PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست كمك در مورد ساخت چند كار

پورامين
May 5th, 2012, 18:00
با سلام.بنده چند درخواست از دوستان عزيز داشتم.من يك سرور مجازي خريدم كه ويندوز 2003 هستش و روش هم زمپ نصب هست.و از طريق ريموت دسكتاپ بهش وصل ميشم.
من يه سايت دارم آپلود سنتر هست به طور مثال به اين آدرس www.simple.com كه روي يك هاست لينوكس هست و روش جوملا نصب هست و هيچ مشكلي نداره.ميخوام وقتي كاربر ميخواد بره به بخش آپلود سنتر بره روي سرور مجازي به اين آدرس www.up.simple.
درخواست دوم:اينكه ميخوام روي سرور مجازي آپلود سنتر كلييجا رو نصب كنم بايد چيكار كنم.
ممنون از دوستان بابت جواب

Metalik
May 5th, 2012, 21:36
1. برای up.simple.com می بایست بر روی simple.com یک a record با آی پی سرور 2003 ایجاد کنید.

2. بستگی داره اگه اسکریپتش با php باشه باید بر روی سرور php نصب و فعال باشه. جهت بررسی بیشتر لینک دانلودش رو قرار بدید.

alireza9549
May 6th, 2012, 02:34
با سلام.بنده چند درخواست از دوستان عزيز داشتم.من يك سرور مجازي خريدم كه ويندوز 2003 هستش و روش هم زمپ نصب هست.و از طريق ريموت دسكتاپ بهش وصل ميشم.
من يه سايت دارم آپلود سنتر هست به طور مثال به اين آدرس www.simple.com (http://www.simple.com) كه روي يك هاست لينوكس هست و روش جوملا نصب هست و هيچ مشكلي نداره.ميخوام وقتي كاربر ميخواد بره به بخش آپلود سنتر بره روي سرور مجازي به اين آدرس www.up.simple (http://www.up.simple).
درخواست دوم:اينكه ميخوام روي سرور مجازي آپلود سنتر كلييجا رو نصب كنم بايد چيكار كنم.
ممنون از دوستان بابت جواب
با سلام از سی پنل رکورد کنید و به ای.پی وصل کنید .
اگر php را اوکی کرده باشید . میتوانید اپلود سنتر خود را اوکی کنید .

پورامين
May 6th, 2012, 09:14
سلامي ديگر.دوستان عزيز من تازه اين سرور مجازي رو خريدم و نميدونم چي به چيه.بايد از كجا بفهمم روش php فعاله..
و اينكه روش نميدونم سي پنل نصب هست يا خير.ممنون از كمك دوستان

Metalik
May 6th, 2012, 09:19
سلامي ديگر.دوستان عزيز من تازه اين سرور مجازي رو خريدم و نميدونم چي به چيه.بايد از كجا بفهمم روش php فعاله..
و اينكه روش نميدونم سي پنل نصب هست يا خير.ممنون از كمك دوستان

cPanel روی ویندوز قابل نصب نیست.

پورامين
May 6th, 2012, 09:24
دوست عزيز نظر شما چيست؟
بنظر شما بايد چيكار كنم كه يه اسكريپ نصب كنم و يه پارك دامين.با تشكر

ZarinServer
May 11th, 2012, 09:00
cPanel روی ویندوز قابل نصب نیست.

پنل جدید enkompass قابل نصب کاملا شبیه سی پنل