توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ظاهر کردن پسورد ها ( نقطه نقطه ها )
afsarieh
May 4th, 2012, 12:34
با سلام.
ببخشید این سوال شاید ربطی نداشته باشه به این قسمت اما دیگه مجبورم و فوری هست :(
من پسورد adsl ام رو فراموش کردم . الان که میرم توی قسمت config مودم یوزر مشخص هست اما پسورد به صورت نقطه هست . راهی هست اینو ظاهر کنم ؟
Metalik
May 4th, 2012, 12:41
سلام
اگر firefox دارید https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/show-password/ نصب کنید
afsarieh
May 4th, 2012, 12:44
سلام
اگر firefox دارید https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/show-password/ نصب کنید
ببخشید من دانلود کردم چند کیلوبایت هم بیشتر نبود اما فرمت xpi هست..باید چیکارش کنم ؟
plastic
May 4th, 2012, 12:45
در فایرفاکس روی صفحه راست کلیک کنید
view page info
securrity
view saved passwords
show passwords
Metalik
May 4th, 2012, 12:47
نباید دانلود کنید :)
فایل با پسوند xpi فایل های افزونه firefox هستند، وقتی روی دانلود کنید کنید خود فایرفاکس alert می ده و باید روی دکمه allow و سپس install کلیک کنید.
afsarieh
May 4th, 2012, 12:51
نباید دانلود کنید :)
فایل با پسوند xpi فایل های افزونه firefox هستند، وقتی روی دانلود کنید کنید خود فایرفاکس alert می ده و باید روی دکمه install کلیک کنید.
install شد روی فایر فاکس .. حالا باید چیکار کنم تا ظاهر شده اون پسورد ؟
Metalik
May 4th, 2012, 13:06
install شد روی فایر فاکس .. حالا باید چیکار کنم تا ظاهر شده اون پسورد ؟
در فایرفاکس کلید های ctrl و / را با هم فشار دهید تا status bar (نوار میله ای وضعیت) زیر فایرفاکس فعال شود.
مشاهده می کنید در سمت راست آن یک آیکن شبیه چراغ قوه ظاهر شده است.
صفحه ای که رمزذخیره شده در آن قرار دارد را باز کنید. در انتهای جایی که رمز ستاره ای شده است کلیک کنید.
روی چراغ قوه کلیک کنید، رمز عبور نمایان خواهد شد.
afsarieh
May 4th, 2012, 13:14
در فایرفاکس کلید های ctrl و / را با هم فشار دهید تا status bar (نوار میله ای وضعیت) زیر فایرفاکس فعال شود.
مشاهده می کنید در سمت راست آن یک آیکن شبیه چراغ قوه ظاهر شده است.
صفحه ای که رمزذخیره شده در آن قرار دارد را باز کنید.
روی چراغ قوه کلیک کنید، رمز عبور نمایان خواهد شد.
من این کارو کردم .. صفحه ای که توش رمز هست رو هم زدم و سپس روی چراغ قوه کلیک کردم اما اتفاقی نیفتاد
Metalik
May 4th, 2012, 13:16
من این کارو کردم .. صفحه ای که توش رمز هست رو هم زدم و سپس روی چراغ قوه کلیک کردم اما اتفاقی نیفتاد
صفحه ای که رمزذخیره شده در آن قرار دارد را باز کنید. در انتهای جایی که رمز ستاره ای شده است کلیک کنید.
afsarieh
May 4th, 2012, 13:18
باز هم نشد :(
Online24
May 4th, 2012, 13:20
دوست عزیز چنانچه پسورد خود را فراموش کردید کافیست با ISP خود تماس بگیرید .
در غیر اینصورت اگر قصد hack دارید ، بهترین نرم افزار در این زمینه Cain است .
ورژن portable آن را دانلود کرده و در قسمت saved password آن پسورد های save شده روی سیستم را مشاهده نمایید .
Metalik
May 4th, 2012, 13:26
اگه با این افزونه نشد، از طریق خود فایرفاکس می توانید لیست رمزهای ذخیره شده را ببینید، از این مسیر اقدام کنید:
tools
options
secutiry
saved password
show passwords
yes
غیر از این راه دیگری را نمی شناسم.
srsh
May 4th, 2012, 13:32
بهترین راه اینه که از تنظیمات مودم خودت backup بگیری و اون فایل رو با notepad باز کنی و در nodpad نام کاربری خودتو جستجو کنی بعدش کنارش پسوردتو نوشته
این کار روی 99٪ مودم ها جواب داده:d
Online24
May 4th, 2012, 13:40
بنده فکر کردم پسورد کانکشن رو لازم دارید .
چنانچه پسورد در مودم ذخیره شده ، به ip مودم telnet کنید . برای مثال
telnet 192.168.1.1
پس از وارد کردن پسورد و زدن دستور
show all
پسورد در قسمتی از اطلاعات خروجی کاملا مشخص است .
plastic
May 4th, 2012, 13:59
سوال که میپرسی جواب ها رو هم میخونی؟؟؟
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
منم فک کردم که پسورد admin مودم رو گم کردید
برای پسورد اکانت ای دی اس ال یه زنگ بزنید به isp تمام
SeDaBloG
May 4th, 2012, 14:06
از این کار برای استفاده از adsl مردم هم میشه استفاده کرد :69: