ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست افزونه ای خاص

hamidnpc
May 4th, 2012, 13:39
سلام دوستان
من دنبال افزونه ای می گردم که:
به فرض من توی سایتم افزونه ای را می فروشم و می خوام کار کنم که این افزونه روی یک دامنه بیشتر نصب نشود ویا طور دیگر کاربر بعد از نصب افزونه به سرور من وصل شود و با وارد کردن نام کاربری افزونه را فعال کند.

چنین افزونه ای برای جوملا وجود دارد؟ چون سایت هایی مثل جومنیا مارکت (بسته فروشگاه ی یاس) فقط روی یک دامنه کار می کند آنها چه طور این کار را می کنند؟

یکی از دوستان به من نرم افزار ionCube PHP Encoder را معرفی کرد ولی متاسفانه این نرم افزار را از پی سی دانلود ،دانلود کردم کرکش کار نمی کنه.نرم افزار خاصی هست برای اینکد کردن فایل پی اچ پی به صورت آسان؟

m_dg_farari
May 4th, 2012, 13:49
دوست من مطمئن باشید هر نرم افزاری که به صورت کرک شده در اینترنت باشه و شما بتونید باهاش فایل ها رو Encode کنید به راحتی نرم افزاری پیدا میشه که بشه همون فایل رو باهاش Decode کرد! پس اگر واقعا میخواین کد کنید بهتره به دنبال سیستم کدگذاری درست درمون باشید که به راحتی Decode نشه!

hamidnpc
May 4th, 2012, 13:52
به نظر شما چه نرم افزار خوبه؟ یعنی کرک شده اش خوب نیست؟ حداقل به درد مردم عادی که می خوره!!

شما کرک همین نرم افزار را ندارید؟

m_dg_farari
May 4th, 2012, 15:29
بنده تخصصی در این موارد ندارم! اما کمی بگردید شرکت هایی مثل Zend لایسنس گذاری دارن که قابل Decode نباشه به سادگی.

habiballahafg
May 16th, 2012, 17:27
باید از zend استفاد کنید ولی برای این نرم افزار نیز نیاز به لایسنس دارید قیمتش هم حدود 300 دلار هستش .