PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ست نشدن آی پی روی دی ان اس

madanchi11
May 6th, 2012, 12:10
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز :53:

تو انجمن سرچ کردم کار ها رو هم انجام دادم ولی باز نشدش و مشکل دارم

روی سرور دایرکت ادمین نصب شده و میخواهم ns7 , ns8 را ست کنم رو این سرور و ns1,ns2 روی سرور دیگری که سی پنل است ست شده و به کار میکند

ای پی در سایت intoDNS نمایش داده نمی شود و Arecord را ایراد میگیره

ممنون میشم راهنمایی کنید

باتشکر

hannah
May 6th, 2012, 18:56
Arecord ها رو در سرور اصلی که دامنه هست چک کنید تا ای پی سرور دایرکت ادمینتون توش باشه و دایرکت ادمین هم چک کنید تا دی ان اس ها رو ادد کرده باشید فقط همین 2 مورد میتونه باشه

madanchi11
May 6th, 2012, 19:25
سلام

این کار قبلا انجام دادم نشدش

ممکنه تو کش باشه؟

ساخت یک اکانت ، دامین چقدر طول میکشه ست بشه؟

hannah
May 6th, 2012, 20:49
24 تا 48 ساعت

madanchi11
May 7th, 2012, 20:18
Arecord ها رو در سرور اصلی که دامنه هست چک کنید تا ای پی سرور دایرکت ادمینتون توش باشه و دایرکت ادمین هم چک کنید تا دی ان اس ها رو ادد کرده باشید فقط همین 2 مورد میتونه باشه

اینکار انجام شد و حل شد

باتشکر

sababazar1
August 25th, 2012, 08:47
سلام.من حدود 5 روز هست دی ان اس ست کردم اما هی دی ان اس ها راه رو گم میکنن و روزی یکی دو ساعت از سرور قدیم میان بالا.
dns ها رو ی دامنه ir هست .مشکل می تونه این باشه ؟

majidisaloo1
August 25th, 2012, 09:01
سلام.من حدود 5 روز هست دی ان اس ست کردم اما هی دی ان اس ها راه رو گم میکنن و روزی یکی دو ساعت از سرور قدیم میان بالا.
dns ها رو ی دامنه ir هست .مشکل می تونه این باشه ؟

شما روی کنترل پنل هاستتون هم Arecord بزنید
مشکلتون حل میشه

pc.rootall
September 10th, 2012, 11:27
سلام منم این مشکلو دارم الان دی ان اس 3.4 را ست زدم ولی ایپی نمیزنه . intodns.com اینجا وقتی ادرس سایت رو میزنم ایپی نمیگیره دی ان اس ها مشکل کجاست ؟

majidisaloo1
September 10th, 2012, 16:32
سلام منم این مشکلو دارم الان دی ان اس 3.4 را ست زدم ولی ایپی نمیزنه . intodns.com اینجا وقتی ادرس سایت رو میزنم ایپی نمیگیره دی ان اس ها مشکل کجاست ؟

arecord بزنید توی سی پنل یا دایرکت ادمین مشکلتون حل میشه
چایلد ها هم چک کنید
از دامین هم چک کنید دی ان اس ها رو که درست ست شده به ای پی یا نه
در کل مقوله پیچیده ای نیست