iran2008
May 6th, 2012, 10:33
سلام
خسته نباشید
بنده مشکل اساسی که با جوملا دارم اینه که ساعت ارسال مطالبش تنظیم در نمیاد .
مثلا ساعت +3:30 که میذاریم تقریبا 2 ساعت و نیم اختلاف داره و با توجه که در این فصل از سال باید +4:30 تنظیم کنیم و من هم همینگونه تنظیمش میکنم که بازم حدود 15 دقیقه ای عقب هست .
من نظری در ساعت 03:03 گذاشتم ، اما ساعتش در جوملا زده 02:52 و این یعنی 15 دقیقه عقب هست ، اونم در صورتی که من تاریخ جوملا رو تو تنظیماتش بذارم روی 5:30+
پس در کل ساعت هاست باید 1ساعت و 45 دقیقه عقب باشه .
آخه چجوری ممکنه ؟ هاست که در امریکا هست و ساعت طبق اونجا باید تنظیم باشه .
راهی هست بشه ساعت رو دقیق تنظیم کرد ؟ حالا نه دقیق ، بلکه نزدیک هم باشه خوبه .
سایت من : http://www.itgclub.com
یکی گفت : در تنظیمات جوملا بجای تهران / کابل رو انتخاب کنید ... به احتمال زیاد حل خواهد شد.
اما اگه کابل بذارم میشه 4:30+ و بازم 1 ساعت و خورده ای اختلافه و من مجبورم بذارم روی 5:30+ رو بمبئی که ظاهرا شرف داره .
کمی نزدیک میشه زمان ، ولی بازم هنوزم اختلاف داره یه 15-20 دقیقه ای کمه .
به پشتیبانی هاست گفتم که متاسفانه همچین جوابی دادند :
متاسفانه مشکلات اسکریپتها از دست ما خارج است
جایی هست چک کنیم ساعت کنونی هاست چنده و خودمون بررسی کنیم که ساعت هاست مشکل داره یا خود ما ؟
یکی دیگه هم البته چنین گفت :
کد پایین رو اضافه کنید به فایل .htaccess:
<?php
date_default_timezone_set("iran");
?>
یا
<?php
putenv("TZ=iran");
?>
یا با گذاشتن علامت # اول کدها .
خوب کدهای دوست خودمون هم نتونست کمکی کنه .
هر دو رو تست کردم ولی کلا سایت دیگه باز نشد و ارور داد همون اولش: Internal Server Error
ممنون میشم از عزیزانی که هاست و سرور دارند و کسانی هم که جوملا کار هستند کمک کنند .
مرسی - با تشکر
خسته نباشید
بنده مشکل اساسی که با جوملا دارم اینه که ساعت ارسال مطالبش تنظیم در نمیاد .
مثلا ساعت +3:30 که میذاریم تقریبا 2 ساعت و نیم اختلاف داره و با توجه که در این فصل از سال باید +4:30 تنظیم کنیم و من هم همینگونه تنظیمش میکنم که بازم حدود 15 دقیقه ای عقب هست .
من نظری در ساعت 03:03 گذاشتم ، اما ساعتش در جوملا زده 02:52 و این یعنی 15 دقیقه عقب هست ، اونم در صورتی که من تاریخ جوملا رو تو تنظیماتش بذارم روی 5:30+
پس در کل ساعت هاست باید 1ساعت و 45 دقیقه عقب باشه .
آخه چجوری ممکنه ؟ هاست که در امریکا هست و ساعت طبق اونجا باید تنظیم باشه .
راهی هست بشه ساعت رو دقیق تنظیم کرد ؟ حالا نه دقیق ، بلکه نزدیک هم باشه خوبه .
سایت من : http://www.itgclub.com
یکی گفت : در تنظیمات جوملا بجای تهران / کابل رو انتخاب کنید ... به احتمال زیاد حل خواهد شد.
اما اگه کابل بذارم میشه 4:30+ و بازم 1 ساعت و خورده ای اختلافه و من مجبورم بذارم روی 5:30+ رو بمبئی که ظاهرا شرف داره .
کمی نزدیک میشه زمان ، ولی بازم هنوزم اختلاف داره یه 15-20 دقیقه ای کمه .
به پشتیبانی هاست گفتم که متاسفانه همچین جوابی دادند :
متاسفانه مشکلات اسکریپتها از دست ما خارج است
جایی هست چک کنیم ساعت کنونی هاست چنده و خودمون بررسی کنیم که ساعت هاست مشکل داره یا خود ما ؟
یکی دیگه هم البته چنین گفت :
کد پایین رو اضافه کنید به فایل .htaccess:
<?php
date_default_timezone_set("iran");
?>
یا
<?php
putenv("TZ=iran");
?>
یا با گذاشتن علامت # اول کدها .
خوب کدهای دوست خودمون هم نتونست کمکی کنه .
هر دو رو تست کردم ولی کلا سایت دیگه باز نشد و ارور داد همون اولش: Internal Server Error
ممنون میشم از عزیزانی که هاست و سرور دارند و کسانی هم که جوملا کار هستند کمک کنند .
مرسی - با تشکر