ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی بهترین گالری تصاویر جوملا 1.5

lived
May 5th, 2012, 01:46
سلام
من دنبال کامپوننتی هستم که نمونه کارهامو بذارم توی سایت که جالب باشه اگر واترمارک هم کنه عالیه و به دنیال این هستم گالری تصاویر مختلف توی سایت داشته باشم
لطفا گالری های تست شده را معرفی کنید به همراه لینک
ممنون از لطفتون

hannah
May 5th, 2012, 06:33
هر کدوم مزیتی دارند ولی
MorfeoShow یا گالری ویژه طراحان که تو جومینا هست خوبه چند قالب مختلف داره

ERfan.Taleghani
May 5th, 2012, 08:58
میتونید بدید روح الله بلوردی براتون بنویسه ! یک طرح اختصاصی و شیک ! www.persiandesigner.ir

lived
May 5th, 2012, 15:30
هر کدوم مزیتی دارند ولی

باشه همین رو دانلود میکنم نصب میکنم خوب بود همینجا میگم
لینک دانلودش در زیر :
گالری تصاویر نسخه طراحان جومینا (http://www.joomina.ir/joomla-extension/voice-and-images/gallery/295-picture-gallery.html)

hamidjan
May 5th, 2012, 16:10
joom gallery هم هست. امکان واترمارک هم داره. سالهاست استفاده میشه و خیلی معروفه.

lived
May 6th, 2012, 09:42
هر کدوم مزیتی دارند ولی
فعلا همین رو گرفتم و نصب کردم
امکاناتش خوبه
فعلا ازش راضیم
کامل تستش کردم در همین تاپیک نتیجه رو اعلام میکنم

lived
June 8th, 2012, 17:14
هر کدوم مزیتی دارند ولی

این ماژول تست شد و بعد از چند هفته کار کردن به این نتیجه رسیدم که مازول جالبی نیست و اصلا اونقدر که ازش تعریف شده به درد بخور نیست
بزرگترین ایراد این ماژول اینه که خودش اتوماتیک عکس ها ریسایز نمیکنه و خودتون باید براش تعریف کنید چطور ریسایز کنه و کسانی مثل من که عکسهای واید و با سایز های مختلف استفاده میکنن نمیتونن با این ماژول کنار بیان
در ضمن در قسمت افکت های فلش این ماژول فارسی ها رو جدا میکنه و برعکس مینویسه به طوری که قابل خوندن نیست
افکتهای جالبی داره ولی در نهایت ماژول به درد بخوری نیست

tthost
June 8th, 2012, 17:23
فوکا رو هم تست کنید

lived
June 12th, 2012, 04:07
لطفا یه گالری معرفی کنید خودش اتوماتیک ریساز کنه و دسته بندی خوبی برای دید کاربر داشته باشه
ممنون