ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب عدم نمایش محصولات در whmcs

kiapmc
May 5th, 2012, 04:55
با سلام دوستان

به مشکل عجیبی برخورد کردم

داشتم قالب های whmcs را تست میکردم که یک دفعه تمام محصولات دیگر در سایت نشان داده نمی شود هرچی قالب را عوض کردم برگردوندم به قبلی اصلا محصولات را نشان نمیدهد

همه قسمت ها را کامل نشون میدهد به جز محصولات ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hg-ahvaz
May 5th, 2012, 05:32
با سلام دوستان

به مشکل عجیبی برخورد کردم

داشتم قالب های whmcs را تست میکردم که یک دفعه تمام محصولات دیگر در سایت نشان داده نمی شود هرچی قالب را عوض کردم برگردوندم به قبلی اصلا محصولات را نشان نمیدهد

همه قسمت ها را کامل نشون میدهد به جز محصولات ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممکنه تیک نمایش ندادن محصولات رو زده باشی لطفا لینک بدید

kiapmc
May 5th, 2012, 11:46
بیا دوست من این هم لینک ایو هاست - آیو هاستینگ - هاست لینوکس ارزان _ فروش هاست _ سرور مجازی امریکا و هلند و آلمان _ سئو _ ثبت دامین - دامین ارزان - طراحی سایت (http://cilent.ayohost.com/) این تیک نمایش محصولات کجا هست ؟
احه یک لحظه ای شد بدون اینکه هیچ کاری بکنم

---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------

دوستان یک کمکی کنید هر کاری کردم درست نشد

arvin_b
May 5th, 2012, 11:50
سلام
گروه که ساختید و محصولات را در اون وارد کردید را چک کنید مخفی نباشه
اگر مخفی باشه نمایش داده نمی شه

---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------

اگر مشکل حل نشد در صورت تمایل اطلاعت سایت را برای من پ.خ کنید تا برسی کنم

kiapmc
May 5th, 2012, 11:51
سلام دوست من ببینید هیند نیست

kiapmc
May 5th, 2012, 14:14
دوستان مشکل را پیدا کردم

ولی نمی توانم آن قسمت را پیدا کنم

دوستان قسمتی در ادمین هست که نوع قالب ها ی که میخواهیم محصولات نمایش داده شود که خود whmcs دارد در حدود 7 هست به صورت پیشفرض از کجا انتخاب میکردیم هرچقدر گشتم پیدا نکردم