PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلیل usage سی پی یو بالا برای سرور !

p30parsian
May 6th, 2012, 20:53
با سلام
یک سرور اختصاصی دارم که 8 تا سی پی داره اما وقتی آمار افراد آنلاین به 80 نفر میرسه برای اعضا و حدود 300 یا 400 مهمان که بخشی از مهمان ها روبوت هستند سرور سرعتش به شدت کاهش پیدا میکنه و وقتی مصرف سی پی یو رو میبینم رو 98 درصد نشون میده ! میخواستم ببینم مشکل از چی میتونه باشه ؟ آیا برای این آمار بازدید که جمعا 500 تا آنلاین داره این مقدار سی پی یو نامناسبه !؟

با تشکر از جواب های کارشناسیتون

ertebat7
May 6th, 2012, 21:08
تعداد خروجی ایمیل در ساعت؟

p30parsian
May 6th, 2012, 21:10
از کجا میشه فهمید ؟

اما تعدادش فک کنم زیاده چون هر فعالیتی که توی سایت انجام میشه برای کاربر ایمل ارسال میکنه ! فکر کن تو یه پست 10 تا کاربر شریک باشن یهو یکی پست بده ده تا ایمیل ارسال میکنه!

ertebat7
May 6th, 2012, 21:26
باید روی خروجی های ایمیل کنترل داشته باشید
ارسال های همزمان و چندباره سایت های پرمصرف تاثیر بسیار منفی داره روی سرعت سرور
سرورتون لینوکس هست؟

OnlineServer
May 6th, 2012, 22:21
دلایل زیادی میتونه داشته باشه .
وب سرور , دیتابیس .. عدم کانفیگ صحیح هر کدوم از سرویس های سرورتون میتونه سیستم رو مختل کنه .
سرور را مانیتورینگ کنید تا دلیل اور لود مشخص بشه .

در صورتی هم که نیاز به راهنمایی و مشاوره داشتید در خدمت هستیم.

dude
May 6th, 2012, 23:05
اگر از سرور لینوکس استفاده می کنید فرمان top خیلی چیزها درباره پروسس های پرمصرف به شما می گوید. اگر نتیجه این فرمان را اینجا پست کنید کمک می کند.

p30parsian
May 7th, 2012, 00:06
دوستان ممنون از توجهتون
سرور لیتوکس هست و cpanel هم نصب هستش

با مدیر سرور که الان صحبت کردم
میگه

مصرف my sql از سی پی یو خیلی بالا ست ! نمیشه my sql رو جوری تنظیم کرد که اینقدر مصرف نداشته باشه و از کاریی هم کاسته نشه ! دوستان لطفا هر کی نظر کارشناسی داره بهم اطلاع بده ممنونم سرعت سرور خیلی افتضاح شده

dude
May 7th, 2012, 00:33
خب اگر مقصر سرور مای اسکیول است شما باید کانفیگ مای اسکیوال تان را بهینه کنید. برای این کار این اسکریپت می تواند راهنمایی های خوبی به شما بدهد:

http://mysqltuner.pl/mysqltuner.pl

این اسکریپت را دانلود کنید:

wget http://mysqltuner.pl/mysqltuner.pl
بعد آن را ران کنید:
perl mysqltuner.pl

توصیه هایش را می توانید روی فایل کانفیگ تان پیاده کنید.

فایل کانفیگ مای اسکیوال اسمش هست my.cnf و معمولا در مسیر
/etc/mysql/my.cnf
قرار دارد.
فراموش نکنید که بعد از تغییر سرور مای اسکیول را ریستارت کنید
service mysql restart