ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ادغام درایو d , e

MostafaBestMan
May 7th, 2012, 11:20
سلام.
من از ویندوز 2008 استفاده میکنم و پنل Plesk روی درایو D نصب هست
وقتی تقاضای افزایش هارد بکنم درایو جدیدی برام ساخته میشه
مجازی ساز وی ام وار هست
به نظر شما چطوری درایو جدید (مثلأ E ) رو با درایو پلسک (D) ادغام کنم که اطلاعات درایو D ، به صورت تضمینی و 100% به مشکل برنخوره و به راحتی دو درایو ادغام شه؟
امکان این کار با درایو ویندوز از داخل ویندوز سرور هست با برنامه یه نه؟

tsotoodeh
May 8th, 2012, 16:13
شما باید ابتدا یک داریو پارتیشن بندی نشده داشته باشید. این درایو رو به 2 درایو دیگه تقسیم کنید و یک درایو را به صورت معمول استفاده کنید و درایو دوم رو قبل از فرمت کردن و تعریف پارتیشن logical یا primary با گزینه extend به درایو قبلی اضافه کنید

RoobinaServer
May 8th, 2012, 16:25
شما باید ابتدا یک داریو پارتیشن بندی نشده داشته باشید. این درایو رو به 2 درایو دیگه تقسیم کنید و یک درایو را به صورت معمول استفاده کنید و درایو دوم رو قبل از فرمت کردن و تعریف پارتیشن logical یا primary با گزینه extend به درایو قبلی اضافه کنید

بله

اضافه کنم فقط زمانی میشه چنین کاری کرد یا کلا با نرم افزارهای مختلف دیگه دو درایو را به هم چسباند که از دو هارد جداگانه نباشند

معمولا وقتید رخواست هارد اضافی میدید هارد جدا تعریف میشه

بگید همان هارد قبلی را افزایش بدن

یا حق

MostafaBestMan
May 9th, 2012, 08:53
خوب مجازی ساز vmware هست..چهطوری میتونن افزایش بدن که به اطلاعات روی هاست آسیبی نرسه؟

RoobinaServer
May 9th, 2012, 09:32
خوب مجازی ساز vmware هست..چهطوری میتونن افزایش بدن که به اطلاعات روی هاست آسیبی نرسه؟

به مدیر سرورتون بگید هارد قبلی را افزایش بدن ، بلدن (خودشون افزایش میدن دست شما نیست.)

بعد که افزایش دادن طبق راهنمایی های شده در بالا عمل کنید.

smartieuser
May 9th, 2012, 10:48
سلام

یک کار دیگه هم میتونید انجام بدید و اون هم استفاده از Software Raid به صورت STRIP هست. البته اگه درست یادم باشه.
دقت داشته باشید اطلاعات هر دو درایو پاک میشه. میتونید این کار رو از طریق Disk Managment خود ویندوز انجام بدین
باز هم اگه درست یادم باشه :ی

faranetwork
May 9th, 2012, 13:04
https://www.google.com/#q=how+to+merge+2+partitions&hl=en&prmd=imvns&ei=tyuqT_P3G7TS4QSgsLWgCQ&start=0&sa=N&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.,cf.osb&fp=5730c25c3e929631&biw=1280&bih=551
از بالا لینک 4ام فکر میکنم هست

acard
April 28th, 2014, 21:05
میشه 2 تا کنترل پنل روی دو تا هارد مختلف نصب کرد که از فضای دو تا هارد بشه لینک داد ؟