ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سند و رسیو در سرور هتزنر >>> تا امشب وقت دارم <<<

greenhouse
May 5th, 2012, 20:19
با سلام

من یه جایی این مشکل رو مطح کردم دو نفر هم جواب دادن اما موضوع رو ادامه ندادم و نمی دونم کجا پیغام دادنم بودم

من یه سرور از هتزنر دارم که ای پی روتر ست شده

وی پی اس هم روش ست میشه و کار می کنه

اما دو سه تا مشکل اساسی دارم یکی اینه که میکروتیک هایی که برای وی پی اس ساخته میشه هیچ کدوم سند و رسیو ندارن

دوم اینه که توی وی پی اس های لینوکس هم مشکلات عجیب غریبی رخ میده

احتمال میدم یه جایی ای پی و اینها رو اشتباه دادم که سرورهایی که ساخته میشه پینگ میدن اما موقع کار ارورهای عجیب غریبی میدن

احتمال میدم توی سرور روتر مشکل وجود داشته باشه

پکت های عجیب غریبی هم توی وی پی اس های دیگه دیده میشه که با ای پی روتر ظاهر میشه !! و یا از ای پی های دیگه ی رنج ای پی مذکور

لطفا یکی که از هتزنر سرور داره و می تونه یه نگاه به ای پی سرور روتر بندازه یا اینجا پی ام بده یا خصوصی

وقتم خیلی تنگه

ممنون از همگی

redhat10
May 5th, 2012, 20:30
بعید میدونم مشکلی روی روتر باشه
اما خواستید اطلاعات میکروتیک روتر پ .خ کنید چک کنم

taghi.karimi
May 5th, 2012, 21:02
درود
زمانی که سرور را تعریف میکنید کارت شبکه را روی روتری که تعریف کردید قرار میدید ؟

greenhouse
May 5th, 2012, 22:23
بله عزیز مشکل از اینها نیست

Iran Web Host
May 6th, 2012, 12:15
IP -> Firewall -> NAT

به درستی تنظیم شده؟

البته اگر منظورتون از سند و ریسیو وصل شدن به سرور با پروتکل های اسمشو نگو باشه !!!

AvalinHost
May 6th, 2012, 13:18
تنظیمات DNS های هتزنر رو در سرور اصلی انجام دادین؟ : 213.133.98.98 و ....
برای سابنتتون کدام IP از سابنت رو به عنوان gateway تعریف کردین؟

m_hdi
May 6th, 2012, 13:36
شما اگر فقط در میکروتیک ها مشکل دارید باید روت تعریف کنید
در مورد لینوکس بیشتر توضیح بدید تا راهنمایی کنم
خواستید مشکل رو تو سایت ما تیکت کنید تا بخش فنی مشکل رو حل کند

alireza9549
May 6th, 2012, 14:03
با سلام

وی پی اس هم روش ست میشه و کار می کنه

اما دو سه تا مشکل اساسی دارم یکی اینه که میکروتیک هایی که برای وی پی اس ساخته میشه هیچ کدوم سند و رسیو ندارن

دوم اینه که توی وی پی اس های لینوکس هم مشکلات عجیب غریبی رخ میده

احتمال میدم یه جایی ای پی و اینها رو اشتباه دادم که سرورهایی که ساخته میشه پینگ میدن اما موقع کار ارورهای عجیب غریبی میدن

احتمال میدم توی سرور روتر مشکل وجود داشته باشه

پکت های عجیب غریبی هم توی وی پی اس های دیگه دیده میشه که با ای پی روتر ظاهر میشه !! و یا از ای پی های دیگه ی رنج ای پی مذکور

لطفا یکی که از هتزنر سرور داره و می تونه یه نگاه به ای پی سرور روتر بندازه یا اینجا پی ام بده یا خصوصی

این سرور نیست که شهر عجایب هست .

اگر سرور ها درست کار میکنه پس مشکل از روتر سرور نیست .
مشکل در درست کردن میکروتیک هست فیلم های زیادی انجا هست بگیرید میکروتیک را درست نصب کنید . اگر مشکل در سرور هم بود نباید سرور ها کار میکردن .

موفق باشید

AvalinHost
May 6th, 2012, 14:41
بنده احتمال زیاد میدم که ایشون تنظیمات روتر رو صحیح انجام ندادن.