توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال کامل و صحیح هارد هایپر وی به وی ام ور
network
May 6th, 2012, 02:13
سلام دوستان من سروری دارم هایپر وی گذاشتم چند تا وی پی اس روش هست- سرور دیگه ای دارم که روی اون وی ام ور هستش نسخه esxi 5 - چطور میتونم سرور مجازی هامو توی وی ام ور بیارم - در واقع کانورت کنم - ی کم سرچ زدم اما کانورتور های هارد دیسک مجازی برای تبدیل فایل مربوط به هایپر وی به وی ام ور بودند که کار نمیکردند!
یکی از دوستان گفت فکر کنه وی ام ور تولزی در این رابطه داده - لطفا راهنمایی کنید چطور میتون وی پی اس هامو همه بیارم به وی ام ور -
راستی مثلا خوب یکی از سرورهای مجازی روی هایپر - سی پنل نصبه و ... این بیارم روی وی ام ور شما تجربشو دارین چی پیش میاد ؟ مشکلی واسه سایتها و سیپنل و ... - چون آی پی عوض نیشه - وی ام ورم از یک کشور دیگست . لطفا کامل بگید به مشکل های احتمالی نخورم - ممنون همگی
network
May 7th, 2012, 12:49
کسی هست ؟
MagicVps.Com
May 7th, 2012, 15:41
قبلا یادمه یکی از دوستان یه اموزش گزاشته بود میگردم پیدا کردم لینکش براتون میزارم
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
سلام دوستان من سروری دارم هایپر وی گذاشتم چند تا وی پی اس روش هست- سرور دیگه ای دارم که روی اون وی ام ور هستش نسخه esxi 5 - چطور میتونم سرور مجازی هامو توی وی ام ور بیارم - در واقع کانورت کنم - ی کم سرچ زدم اما کانورتور های هارد دیسک مجازی برای تبدیل فایل مربوط به هایپر وی به وی ام ور بودند که کار نمیکردند!
یکی از دوستان گفت فکر کنه وی ام ور تولزی در این رابطه داده - لطفا راهنمایی کنید چطور میتون وی پی اس هامو همه بیارم به وی ام ور -
راستی مثلا خوب یکی از سرورهای مجازی روی هایپر - سی پنل نصبه و ... این بیارم روی وی ام ور شما تجربشو دارین چی پیش میاد ؟ مشکلی واسه سایتها و سیپنل و ... - چون آی پی عوض نیشه - وی ام ورم از یک کشور دیگست . لطفا کامل بگید به مشکل های احتمالی نخورم - ممنون همگی
از لینکهای زیر استفاده کنید
Convert a Hyper-V image to a VMware compatible format MS community blog (http://mscop.be.capgemini.com/2011/06/10/convert-a-hyper-v-image-to-a-vmware-compatible-format)
VMware Communities: How to convert Hyper-V to ESX 4 image (http://communities.vmware.com/thread/276061?tstart=0)
FrazzledDad: Convert a HyperV Image to VMWare (http://frazzleddad.blogspot.com/2011/01/convert-hyperv-image-to-vmware.html)
network
May 19th, 2012, 11:17
قبلا یادمه یکی از دوستان یه اموزش گزاشته بود میگردم پیدا کردم لینکش براتون میزارم
1) ممنون دوست من - میتونید پیداش کنید ؟
2) همچنین لینک اول که دادید کار میکنه روشی که تو آموزشش گفته برید از VMware vCenter Converter استفاده کنید ؟ آخه من VMware vCenter کار نکردم - لطفا لینک های مربوطشو بهم بدید - ی تاپیک خودتون ایجاد کرده اید برای این منظور - پیداش نکردم - بدبد لطفا لینکشو - سریالشم ندارم اگر نیاز داره - من فقط از vSphere استفاده میکردم ... نمیدونم VMware Vcenter چه زمانی به کار میاد؟
3) راستی من مثلا لایسنس پلسک و سی پنل و ایتا دارم روی هارد هایپر وی که متعاقبا روی سرور جدیدی که وی ام ور ESXI گذاشتم آی پیش تغییر کرده - میخوام بدونم با تغییر هارد ها ممکنه همه چیز به هم بریزه ؟ مثلا سی پنل به هم بریزه ( میدونم باید برم لایسنسشو عوض کنم یا دوباره بگیرم ) اما میخوام بدونم کدوم بخش ها وابستگی به اون آی پی دارن که ممکنه به هم بریزه ؟
ممنون از دوستان بابت پاسخشون
MagicVps.Com
May 19th, 2012, 14:37
این لینک تاپیک وی سنتر کی جنریتور هم داخلش لینک دادم البته تا 60 روز بصورت فری میتونید بدون سریال هم استفاده کنید
لینک مستقیم دانلود VMware VCenter نسخه 4 و 5 به همراه سریال جهت نسخه 4 و 5 esx/esxi (http://www.webhostingtalk.ir/f186/48685)
network
May 22nd, 2012, 20:41
ممنون.
ببخشید من یک سرور دیگه دارم روش سه تا وی پی اس هست - vmware ESXI5 هم هستش.
اونا رو میخوام ببرم به سرور دیگه - که اونجا هم
vmware ESXI5 نصبه - بهترین راه استفاده از کدوم ابزاره ؟ یا راه حل ها چی هست ؟ لطفا بفرمایید
MagicVps.Com
May 23rd, 2012, 18:01
بهترین کار ممکنه استفاده از وی سنتر هست
ابتدا وی سنتر نصب میکنید اگرهم نصب هست که دیگه هیچی
سپس هر دوتا سرور اختصاصی مبدا و مقصد ار داخل وی سنتر ادد کنید
سپس
ویپیاس مورد نظر خاموش مکنید و بعداز گزینه کلون استفاده کنید و در نحایت اون سرور که باید مقصد باشه یه اسم بارش تعریف مکنید ودیتا استوری هم که روش قرار ساخته بشه تعریف کنید و بعد دیگه کاری نمیخواد انجام بدین با توجه به حجم ویپیاس مبدا و پورت سرورهای مبدا و مقصد و موقعیت جغرافیایی هر دو سرور بین 1 ساعت تا چند ساعت زمان میبره بعداز اتمام هم روشن مکنید و نتورک را ادیت روشن مکنید و خلاص