یمهش اتوماتیک و دیتاتی اگر روش داردی از بین میره
پس اگر چیز خاصی روش ندارید میتونید این کار کنید وگرنه که دیگه راحی ندارید
tizparvaz
May 7th, 2012, 21:13
میتونین بگید چطوری باید هارد رو ریمو و دوباره اد کنم چن تا حالا به همچین موردی نخورده بودم 4.1 هستش وی ام ور
--
گرفتم حل شد تا حالا دقت نکرده بودم که دیلیت و اد میشه کرد
MagicVps.Com
May 7th, 2012, 21:22
میتونین بگید چطوری باید هارد رو ریمو و دوباره اد کنم چن تا حالا به همچین موردی نخورده بودم 4.1 هستش وی ام ور
--
گرفتم حل شد تا حالا دقت نکرده بودم که دیلیت و اد میشه کرد
توی 2 حالت میتونی یان کار کنی
1- مجازی سازت ویتام ور نسخه 5 باشه که احتمالا نیتس اگر بود الان میتونستی راحت بیشتراز 250 گیگ بسازی
2- راه بعدی که میتونید استفاده کنید داخل نسخه پاینتر از 5 که به کار شما میاد
باید هارد سرور ریمو کنید و مجدد ادد کنید موقع ادد کردن اونجا میتونی انتحاب کنی دیفالت روی 250 گیگ از تو گزنهاش گزینه دوم بزنی هادر میتونی تا 500 گییگ بسازی که یه مشکلی هست احتمالا سورتون 1 هارد داره یا اینکه تعداد هادرهاش بیشتر باشه احتمالا دیتا رویش داشته باشی و وقتی بخواهی هارد حذف کنی و مجدد ادد کنی داخل مجازی ساز کلهاردت فرمت یمهش اتوماتیک و دیتاتی اگر روش داردی از بین میره
پس اگر چیز خاصی روش ندارید میتونید این کار کنید وگرنه که دیگه راحی ندارید
دوست عزیز:
1- تعریف HD مجازی با حجم بیش از 256 به تنظیمات بلاک سایز ارتباط داره
2- در نسخه های 4.x هم این قابلیت وجود داشته
برای تبدیل هم امکان استفاده از VMware Convertor وجود داره می تونید تست کنید.
tizparvaz
May 8th, 2012, 16:47
دوست عزیز:
منظورتون اینه که بدون پاک کردن هارد ؟
tsotoodeh
May 8th, 2012, 17:02
بایستی از Vmotion استفاده کنید.
حداقل دو سرور میزبان یعنی ESXi داشته باشید و با استفاده migration این کار رو انجام بدید.
1eng.ir
May 8th, 2012, 17:14
تعریف HD مجازی با حجم بیش از 256 به تنظیمات بلاک سایز ارتباط داره
دقیقاً به همین صورته، که باید بلاک بندی رو بیشتر کرد.
+ اطلاعات بیشتر (http://www.thegeekstuff.com/2010/08/vmware-add-datastore/)
MagicVps.Com
May 8th, 2012, 22:35
دوست عزیز:
هارد سرور ریمو کنید و مجدد ادد کنید موقع ادد کردن اونجا میتونی انتحاب کنی دیفالت روی 250 گیگ از تو گزینهاش گزینه دوم بزنی هارد میتونی تا 500 گییگ بسازی
بنده هم گفتم موقع اضافه کردن هارد هاردی که ادد شده پس نمیشه دیگه بلاک سایزش تغیر داد مگر اینکه ریمو کنی دوباره اددکنی بعد موقع ادد کردن بلاک سایز تغیر بدی النا این حرف یکه زدی با حرف من چه فرقی داشت میشه بگی بنده هم گفتم توی نسخه 4 میشه بالاید تغیر بدی
درست نخوندین چی نوشتم گفتم توی نسخه 4 باید تغیر بدی توی نسخه 5 هم که این امکان هست و نیازی به تغیر بلاک سایر نیست کلا دکتر جون
tsotoodeh
May 8th, 2012, 23:46
کلا دکتر جون
دوست عزیز بهتره مودبانه تر صحبت کنید. من با کسی خصومت ندارم فقط سر یک موضوع فنی داریم بحث می کنیم!
Block Size بر روی Datastore تعریف میشه و در زمان ایجاد یک ماشین مجازی قابل تنظیم نیست.
چه در نسخه 5 و چه در نسخه های گذشته vSphere یا VMware GSX Server گزینه ای در سطح ماشین مجازی امکان ساخت درایویی با حجم بیش از 256 گیگ را نمیده.
لطف کنید اگر گزینه ای وجود دارد به من هم معرفی کنید.
Datastore هارد نیست بلکه یک فضای ذخیره سازی است که امکان داره یک LUN باشه. Hard Disk ماشین مجازی تعریف دیگری داره و تنظیمات دیگری.
MagicVps.Com
May 9th, 2012, 01:03
Block Size بر روی Datastore تعریف میشه و در زمان ایجاد یک ماشین مجازی قابل تنظیم نیست.
چه در نسخه 5 و چه در نسخه های گذشته vSphere یا VMware GSX Server گزینه ای در سطح ماشین مجازی امکان ساخت درایویی با حجم بیش از 256 گیگ را نمیده.
لطف کنید اگر گزینه ای وجود دارد به من هم معرفی کنید.
دوست عزیز در نسخه 4 باید حتما از تنظیمات بلاک سایز وقتی که هادر تازه ادد میشه این کار کرد توضیحات که بعداز سوال این دوستمون نوشتم یکبار دیگه بخونید
توی نوشتهای بالا بخوانید من کجاش گفتم موقع ساختن وی پی اس برید بلاک سایز تغیر بدین گفتم امکانش نیست یا باید نسخه 5 باشه یا اگر نسخه 4 هست باید هارد ریمو کنید دوباره ادد کنید وموقع ادد کردن بلاک ساز تعریف کنید که بشه با حجم بیشتر از 250 بشه
همچن در نسخه 5 بدون هیچ نظیم خاصی میشه این کار انجام داد و یکی از مواردی ست که در نسخه 5 این مشکل حل شده
http://foxup.in/images/7ac49t2co6elz4cd71mv.png
tsotoodeh
May 9th, 2012, 01:43
دوست عزیز در نسخه 4 باید حتما از تنظیمات بلاک سایز وقتی که هادر تازه ادد میشه این کار کرد توضیحات که بعداز سوال این دوستمون نوشتم یکبار دیگه بخونید
توی نوشتهای بالا بخوانید من کجاش گفتم موقع ساختن وی پی اس برید بلاک سایز تغیر بدین گفتم امکانش نیست یا باید نسخه 5 باشه یا اگر نسخه 4 هست باید هارد ریمو کنید دوباره ادد کنید وموقع ادد کردن بلاک ساز تعریف کنید که بشه با حجم بیشتر از 250 بشه
همچن در نسخه 5 بدون هیچ نظیم خاصی میشه این کار انجام داد و یکی از مواردی ست که در نسخه 5 این مشکل حل شده
دوست عزیز در نسخه 4 باید حتما از تنظیمات بلاک سایز وقتی که هادر تازه ادد میشه این کار کرد
Block Size به هارد اضافه نمیشه، همانطور که در نوشته قبلی هم مطرح شد Block Size در Datastore تنظیم میشه.
چند مورد باید اگر شفاف تر بشه به حل موضوع بیشتر کمک می کنه:
اول اینکه تا زمانی که Block Size از حالت پیش فرض که یک مگابایت است افزایش پیدا نکنه هیچ ماشین مجازی امکان افزایش سایز هارد به بیش از 256 گیگ را نداره
دوم اینکه موردی که در نسخه 5 اضافه شده بحث توسعه سایز یا همان extend شدن درایو تا ظرفیت 2 ترابایت است و این موضوع بدون تعریف Block Size به 8 مگابایت امکان پذیر نیست.
:)
MagicVps.Com
May 9th, 2012, 01:57
دوست عزیز نمیدونم چرا حرف خودت داری تکرار مکنید دارم میگم توی نسخه 5 دیگه از این خبرهای بلاک سایز 1و و 8 خبری نیست شما اگر نسخه 5 ندراید
این فیلم ببنید میتوجه میشد که نیازی به بلاک 8 نیست و کلا نداره توی نسخه 5 اون وقت متوجه میشی چرا میگم دکتر و بی دلیل داردی روی حرفتون پافشاری میکنید اون قضیه مال نسخه 4 بود و داستاننش نمام شد عزیزم
http://37.59.171.221/adminiso/500hdd.exe
tsotoodeh
May 10th, 2012, 11:28
به همچین موردی نخورده بودم 4.1 هستش وی ام ور
آقای tizparvaz مهم نیست از کدوم نسخه vSphere استفاده می کنید در 4 VMware vSphere زمانی که شما Datastore با فایل سیستم VMFS4 می سازید اگر به نسخه 5 vSphere هم ارتقا بدید باز هم با اضافه کردن هارد نمی تونید بیش از مقدار بحث شده هارد را اضافه کنید.
در نسخه 4 از VMFS4 استفاده شده و تنها اگر Datastore رو کلا حذف کنید و یک Datastore جدید بسازید با نسخه VMFS5 Datastore ساخته میشه و از اون به بعد مشکلی برای تغییر حجم ندارید.
در حال حاضر باید Datastore تغییر Block Size بده یا باید پاک بشه.
چرا میگم دکتر و بی دلیل داردی روی حرفتون پافشاری میکنید اون قضیه مال نسخه 4 بود و داستاننش نمام شد عزیزم
خیلی خوبه که فرهنگ بحث کردن بدون جاروجنجال رو همه یاد بگیریم. اینجا یک انجمن اینترنتی!
با جاهای دیگه تفاوت داره
MagicVps.Com
May 10th, 2012, 12:05
توی عکس دیدین که هارد 500 گیگ ساخته شده
توی فیلم هم یک هارد ادد شده و موقع ادد نشون دادم که دیگه توی نسخه 5 قسمتی برای تعریف کردن بلاک سایز نداره و این قضیه حل شده اگر هنوز نسخه 5 ندارید تیم ویور بدم خودتون ببنید که قضیه چی هست البته فیلم یکبار نگاه کنید که لینک گزاشتم خودتون متوجه میشید
پست #13
جاروجنجال نکرده عزیزم شما روی چیزی که وجود خارجی نداهره داردی پافشاری مکنید فیلم ببنید انشالله متوجه میشید