توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست دانلود 500 گیگ
mehtism
May 6th, 2012, 22:37
سلام
می خواستم یه سرور مجازی بگیرم اما گفتم اول یه نگاهی به قیمت هاست دانلود بندازم ببینم که چه قدر تفاوت میکنه. کدوم بهتره
یه هاست میخوام که 500 گیگ بهم فضا بده و اگه پر شد امکان اضافه کردن رو داشته باشه. دیتابیس هم نمیخوام ,سرعت دانلودش هم خوب باشه. لیچ هم روش نصب بشه این خیلی مهم هست. میخوام روش بازیهای ایکس باکس بریزم برای دانلود
همین دیگه. اگه لطف کنید قیمتهای ماهیانه بزارید ممنون میشم
بدلیل وجود یه کلمه پست رو ویرایش کردم
Ashkankamangar.ir
May 6th, 2012, 22:58
دادن آفر وارز ممنوعه
serverstar.ir
May 6th, 2012, 23:16
سلام
می خواستم یه سرور مجازی بگیرم اما گفتم اول یه نگاهی به قیمت هاست دانلود بندازم ببینم که چه قدر تفاوت میکنه. کدوم بهتره
یه هاست میخوام که 500 گیگ بهم فضا بده و اگه پر شد امکان اضافه کردن رو داشته باشه. دیتابیس هم نمیخوام ,سرعت دانلودش هم خوب باشه. لیچ هم روش نصب بشه این خیلی مهم هست. میخوام روش بازیهای ایکس باکس بریزم برای دانلود
همین دیگه. اگه لطف کنید قیمتهای ماهیانه بزارید ممنون میشم
بدلیل وجود یه کلمه پست رو ویرایش کردم
سلام سرور مجازی اگه خواستید با مشخصات ...
cpu : cor i 7
Ram : 1gig
Bw : Unlimit
HDD : 500
ماه اول با تخفیف 50% فقط 35.000 تومان
اگر سایتتون دارای رنک خوبی باشه با قرار دادن بنر ما تو سایتتون تخفیف همیشگی بگیرید
mehtism
May 6th, 2012, 23:20
سلام سرور مجازی اگه خواستید با مشخصات ...
cpu : cor i 7
Ram : 1gig
Bw : Unlimit
HDD : 500
ماه اول با تخفیف 50% فقط 30.000 تومان
اگر سایتتون دارای رنک خوبی باشه با قرار دادن بنر ما تو سایتتون تخفیف همیشگی بگیرید
فعلا رنک سایتم 139 هزاره اما اگه این بخش رو فعال کنم خیلی بهتر میشه.
از ماه دوم چقدر میشه؟
چقدر تخفیف میدید؟
سایت من هم میهن گیمز دات نت هست
serverstar.ir
May 6th, 2012, 23:22
فعلا رنک سایتم 139 هزاره اما اگه این بخش رو فعال کنم خیلی بهتر میشه.
از ماه دوم چقدر میشه؟
چقدر تخفیف میدید؟
رنگ منظورم الکسا نیست رنک گوگل هستش ...
مشخصا" ماه دوم به بعد 70.000 تومان در ماه با این مشخصات
itjavani
May 6th, 2012, 23:23
شما باید سرور اختصاصی یا سرور مجازی با هارد اختصاصی خرید کنید!
بودجه تون رو اعلام کنید تا همکاران آفر بدند!
هاست دانلود بعید میدونم به صرفه باشه
mehtism
May 6th, 2012, 23:27
شما باید سرور اختصاصی یا سرور مجازی با هارد اختصاصی خرید کنید!
بودجه تون رو اعلام کنید تا همکاران آفر بدند!
هاست دانلود بعید میدونم به صرفه باشه
من فعلا نمیتونم زیاد هزینه کنم همون 30000 تومان بیشتر نمیشه. اما یوز های سایتم زیاد هستن و اگه موفق باشه می تونم بعد از 3 ماه تا دو برابر بدم. اما برای اینکه موفق باشه این بخش باید سرور دان نشه تا یوزر ها راضی باشن
بنر هاستی که میخرم هم توی همین بخش سایت میزارم برای تبلیغ(البته اگه مفید باشه برای هاست)
stchost
May 6th, 2012, 23:35
من فعلا نمیتونم زیاد هزینه کنم همون 30000 تومان بیشتر نمیشه. اما یوز های سایتم زیاد هستن و اگه موفق باشه می تونم بعد از 3 ماه تا دو برابر بدم. اما برای اینکه موفق باشه این بخش باید سرور دان نشه تا یوزر ها راضی باشن
بنر هاستی که میخرم هم توی همین بخش سایت میزارم برای تبلیغ(البته اگه مفید باشه برای هاست)
دوست عزیز شما با 30.000 تومان نیاز به 500 گیگابایت فضا دارید ؟
به نظرتون این معقول هست ؟
جسارت به دوستانی که سرور مجازی ارائه میدن نمی کنم ، ولی قطعا برای چنین حجمی و هزینه اعلام شده کیفیت مطلوبی دریافت نمی کنید
یا بودجتون را افزایش بدید و یا درخواستتون ار کاهش بدید
این پیشنهاد دوستانه بود که در آینده خدایی ناکرده تاپیک نزنید دنبال هاست با کیفیت بگردید
موفق باشید
serverstar.ir
May 6th, 2012, 23:39
جسارت به دوستانی که سرور مجازی ارائه میدن نمی کنم ، ولی قطعا برای چنین حجمی و هزینه اعلام شده کیفیت مطلوبی دریافت نمی کنید
این پیشنهاد دوستانه بود که در آینده خدایی ناکرده تاپیک نزنید دنبال هاست با کیفیت بگردید
موفق باشید
بهتره دقتت رو بیشر کنی دوست من ...
ماه اول با تخفیف 50% فقط 35.000 تومان
mehtism
May 6th, 2012, 23:49
موفق باشید
مشکل من همینه که فایلهایی که برای دانلود دارم همه از 8 گیگ بیشتر هستند و این 500 گیگ کلا به 50 تا 60 تا فایل میرسه و حداقل هم باید برای 3 تا 4 ماه لینک دانلود مستقیم در سایت باقی بمونه با این تفاسیر نمیشه روی فضای کمتری حساب کرد.الان یه سرور مجازی دیگه از آرویکس دارم با فضای 80 گیگ و تقریبا برام 40 تومن ماهی افتاده. اما برای کاره دیگه ای هست و نمیتونم به این اختصاص بدم قیمت ها هم دستم هست واسه همین درخواست هاست دانلود کردم. اما من کارم جدی هست و مطمئنا برای هاست جبران میشه و جای دوری نمیره
delta
May 7th, 2012, 00:01
مشکل من همینه که فایلهایی که برای دانلود دارم همه از 8 گیگ بیشتر هستند و این 500 گیگ کلا به 50 تا 60 تا فایل میرسه و حداقل هم باید برای 3 تا 4 ماه لینک دانلود مستقیم در سایت باقی بمونه با این تفاسیر نمیشه روی فضای کمتری حساب کرد.الان یه سرور مجازی دیگه از آرویکس دارم با فضای 80 گیگ و تقریبا برام 40 تومن ماهی افتاده. اما برای کاره دیگه ای هست و نمیتونم به این اختصاص بدم قیمت ها هم دستم هست واسه همین درخواست هاست دانلود کردم. اما من کارم جدی هست و مطمئنا برای هاست جبران میشه و جای دوری نمیره
شمایی که فایلهاتون بالای 8 گیگ هست همه فقط به فکر فضای هارد هستید؟ عزیز 4 نفر این فایل 8 گیگت رو دانلود کنند سرورت میخوابه!! و قطعی که هیچ سرعت دانلودت از 2 کیلوبایت بالاتر نمیره!! نه رم رو مد نظر داری نه سی پی یو رو و نه پورت رو... فقط فضا؟؟ بهتره یک چیز درست و درمون بگیری و این 30 تومانت رو هم آشغالدونی نریزی... چیزی که شما نیاز داری سرور اختصاصی هست نه سرور مجازی... مگر اینکه هاردت رو کمتر کنی مثلا 200 گیگ و یک رم 4 گیگ بگیری با پورت خوب و سی پی یو بالاتر که کم کم حدود ماهی 120 برات آب میخوره..
stchost
May 7th, 2012, 00:03
شما تنها به حجم نگاه نکنید ، اگه تعداد دانلود شما افزایش پیدا کنه فشار زیادی هم به سرور وارد میشه که اگه هزینه بالایی هم داشته باشه به همین دلیل هست ، چون فایل ها حجیمه و سرویس 500 گیگابایت قطعا در آینده فشاری بالایی میتونه بیاره (البته اگه بازدید زیاد باشه)
با این حال تصمیم گیرنده خودتون هستید ، امیدوارم دوستان آفر مناسب ارائه بدن
serverstar.ir
May 7th, 2012, 00:09
شمایی که فایلهاتون بالای 8 گیگ هست همه فقط به فکر فضای هارد هستید؟ عزیز 4 نفر این فایل 8 گیگت رو دانلود کنند سرورت میخوابه!! و قطعی که هیچ سرعت دانلودت از 2 کیلوبایت بالاتر نمیره!! نه رم رو مد نظر داری نه سی پی یو رو و نه پورت رو... فقط فضا؟؟ بهتره یک چیز درست و درمون بگیری و این 30 تومانت رو هم آشغالدونی نریزی... چیزی که شما نیاز داری سرور اختصاصی هست نه سرور مجازی... مگر اینکه هاردت رو کمتر کنی مثلا 200 گیگ و یک رم 4 گیگ بگیری با پورت خوب و سی پی یو بالاتر که کم کم حدود ماهی 120 برات آب میخوره..
شاید شما تجربه اینکارو نداری اما سایت های زیادی دارن از ما به عنوان آپلود سنتر vps میگیرن البته چون زیپ و آنزیپ میکنن با منابع رم و سی پی یو بیشتری ...
و دوستانی که رو سرورشون هارد خالی ندارن و یا سرورشون توان نداره لطفا" نظر ندن و تخریب نکنن بهتره دنبال ارتقا سرور ویا هزینه بیشتر و سرور بهتر باشن ...
delta
May 7th, 2012, 00:23
شاید شما تجربه اینکارو نداری اما سایت های زیادی دارن از ما به عنوان آپلود سنتر vps میگیرن البته چون زیپ و آنزیپ میکنن با منابع رم و سی پی یو بیشتری ...
و دوستانی که رو سرورشون هارد خالی ندارن و یا سرورشون توان نداره لطفا" نظر ندن و تخریب نکنن بهتره دنبال ارتقا سرور ویا هزینه بیشتر و سرور بهتر باشن ...
من تجربه ندارم؟ دارم راهنماییش میکنم چون خودمم وبمسترم ..شما هاردت رو از کجا اوردی 500 گیگ رو میدی 30 هزار تومان؟ هر گیگ رو 100 تومانم بخری میشه 50000 تومان!! پهنای باندت هم حتما نامحدوده؟ قدرت سرور؟ 500 گیگ داری بهش فضا میدی با رم 1 گیگ برای آپلود و دانلود فایلهای 8 گیگابایتی؟ شما که باهوشی میتونی بگی کدوم سرور مجازی میتونه با رم یک گیگ 500 گیگ فایل 8 گیگابایتی رو تحمل کنه که ملت راحت بدون افت سرعت دانلود کنند؟ آنم با ماهی 30 هزار تومان؟ حتی 60 هزارتومانم برای همچین سروی کمه..
بهتره از اول بهش توضیح بدی که یک هفته بعد بهت تیکت نزنه و بهش بگی باید رم و سی پی یو و... رو افزایش بدید و جنس 30 هزارت ومانیت رو بعد یک هفته بهش 150 هزار تومان بدی...
mehtism
May 7th, 2012, 00:35
من تجربه ندارم؟ دارم راهنماییش میکنم چون خودمم وبمسترم ..شما هاردت رو از کجا اوردی 500 گیگ رو میدی 30 هزار تومان؟ هر گیگ رو 100 تومانم بخری میشه 50000 تومان!! پهنای باندت هم حتما نامحدوده؟ قدرت سرور؟ 500 گیگ داری بهش فضا میدی با رم 1 گیگ برای آپلود و دانلود فایلهای 8 گیگابایتی؟ شما که باهوشی میتونی بگی کدوم سرور مجازی میتونه با رم یک گیگ 500 گیگ فایل 8 گیگابایتی رو تحمل کنه که ملت راحت بدون افت سرعت دانلود کنند؟ آنم با ماهی 30 هزار تومان؟ حتی 60 هزارتومانم برای همچین سروی کمه..
بهتره از اول بهش توضیح بدی که یک هفته بعد بهت تیکت نزنه و بهش بگی باید رم و سی پی یو و... رو افزایش بدید و جنس 30 هزارت ومانیت رو بعد یک هفته بهش 150 هزار تومان بدی...
آقا شما سایتت همین هست که تو امضاتونه؟
من سایت شما رو دیدم. یه چیزی شبیه همین اما درباره ایکس باکس میخوام. پارت های 1 گیگی یا 500 مگابایتی. می تونی راهنمایی کنی که چه کانفیگی بدرد من میخوره؟
پیشاپیش ممنون
delta
May 7th, 2012, 00:55
دوست عزیز از اول دنبال ارزونی نباش که پشیمون میشی. شما اگر میخوای برات ارزون تمام بشه حتما باید بری حداقل سراغ وی پی اس ویندوز 2008 با رم 2 گیگ با پورت مناسب و سی پی یو دو هسته ای.. ان هم نه 500 گیگ پرش کنی.. حداقل جوابگوی شما 150 گیگ خواهد بود و بعد آن باید ارتقا بدید.. از سروری بگیر که مطمئن باشه و جوابگوت باشه.سرورهای ابری میتونه جوابگوی شما باشه.. قیمت معقول همچین سروری هم کم کم 65 هزار تومانه...
من برای سایتمون 5 تا vps دارم و هاست دانلود با یک سرور اختصاصی... که فایلها رو توشون تقصیم بندی میکنیم و اینطوری فشارهای دانلود کم میشه.. شما هم مطعن باشید بعدا کم میارید و مجبورید کلی هزینه سایت کنید..من نمیخوام از سرویس کسی بد بگم یا خوبیاش رو بگم اما مطمئن باشید سرویس ارزون اشکت رو در میاره..
با رضا فدای حسینی که تمام انجمن میشناسنشون صحبت کن خودش راهنماییت میکنه و هم باهات راه میاد هم سرور های مجازیش انصافا عالی هست.. خود من یکی ازش دارم الان دو ساله استفاده میکنم و ماهی 7 ترابایت فقط رو ان میسوزونم واقعا عالی بوده...
پرشین کلود | سرور مجازی ویندوز | Windows VPS (http://persiancloud.ir/Windows-VPS.html)
mehtism
May 7th, 2012, 01:01
دوست عزیز از اول دنبال ارزونی نباش که پشیمون میشی. شما اگر میخوای برات ارزون تمام بشه حتما باید بری حداقل سراغ وی پی اس ویندوز 2008 با رم 2 گیگ با پورت مناسب و سی پی یو دو هسته ای.. ان هم نه 500 گیگ پرش کنی.. حداقل جوابگوی شما 150 گیگ خواهد بود و بعد آن باید ارتقا بدید.. از سروری بگیر که مطمئن باشه و جوابگوت باشه.سرورهای ابری میتونه جوابگوی شما باشه.. قیمت معقول همچین سروری هم کم کم 65 هزار تومانه...
من برای سایتمون 5 تا vps دارم و هاست دانلود با یک سرور اختصاصی... که فایلها رو توشون تقصیم بندی میکنیم و اینطوری فشارهای دانلود کم میشه.. شما هم مطعن باشید بعدا کم میارید و مجبورید کلی هزینه سایت کنید..من نمیخوام از سرویس کسی بد بگم یا خوبیاش رو بگم اما مطمئن باشید سرویس ارزون اشکت رو در میاره..
با رضا فدای حسینی که تمام انجمن میشناسنشون صحبت کن خودش راهنماییت میکنه و هم باهات راه میاد هم سرور های مجازیش انصافا عالی هست.. خود من یکی ازش دارم الان دو ساله استفاده میکنم و ماهی 7 ترابایت فقط رو ان میسوزونم واقعا عالی بوده...
پرشین کلود | سرور مجازی ویندوز | Windows VPS (http://persiancloud.ir/Windows-VPS.html)
بابت وقتی که گذاشتید و راهنمایی شما خیلی ممنونم
pardishosting
May 7th, 2012, 01:19
این هاست دانلود ما :
هاست دانلود - پردیس هاست | خدمات فروش و میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نوین پردازش عصر پردیس | پردیس هاستینگ (http://www.pardishosting.com/%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88%D8%A8/%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF)
کیفیتش واقعا خوب هست و فقط هزینه ترافیکش بالاست ... اینم بگم ما هیچ محدودیتی در تعداد کانکشن و ... نداریم. برای همین حجم دانلودتون بالا باشه زود ترافیک تموم می کنید.
در ماه به راحتی کاربران هاست دانلود ما 30 ترابایت ترافیک مصرف دارند.
tizparvaz
May 7th, 2012, 01:20
delta (http://www.webhostingtalk.ir/member/4168/)خدایش حرفت طلاست
سرور استار عزیز ایشون درست میگه شما به فکر سودتم باش فقط فروش نیستش که میفروشی بعد ایشون هیچی نباشه تو ما 2 تا 3 ترابایت پهنای باند میخوان دارن 500 گیگ هم فضای هاردرو میگیرن بعد شما همه اینارو داری میدی 30 تومن !!!! تجدید نظر کن عزیز
------
استارتر تاپیک اگر خواستین با ماهانه 99 هزار تومان 500 گیگ فضا 6 گیگاهرتز (دو کور ) سی پی یو و یک گیگ رم با 2 ترابایت پهنای باند در خدمتیم کانفیگ کامل هم براتون انجام میدیم و همه اینا در شرایطی که لیچر نخواین
PENOIL
May 7th, 2012, 01:35
سلام
وی پی اس رم 1گیگ با هارد 500 گیگ میتونم بهتون بدم 17000 تومان به شرطی که بنر مارو تو سایتتون بزارید
نمونه سایت هایی که پشتیبانی میکنیم
دانلود فیلم دانلود سربال (http://www.imdb-dl5.in)
آدرس جدید و بدون فیلتر سایت | دانلود فیلم و سریال با لینک مستقیم www.98Movie2.Tk (http://www.98movie2.tk)
Www.Bia2Music161.Com ~ آدرس جدید بیا تو موزیک ~ (http://www.bia2music160.com) و....
اگر خواستید از طریق پشتیبانی سایت در تماس باشید
وی پی اس فارس - پشتیبانی (http://www.vpsfars.ir)
AvalinHost
May 7th, 2012, 01:50
سلام
پلان 5 گیگ رم رو بهتون پیشنهاد میدم.
خواستین سرورتون رو طوری کانفیگ میکنیم (روی لینوکس و آپاچی) که بهترین بازده رو داشته باشه:
فروش ویژه > سرور مجازی اختصاصی 1 گیگ رم 20300 تومان (http://www.webhostingtalk.ir/f15/47272)
موفق باشید.
serverstar.ir
May 7th, 2012, 08:54
دوستان شما دارین خودتونوگول میزنید ؟؟ من 30 تومان قیمت ندادم 70 هزار قیمت دادم ...
و اون دوستی که میگه فایله 8 گیگ واسه دانلود چه ربطی داره حرفت خنده داره این آقا میخواد فایل سرور داشته باشه و ربطی به رم نداره من گفتم اگر میخوای تو سرور رو فابلات مدیریت داشته باشی مثلا" زیپ کنی یا اکسترکت باید منابع رم و سی پی یو بیشتر بگیری
شاید تعداد مطالبی که نوشتم از شما کمتر باشه و دیرتر از شما تو این انجمن عضو شدم اما علم کامپیوتریم با تجربه 6 سال کارکرد حرفه ای خیلی زیاده که دارم اینطوری نظر میدم
stchost
May 7th, 2012, 09:14
دوستان شما دارین خودتونوگول میزنید ؟؟ من 30 تومان قیمت ندادم 70 هزار قیمت دادم ...
و اون دوستی که میگه فایله 8 گیگ واسه دانلود چه ربطی داره حرفت خنده داره این آقا میخواد فایل سرور داشته باشه و ربطی به رم نداره من گفتم اگر میخوای تو سرور رو فابلات مدیریت داشته باشی مثلا" زیپ کنی یا اکسترکت باید منابع رم و سی پی یو بیشتر بگیری
شاید تعداد مطالبی که نوشتم از شما کمتر باشه و دیرتر از شما تو این انجمن عضو شدم اما علم کامپیوتریم با تجربه 6 سال کارکرد حرفه ای خیلی زیاده که دارم اینطوری نظر میدم
دوست عزیز کسی نه قصد تخریب شما را داره و نه میخواد به شخص شما چیزی بگه
چند بار در پست هاتون بنده را خطاب قرار دادید ولی چون بحث منحرف میشد جوابی ندادم و تاپیک راه خودشو بره ولی صحبت فعلیتونو نتونستم ازش بگذرم ، چون واسه افراد مبتدی ابهام ایجاد میکنه :
شما که میفرمایید 6 ساله تجربه به قول خودتون کامپیوتری دارید ، می فرمایید فایل سرور نیازی به رم نداره ، ببخشید ولی میشه بگید به چی نیاز داره ؟
واقعا شرمنده ام ولی کاملا معلومه بی تجربه هستید چون اصل فشار فایل سرور بر روی رم وارد میشه
شما اول هم قیمت را زدید 30.000 تومان و بعد از صحبت بنده و دوستان رفتید ویرایش کردید نوشتید 35000 تومان (برای ماه اول) ، کسی هم نمیگه چرا این قیمت میدید ، بنده و دوستان منظورمون اینه که معقولانه قیمت بدید
چه 60 و چه 70 تومان در ماه کفاف این حجم اطلاعات را نمیده ولی باز ماله شماست و اختیارش را دارید که رایگان هم بدید ، به شرطی که معقول باشه و با عقل جور در بیاد
موفق باشید
m_dg_farari
May 7th, 2012, 10:25
دوستان با تجربه ، شما تجارب خودتون رو گفتید. اگر استارتر تاپیک کمی بخواد فکر کنه به نتیجه میرسه! اینطور که مشخص هست نه استارتر تاپیک گوشش بدهکار هست به این چیزا و نه کسانی که آفر 250 ریالی میدن...
فروشنده که قصدش مشخص هست و اصلا نیازی به توضیح نداره. توضیحی هم نمیدم... خریدار هم تازه کار هست و 2 3 تا سرویس مفتاد تومنی که خرید ، هرچی داشت و نداشت رو به پای این سرویس ها ریخت و در آخر هم فایل هاش به فنا رفت ، اونموقع هست که میاد اینجا میگه حالا یه آفر بدید تا 300 تومن ..نه 30 تومن!
پیشنهاد میکنم خودتون رو درگیر چنین افرادی نکنید.... (حتما راهنمایی بکنید... اما نه بیش از حد)
mehtism
May 7th, 2012, 12:36
از همه دوستان که کمک می کنند که این بخش از سایت من راه بیوفته ممنون. چرا حالا دعوا میکنید؟
m_dg_farari (http://www.webhostingtalk.ir/member/5631/) @ منظور شما رو هم از چنین افرادی متوجه نشدم. الان دارید به من توهین میکنید؟ یا خودتون رو خیلی چیز فرض میکنید؟
خوب من نمیگم که نمیخوام برای این بخش خرج کنم. میگم که چون برای شروع کار درآمد خوبی نخواهد داشت و با این وجود نیاز به فضای زیاد هست ناچار اینجوری باید کار رو شروع کنیم. چرا هی میگید که من تجربه ندارم. خوب دارم به اندازه خودم و میدونم که این بخش باید چه کانفیگ داشته باشه , اما اون زمان که بازدید خوبی داشته باشه نه برای ابتدای کار. الان فقط نیاز هست که شروع بشه و ایندکس بشه و فایلها هم در دسترس باشه تا دو یا سه ماه بعد کانفیگ رو در همون هاستی که باهاش شروع کردیم بهبود میدم.
faranetwork
May 7th, 2012, 12:49
با سلام در خدمتیم
نمونه سایت های آپلود سنتر روی سرور ما
آپلود فا آپلود نامحدود فایل با لینک مستقیم (http://uploadfa.net/)
برای دریافت آفر تماس بگیرید
serverstar.ir
May 7th, 2012, 14:09
دوست عزیز کسی نه قصد تخریب شما را داره و نه میخواد به شخص شما چیزی بگه
چند بار در پست هاتون بنده را خطاب قرار دادید ولی چون بحث منحرف میشد جوابی ندادم و تاپیک راه خودشو بره ولی صحبت فعلیتونو نتونستم ازش بگذرم ، چون واسه افراد مبتدی ابهام ایجاد میکنه :
شما که میفرمایید 6 ساله تجربه به قول خودتون کامپیوتری دارید ، می فرمایید فایل سرور نیازی به رم نداره ، ببخشید ولی میشه بگید به چی نیاز داره ؟
واقعا شرمنده ام ولی کاملا معلومه بی تجربه هستید چون اصل فشار فایل سرور بر روی رم وارد میشه
شما اول هم قیمت را زدید 30.000 تومان و بعد از صحبت بنده و دوستان رفتید ویرایش کردید نوشتید 35000 تومان (برای ماه اول) ، کسی هم نمیگه چرا این قیمت میدید ، بنده و دوستان منظورمون اینه که معقولانه قیمت بدید
چه 60 و چه 70 تومان در ماه کفاف این حجم اطلاعات را نمیده ولی باز ماله شماست و اختیارش را دارید که رایگان هم بدید ، به شرطی که معقول باشه و با عقل جور در بیاد
موفق باشید
دوست من شما فکر میکنید سایت این آقا به اندازه رپیدشیر هستش واسه لینک دانلود شما فکر میکنید جند نفر همزمان دانلود میکنن از سایت این آقا و با چه سرعتی دانلود میکنن :دی
من فکر همه جاشو کردم و بازم میگم سرور پیشنهادی من جوابگو هست .... مگر اینکه بخواد بجز فقط لینک دانلود کارایه دیگه هم کنه درمورد قیمت هم باید بگم ما به سود خیلی کم هم راضی هستیم
بیشتر از همه چی به پورت و سرعت هارد و سی پی یو نیاز داره رم گذینه آخره البته به تناصب رم بقیه منابع هم بالاتر میره
mehtism
May 12th, 2012, 15:31
سلام
هر کی که پیشنهاد داد الان سایت خودش بالا نمیاد:((
کسی پیشنهادی نداره؟
یه سرور نیست که بتونیم باهاش کار رو شروع کنیم؟
serverstar.ir
May 12th, 2012, 15:34
سلام
کسی پیشنهادی نداره؟
پردیس هاست | خدمات فروش و میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نوین پردازش عصر پردیس | پردیس هاستینگ (http://www.pardishosting.com)
mehtism
May 12th, 2012, 15:42
نه منظورم شما نبودید چند تا از دوستان قیمت کمتر داده بودند که سایتشون بالا نمیاد الان.
Maya
May 12th, 2012, 15:44
برای این موضوع از یک سرور اختصاصی استفاده کنید چون این مقدار هاست دارای مشکل میشود
موفق باشید
serverstar.ir
May 12th, 2012, 15:59
نه منظورم شما نبودید چند تا از دوستان قیمت کمتر داده بودند که سایتشون بالا نمیاد الان.
looool
پس از همین دوستان که سایتشون باز نمیشه بخرید :))
AvalinHost
May 12th, 2012, 16:02
سالی که نکــــــوســــت از بهارش پیداست. :d
KamranOnline
May 12th, 2012, 16:07
ماهیانه 200.000 تومان در دیتاسنتر dediserv کشور آلمان کنترل پنل دایرکت ادمین و وب سرویس لایت اسپید
mehtism
May 12th, 2012, 16:12
آره . واقعا که سالی که ن***ت از بهارش پیداست:))
serverstar.ir
May 12th, 2012, 16:18
آره . واقعا که سالی که ن***ت از بهارش پیداست:))
شما فقط به قیمت نگاه میکنی که آخرین گذینه هستش من به شما بهترین کیفیت و کمترین هزینه رو پیشنهاد دادم
ما از اون سرور 10 تومنیا که هر دقیقه Down بشه نداریم ...
rezahd
May 12th, 2012, 16:22
سلام یک پیشنهاد خرید سرور اختصاصی برای شما دارم
Kimsufi 2G
Processor
Intel
Model Celeron / Atom
Frequency 1.20+ GHz
Architecture 64 bits
£13.99 /month
Network connection
Traffic /month Unlimited*
Guaranteed bandwidth: 100 Mbps
Memory 2 GB
Hard disk 1 TB
FTP Backup 100 GB
قابلیت مجازی سازی را ندارد
در صورت تمایل تماس بگیرید
stchost
May 12th, 2012, 20:58
سلام
کسی پیشنهادی نداره؟