PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این سرویس را به نظر شما میشود مرجوع کرد یا خبر؟

hamed.gh
May 4th, 2012, 10:57
با سلام خدمت اساتید فن.

دوستان سرور مجازی ویندوزی خریداری شد که در لیست فروش 40 گیگ فضا عنوان شده بود ولی انها 20 گیگ تحویل دادند .

ویندوز 2008 نصب کردند من نمیدونم این چه ویندوزی بود 18 گیگ فضا را گرقته بود یعنی 2 فضا خالی مونده.

در زمان تحویل سرور هر چند دقیقه یکبار ارتباط شبکه قفل میشد و راهی جزء ریبوت نداشت

بعد چندین بار ریبوت شدن دیگه اصلا بالا نیومد.

بنده درخواست مرجوع کردن سرور دادم.

خوب این دوستان ایتدا که اصلا گردن نمیگرفتن و میگفتن مدرک بیار اخه من از کجا مدرک برای اون 20 دقیقه بیارم .

بعد که دیدن سرور واقعا مشگل داره و اف شده برگشتن میگن شما رفتی شبکه ویندوز رو حذف کردی (این حرف خیلی جالب بود دیگه حداقل در سطح نت یک اعتباری داریم و این حرف جالب به بنده ردن) اخه ادمی که با نت هم سرکار نداشته باشه دیگه میدونه نتورک چیه و کارش چیه چرا حذف کنه

خوب الان هم سرور میگن پس نمیگیرن و سالمه ولی خوب بازم اصلا سرور ارتباطی نمیتونه با شبکه ها و ای پی های دیگر برقرار کنه که مسلما اون هم از تنظیمات نتورک هست.

حالا به نظر شما اینجا واقعا باید پس بگیرن یا نه.

من چون میخوام واقعا یک وقت خدایی نکرده در حقشون ظلم نشه سوال کردم.

persiantools
May 4th, 2012, 11:00
باید به قوانین اون شرکت مراجعه کنید . معمولا سرویس یک ماهه امکان کنسل شدن نداره مگر اینکه شرکت گارانتی بازگشت وجه داشته باشه

saeed_m27
May 4th, 2012, 11:03
با سلام خدمت اساتید فن.

دوستان سرور مجازی ویندوزی خریداری شد که در لیست فروش 40 گیگ فضا عنوان شده بود ولی انها 20 گیگ تحویل دادند .

ویندوز 2008 نصب کردند من نمیدونم این چه ویندوزی بود 18 گیگ فضا را گرقته بود یعنی 2 فضا خالی مونده.

در زمان تحویل سرور هر چند دقیقه یکبار ارتباط شبکه قفل میشد و راهی جزء ریبوت نداشت

خوب این دوستان ایتدا که اصلا گردن نمیگرفتن و میگفتن مدرک بیار اخه من از کجا مدرک برای اون 20 دقیقه بیارم .

بعد که دیدن سرور واقعا مشگل داره و اف شده برگشتن میگن شما رفتی شبکه ویندوز رو حذف کردی (این حرف خیلی جالب بود دیگه حداقل در سطح نت یک اعتباری داریم و این حرف جالب به بنده ردن) اخه ادمی که با نت هم سرکار نداشته باشه دیگه میدونه نتورک چیه و کارش چیه چرا حذف کنه

خوب الان هم سرور میگن پس نمیگیرن و سالمه ولی خوب بازم اصلا سرور ارتباطی نمیتونه با شبکه ها و ای پی های دیگر برقرار کنه که مسلما اون هم از تنظیمات نتورک هست.

اگر بخوان برگشت هم بزنن مقداری کسر میکنند پس میشه آش نخورده دهن سوخته !! بهترین کار اینه این ماه رو بسازین و ازشون بخواین مشکل سرور رو اوکی کنند براتون

hamed.gh
May 4th, 2012, 11:08
دیگه اصلا جواب نمیدند

در قوانین سایت ذگر شده تا یک هفته قابل بازگشت هست.

مشگل پولش نیست ولی ادم زور بهش میاد میندازن گردن ادم والا خیلی راحت تمام حسابهای بانکی متصل به سایت شون را قانونی مسدود سازی میکنم و شکایت انوقت که باید بیاد دنبال من

توی ویندوز سرور مدیریت مجازی ساز نداره چون با ویندوز زیاد کار نکردم.

Metalik
May 4th, 2012, 11:08
با سلام خدمت اساتید فن.

- ویندزو 2008 معمولا هارد زیادی رو اشغال می کنه و به نظر 18 گیگ غیرطبیعی نیست.
- بخواهید تنظیمات شبکه را مجددا و به طور صحیح برای شما انجام دهند.
- در مورد 20 گیگ هارد باقیمانده حتما تیکت ارسال کنید تا افزایش هارد را برای شما اعمال کنند.
- فایروال را به طور کل غیرفعال کنید ممکن است مشکلی در تنظیمات فایروال وجود داشته باشد.

persiantools
May 4th, 2012, 11:19
دیگه اصلا جواب نمیدند

مشگل پولش نیست ولی ادم زور بهش میاد میندازن گردن ادم والا خیلی راحت تمام حسابهای بانکی متصل به سایت شون را قانونی مسدود سازی میکنم و شکایت انوقت که باید بیاد دنبال من

چند سالتونه ؟

Ashkankamangar.ir
May 4th, 2012, 11:27
اگه ازین سایتهای سرور 1 گیگ ماهی 1500 هست که مقصر خودتونید
از warez-host.ir یا parsvps.net یا خیلی از دوستان معتبر سرور مجازی بخر میبینی این مشکلاتو نداری
در مورد شکاییتتم بهتره فراموشش کنی و از جای معتبر بخری و به عنوان یه تجربه کاری قبولش کنی

RoobinaServer
May 4th, 2012, 11:49
دیگه اصلا جواب نمیدند

اینجا ایران هست عزیز ممکنه شدنی باشه اما به همین راحتی گفتن هم نه احتمالا باید یک ماه هی دادگاه و ... برید شاید اینکارو کنن که نمیکنن میگن مسئول سایت بیاد که به ایشون فروخته تو دادگاه و ...

مشخصات سرور مجازیتون و قیمتی که خریدید را بیان کنید

ممنون یا حق

Metalik
May 4th, 2012, 11:51
مورد داشتیم طرف درعرض 1 روز حساب بانکی مربوط به پرداخت اینترنتی رو با حکم قانونی بلاک کرده.
همین که اینجا ایران هست هم طرف پر رو باید دید و هم طرف خالی رو/

hamed.gh
May 4th, 2012, 11:59
دی ان اس ها را با پیشفرض ست کردم درست شد

در مورد هارد در مدیرییت دیسک یک پارت تعریف نسده موجود هست که هنوز پارتیشن نشده البته دست نزدم فردا باز یک چیز دیگه بهمون نچسبونن احتمالا هم همونه همه چب یادشون رفته ست کنن

---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------

---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------

چند سالتونه ؟

مسلما از شما بیشتره عزیزم و به این تایپک ربطی نداره

---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------

اگه ازین سایتهای سرور 1 گیگ ماهی 1500 هست که مقصر خودتونید
از warez-host.ir یا parsvps.net یا خیلی از دوستان معتبر سرور مجازی بخر میبینی این مشکلاتو نداری
در مورد شکاییتتم بهتره فراموشش کنی و از جای معتبر بخری و به عنوان یه تجربه کاری قبولش کنی

خیر هزیزم سرور 40 گیگ فضا باند نامحدود و 1گیگ رم هست

RoobinaServer
May 4th, 2012, 12:00
مورد داشتیم طرف درعرض 1 روز حساب بانکی مربوط به پرداخت اینترنتی رو با حکم قانونی بلاک کرده.
همین که اینجا ایران هست هم طرف پر رو باید دید و هم طرف خالی رو/

خب اون که ما هم میتونیم این کارو کنیم بستگی داره طرف کیه و چه قدر پشتش تو مقامات پره ... :d

hamed.gh
May 4th, 2012, 12:02
اینجا ایران هست عزیز ممکنه شدنی باشه اما به همین راحتی گفتن هم نه احتمالا باید یک ماه هی دادگاه و ... برید شاید اینکارو کنن که نمیکنن میگن مسئول سایت بیاد که به ایشون فروخته تو دادگاه و ...

مشخصات سرور مجازیتون و قیمتی که خریدید را بیان کنید

ممنون یا حق

اهلاق بلوف زدن ندارم داداش و این مزیت که عرض مبکنم برای 1 میزبان انجام شد البته اون واقعا نامردی در حق ما کرد.

---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------

دوستان خواهشا جو تایپک را از حالت اصلی خارج نکنید ممنون

RoobinaServer
May 4th, 2012, 12:05
دی ان اس ها را با پیشفرض ست کردم درست شد

در مورد هارد در مدیرییت دیسک یک پارت تعریف نسده موجود هست که هنوز پارتیشن نشده البته دست نزدم فردا باز یک چیز دیگه بهمون نچسبونن احتمالا هم همونه همه چب یادشون رفته ست کنن

---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------

---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------

مسلما از شما بیشتره عزیزم و به این تایپک ربطی نداره

---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------

خیر هزیزم سرور 40 گیگ فضا باند نامحدود و 1گیگ رم هست

عزیز هاردتون را اضافه کردن باید خودتون اوکی کنید مشکلی نیست

روی مای کامپیوتر کلیک راست کنید - منیجیر - دیسک منیجیر

بعد اونجا هاردی که اضافه کردن هست (البته اگر هارد جدید اضافه کرده باشن).

منظور اشکان عزیز میزان رم نبود هزینه ای که بابت خرید سرور داده بودید بود.

---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------

اهلاق بلوف زدن ندارم داداش و این مزیت که عرض مبکنم برای 1 میزبان انجام شد البته اون واقعا نامردی در حق ما کرد.

---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------

دوستان خواهشا جو تایپک را از حالت اصلی خارج نکنید ممنون

خودتون گفتید شکایت میکنید میبندید ما جو عوض کردیم ؟

اکثرا تو انجمن یاد گرفتن تا یکی برخلاف حرفشون حرف میزنه میشه جو عوض کردن (:|

موفق باشید نظری نمیدم دیگه قصدم کمک بود.

m_dg_farari
May 4th, 2012, 13:32
سلام و عرض ادب
اینطور که مشخص هست ایشون مشترک ما هستن. لازم دونستم ایشون رو به شما معرفی کنم :)
ابتدا: ایشون Network سیستم رو غیر فعال کردن :) خیلی جالب هست.
متن تیکت ها رو اینجا میذارم:

04/05/2012 04:16
سلام

ساعاتی پیش یک سرور از شما عزیزان خریداری شد

متایفانه در زمان کار با سرور ارتباط با نت به صورت ثایت قفل میشد که باید ری استارت میشد و این از تعداد ری استارت مردن های بند مشخص خواهد بود و الان هم که دیگه بعد از ری استارت اصلا بالا نمیاد

متایفانه من یک بار با میزبانی سروش هاست ای مشگل را داشتم که تمام اطلاعات چند سال سایت از بیت رفا و واقعا ای ریسک نمیخوام اجام بدم.

از شما عزیزان نهایت عذزخواهی را دارم .

لزفا هزینه فعالیت و هر هزینه مربوط به این مدت را کسر کنید تا شما هم خدایی نکرده از جانب ما دچار مشگل ضرر نشوید و اعلام نمائبد .

با سپاس فراوان

پاسخ ما:

04/05/2012 08:46

با عرض سلام و ادب
در صورتی که یکی از دلایل زیر را با مدرک اثبات کنید وجه رو بدونکم و کاست به شما برگشت میزنیم
تدبیر سرور - مرکز آموزش - شرایط بازپرداخت وجه (http://client.tadbirserver.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=3)

تیکت ایشون ساعت 4 صبح ارسال شده!!! و ساعت 8:46 دقیقه پاسخ داده شده. یعنی کمتر از 5 ساعت :) اون نیمه شب.... به هر حال ادامه:

پاسخ ایشون:

04/05/2012 09:10
با سلام
عزیزم سروری که همش بنده 20 دقیقا روی ان بودم و توی همون 20 کلی ری استارت کردم به عبت قطع شدن شبکه پشت یر هم چه مدرکی باید برای شما بیارم .

نمیدونستم که باید فیلم بگیرم از اون لحظه ها .

شما لاگ whcms را بررسی کنید خودتون متوجه میشید

کدوم ادم عاقلی تو 20 دقیقه ده بار سرور مجاز رو ریبوت میکنه

20 هزار تومان تو این دوره پولی نیست ولی این که شما با این برخورد با مدرک اثبات کنید صحبت میکنید درست نیست.

بنده نه ادم مزاحمی هستم و نه مردم ازار .

پاسخ ما:

04/05/2012 09:17
بنده هم جسارت نکرده که شما مزاحم هستید
عض کردم باید یک دلیل کافی بیارید
اینکه یک دقیقه هم روی سرور بمونید باید بامدرک از اون خارج بشید
اینطور نیست که ما وقتمون رو بزاریم سرویس رو تحویل بدیم بهد بیست دقیقه بگید فلان مشکل رو داشته
در ضمن سرویس هم مطمئنا مشکلی نداره!!!
همین ویندوزی که الان در اختیارتونه دست کم روی سرویس 50 تا یوزر ما داره کار میکنه
روی وی سنتر خودمون که باهاش روزی20 ساعت وصلیم الان نزدیک یک سال و نیمه داره بدون عیب کار میکنه!!
تو تیکت قبلی هم گفتم دلیل کافی بیارید ما وظیفمونه مبلغ رو به حسابتون برگشت بزنیم
در صورتی که مدرک کافی بیارید هم بیارید باد عرض کنم این مبالغ کسر میشه
5000 تومان جهت نصب سیستم عامل
البته با توجه به گرداخت از زرین پال کارمزدی کسر نمیشه
شما دلیل قانع کنده برای ما بیارید ما هم با کسر این هزینه مبلغ رو به حسابتون برگشت میزنیم
با تشکر

پاسخ ایشون:

04/05/2012 09:23
قربون شکل ماهت من میگم سرور برای چندمین بار که ری استارت شد دیگه بالا نیومد

تست کنید بنده دروغ نمیگم خدمتتون

176.9.162.149

administrator

Hkp116632

توجه کنید که ایشون تازه مشخصات سرور رو به ما دادن که ما تونستیم به سرور لاگین کنیم و مشکل رو بررسی کنیم! (به جای اینکه از ابتدا تیکتی باز کنن و بگن آقا من شبکه رو غیر فعال کردم. مشکل رو حل کنید. یا اصلا بگن آقا سرور رو نمیدونپم مشکلش چیه! ببینید چیه مشکلش... شروع کردن به درخواست های بی پایه و اساس!)
گفته ی ایشون رو در همین تاپیک ببینید:

دقیقا ما چی رو گردن نمیگرفتیم!؟!؟ ما جایی گفتیم مشکل از چیه!؟ تا قبل از اینکه بررسی کردیم و:
پاسخ ما:

04/05/2012 09:41
من هنوز نمیدونم چرا ما ایرانی ها فکر میکنیم باید خراب کاری خودمون رو بندازیم گردن دیگران!
شما نت ورک سیستمتون رو کلا دیزیبل کرده بودید
بعد این سرورتون باید اینترنتشو از کجا بیاره؟
بهتر بود به جای این همه تیکت ازسال کرد و درخواست بازپرداخت وجه میگفتین سرویستون مشکل داره تا ما یه بررسی کنیم
در هر صورت مشکل سرورتون برطرف شد
دقت کنید که کل پروسه ی بررسی و برطرف سازی مشکل - خودساخته ی ایشون که اصلا هم وظیفه ای ما نداریم برای برطرف سازی این مشکل! اما به هیچ عنوان دوست نداریم کا کاربر لنگ بمونه!- در ساعات عادی کمتر از 1 ساعت زمان بوده :)
حالا گفته ی ایشون در همین تاپیک:

دیگه اصلا جواب نمیدند

به هر حال ، ادامه ی موضوع و پاسخ ایشون:

04/05/2012 09:46
حالا بنده مقصر شدم

بعد از چندین سال کار با این دنیای مجازی واقعا خاک بر سر من که اگه به گفته شما اینکارو کرده باشم

دوست م بنده نمیخوام از خودم تعریف کنم وی با کنمی حستجو خودتون متوجه میشید ادم بیسوادی در هرصه نت نیستم

اون پول عدا یک تار موی شما ولی واقعا دیگه توثع نداشتم به بنده بهتون هم بزنید.

خوب اگه سرور بالا هست شما باحتی میتونید بفهمید کار بنده بوده یانه

در هر صورت بنده از سرور های که به سرعت با مشگل مواجه میشند خاطره خوبی ندارم و عرض کردم ازلاعات بنده سر همین مسائل کانلا از بین رفت .

مشگلی از بابت هزینه ایی که ذکر کردید نیست میتونید کم کنید

با تشکر فراوان
بعد از اینکه ایشون فرمایشات غیر منطقی داشتن و دیگه از حالت عادی خارج شده بود بحث با ایشون و فایده ی خاصی نداشت ، پشتیبان ما تیکت رو پاسخ ندادن و به خود بنده ارجاع دادن تا مشکلی پیش نیاد.
پاسخ من:

04/05/2012 12:20
با عرض سلام و ادب
دوست عزیز و گرامی ، ما وظیفمون تحویل سرور به صورت سالم هست. سرویس شما هم کاملا صحیح و سالم تقدیم شما شده.
خیلی جالب هست که شما نتورک سیستم رو غیر فعال میکنید و بعد میفرمایید "سرور مشکل داره" و تازه از همه جالب تر اینکه مشکل از سمت ما هم هست!!!!!
این مورد رو به اطلاع شما میرسونم که بعد از تحویل دادن سرور به شما ، حتی لاگین کردن به سرور شما هم وظیفه ی ما نیست. بند اول قوانین - که هنگام خرید تیک مربوط به پذیرش این قوانین رو زدید- :
کلیه ی سرویس هار ارائه شده توسط تدبیر سرور ، دارای پلن پشتیبانی Basic Manage می باشند که هنگام دارا بودن این پلن ، فقط نصب و راه اندازی اولیه ی سرویس مورد نیاز کاربر بر عهده ی این شرکت بوده و کلیه ی مشکلات نرم افزاری احتمالی که در آینده به وجود خواهد آمد شامل پشتیبانی نخواهد شد. پشتیبانی فقط و فقط شامل پایداری سخت افزار ها و شبکه ی سرور می باشد. در صورت نیاز به پشتیبانی بیشتر و برطرف سازی مشکلات نرم افزاری میتوانید از پلن های مدیریتی و یا مدیریت ساعتی برخوردار شوید.
بیش از این نیازی به ادامه ی صحبت نمیبینم. هیچ مشکلی از سرور ما نیست. در صورتی که جز این فکر میکنید ، مرجع رسیدگی به مشکلات فی ما بین ، پلیس فتای جمهوری اسلامی خواهد بود.

پاسخ ایشون:

04/05/2012 12:35
مشگلی نیست

از طرز برخورد شما خشنود شدم .

حتما بنده تنظیمات را تغییر دادم و مرض داشتم که هم شما رو اذیت کنم و هم خودم که از دیروز به دلیل یسته بودن سایتم کلا اعصابی برام نمونده را بیشتر خسته کنم.

کاش طرز برخورد شما مانند همون ساعت قبل خرید بود که ادم رو تحویل میگیرید .

درود بر شما

خوب موفق باشید

پاسخ ما:

04/05/2012 12:41
با عرض سلام و ادب
دوست من ، شما چه الآن ، چه 10 سال آینده و چه قبل از خرید به عنوان یک مشترک حق دارید و ما هم همیشه بهترین برخورد رو با شما خواهیم داشت! اگر از طرز سخن بنده ناراحت شدید بنده عذرخواهی میکنم از حضورتون.
اما در کل ، ما عرض نکردیم خدایی نکرده شما قصد اذیت و آزار دارید. 100% حق با شما هست و شما هم دوست ندارید مشکل داشته باشید. اما ممکنه به طور ناآگاهانه یک عملی انجام شده باشه. انسان جایز الخطا هست!
ما هم یک حیطه ی وظایفی داریم و نه کمتر از اون و نه بیشتر از اون انجام نخواهیم داد! وقتی نتورک دیسیبل شده و هیچ اینترنتی نداره سرور ، قراره از کجا به سرور وصل بشید!؟
به هر صورت ، بنده مطلب خاصی نمیبینم در پاسخ ها و فکر نمیکنم به جز پاسخ معمول ، چیز دیگه ای به شما گفته شده باشه! به هر صورت ، بنده عذرمیخوام اگر موردی بوده

در نهایت پاسخ اخر ایشون که حدود نیم ساعت پیش ارسال شد:

خواهش میکنم

ولی باور کنید من کاری نکردم تازه برای اتصال به نت نیز من خودم دی ان اس ها رو ست کردم وگرنه اصلا کامکت نمیشد.

من چندین سال هست مثل خود شما فعالیت در همین ضمینه و از ساپورترهای مدیریت های محتوا چون وی بی و مای بی بی و ... هستم واقعا چون کاری نکردم برای من درکش سخته که بهم هی بگن کردی بله یک بچه کوچک هم میدانه وقتی اتصال قطع شه دیگه دسنرسی به نت نخواهد بود خصوصا سرور مجازی که مسلما همزمان دسترسی شما هم بثطع میشه

اما دیشب خوب شاید اینم شانس ما هست دیگه توی کار با نت ارتباط فریز میشد که هیچ کاری نمیشد کرد و مجبور میشدم بیام تو تدبیر و ریبئت کنم و اخرین باری که اینکار انجام شد در حال تنظیمات دی ان اس بودم که باز فریز شد و ریست که شد دیگه بالا نیومد.

به هر حال بله مش ندادن این بخث بهتره بنده هم اگه بی ادبی کردم بزارید رو حساب فشاری که واقعا روم هست از دیروز صبح سایت بسه و کلی ادمم ریخته سرم ..

باز هم متاسغم اگر اشتیاهس از جانب این حقیر بوده

ایشون در ابتدا میفرماین که:

عزیزم سروری که همش بنده 20 دقیقا روی ان بودم و توی همون 20 کلی ری استارت کردم به عبت قطع شدن شبکه پشت یر هم چه مدرکی باید برای شما بیارم .
و این مشکل رو از جانب ما میبینن در صورتی که الآن خودشون میگن که "اینترنتشون مشکل داشته" و ری استارت ها رو خودشون به دلیل مشکل خودشون انجام میدادن.
در ادامه میگن که:

اخرین باری که اینکار انجام شد در حال تنظیمات دی ان اس بودم که باز فریز شد و ریست که شد دیگه بالا نیومد
یعنی در حال تغییرات در شبکه بودن (که اصلا نباید چنین کاری بکنن!) که اینترنتشون مشکل پیدا میکنه و در نتیجه برای شبکه ی سرور مشکل ایجاد میشه. (جزئیات رو بنده نمیدونم!)
در حالت کلی قضاوت با شما :)

در مورد هارد دیسک و پر شدن 18 گیگ دوستان دیگه جواب شما رو دادن :) این یک System Requirement هست برای نسخه ی کاملا معمولی و پیشفرض ویندوز سرور 2008 :
Microsoft Windows Server 2008 System Requirements (http://technet.microsoft.com/en-us/windowsserver/bb414778)
که نسخه ی نصب شده بر روی سرور ایشون ، Windows Server 2008 R2 64Bit هستش. :)
در مورد هارد دیسک اضافه ، هارد دیسک برای سرور شما افزوده شده که خودتون هم فرمودید! و باید پارتیشن بندی کنید. اگر امکان پارتیشن بندی رو ندارید میتونید درخواست بدید ما براتون انجام میدیم :)

در نهایت دوستان و همکاران ، به شدت مراقب مشترکینتون باشید. همینطور که مشخص هست ایشون سن و سال کمی دارن. نوع برخوردشون هم نشون میده که چه شخصیتی دارن.
نوه نوشتارشون هم نشانه ای از سطح سواد ایشون هستش. به هر صورت ، نه قرار همه کس ، همه چیز بداند و نه ندانستن عیب هست! پس چه خوبه سریعا موضع نگیریم....

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

در ضمن ، دوستان دیگری که قرار هست به ایشون سرویس بدن کمی حواسشون رو جمع کنن به هر حال :) این تجربه ای بود برای ما که به دلیل حفظ حریم شخصی کاربران اجازه ی این رو نداریم که مشخصاتشون رو پابلیک کنیم اما به شدت مراقب باشید.
ایشون هم خوشبختانه دردسر خاصی برای ما درست نکردن(به جز اتلاف جندین ساعت وقت ما) وگرنه مطمئن باشید به همین سادگی نمیتونستن هر چیزی که دوست دارن بیان کنن . مراقب باشید دوستان...