PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محدود کردن سرعت پورت بر روی آیپی مورد نظر شما در سرور

RoobinaServer
May 3rd, 2012, 20:45
با سلام

من آموزشی در این مورد ندیدم و تازگی ها دیدم خیلی ها سوالشونه در این مورد اگر آموزشی بوده در این زمنیه و بنده پیدا نکردم پیغام خصوصی بدید و بگید که بگم این پست را حذف کن.

تصویری از نحوه ی محدود سازی پورت بر روی یک آیپی مشخص شده و مورد نظر شما در سرور آماده کردم.

این روش برپایه شبکه روتر انجام شده است بر روی میکروتیک

در این روش اولین آیپی تمام رنج آیپی های شما به عنوان Gateway به یک سرور مجازی میکروتیک که روتر شما حساب میشود متصل شده است و تمام آیپی ها برای اتصال به اینترنت در سرور از روتر استفاده خواهند کرد و در این بین روتر مانند یک عوارضی عمل خواهد کرد و میتوانید آیپی مورد نظر را در روتر تعریف کرده و محدود کنید.

5758

RoobinaServer
May 3rd, 2012, 22:18
عجب استقبالی

SeDaBloG
May 3rd, 2012, 22:27
اینجا ارزش آموزش رو نمیدونن داداش ! من آموزش نیوک ساختم انگار نه انگار

MagicVps.Com
May 3rd, 2012, 22:46
عجب استقبالی
میدوندی دوست عزیز اگر استتقبال نشده بخطار این دلیل بوده البته من اینجروی حدس میزینم

این اموزش فقط برای سرورهای هتزنر و تقریبا میشه گفت توی دیتا سنرهای که عمومیت دارن بین سرور فورشها و یا کسانی که توی کار سرور و سرورمجازی هستند هتزنرهست فقط که از این روش میکروتیک و روتر توی شبکه شون بالجبار باید استفاده بشه کسانیهم که سرور گرفتن از هتزنر از همون روز اول چون باید از میکرتیک استفاده کنند تغریبا چه بخوان چه نخوان با این روش اشنا میشن دیگه
برای همین هم استقبال نشده
1- فقط برای دتیا سنتر هتزنر هست
2- کسانی که سرور از هتزنر میگرند تقریبا با این رو ش اشنا هستند با توجه به توضیحاتی که بالا دادم
بیشتر دلیلش این بوده شاید هم من دارم اشتباه میکنم
در کل گزاشتن اموزش توی انجمن خوب هست دیگه ممکنه بعضیها استقبال کنند بعضیها استقبال نکنند شما کارتون انجام بدین اینشالا که هیمشه موفق باشید

RoobinaServer
May 3rd, 2012, 22:56
میدوندی دوست عزیز اگر استتقبال نشده بخطار این دلیل بوده البته من اینجروی حدس میزینم

این اموزش فقط برای سرورهای هتزنر و تقریبا میشه گفت توی دیتا سنرهای که عمومیت دارن بین سرور فورشها و یا کسانی که توی کار سرور و سرورمجازی هستند هتزنرهست فقط که از این روش میکروتیک و روتر توی شبکه شون بالجبار باید استفاده بشه کسانیهم که سرور گرفتن از هتزنر از همون روز اول چون باید از میکرتیک استفاده کنند تغریبا چه بخوان چه نخوان با این روش اشنا میشن دیگه
برای همین هم استقبال نشده
1- فقط برای دتیا سنتر هتزنر هست
2- کسانی که سرور از هتزنر میگرند تقریبا با این رو ش اشنا هستند با توجه به توضیحاتی که بالا دادم
بیشتر دلیلش این بوده شاید هم من دارم اشتباه میکنم
در کل گزاشتن اموزش توی انجمن خوب هست دیگه ممکنه بعضیها استقبال کنند بعضیها استقبال نکنند شما کارتون انجام بدین اینشالا که هیمشه موفق باشید

کی گفته فقط هتزنره ؟

پس مثلا مای لوک چیه؟

عزیز فقط هتزنر نیست

---
2- کسانی که سرور از هتزنر میگرند تقریبا با این رو ش اشنا هستند
---

اگر آشنا هستن چرا تو انجمن تاپیک در این مورد داریم؟

ممنون از نظرتون به هر حال مهم نیست استقبال بشه یا خیر آموزشی بود که گذاشتم چون تو همین هفته 5 نفر از من پرسیدن کلافه شدم تا فهموندم به هشون نکته جالبش اینجاست که اونم از همکارای دیگه سرور داشتن پاسخگو نبودن از بنده میپرسیدن

یا حق

MagicVps.Com
May 3rd, 2012, 23:20
عزیمز من گفتم ممکنه به این دلایل باشه
در ضمن من که گفتم شما کارتون انجام بدین و اموزش بزارید چه استقبال بشه چه نشه مهم نیت شماست

موفق باشید

parsiaplus
September 26th, 2012, 00:05
واقعا ممنون از شما که تبادل اطلاعات میکنید.
مختصر و واقعا مفید بود.
انشالا موفق باشید.

asusonline
September 26th, 2012, 13:03
با عرض سلام

خوب حالا ما امدیم پرت رو محدود کردیم برای محدود کردن پهنای باند باید چه کنیم ؟

sadeght
September 26th, 2012, 13:52
ممنونم خوب بود

RoobinaServer
September 26th, 2012, 16:11
با عرض سلام

خوب حالا ما امدیم پرت رو محدود کردیم برای محدود کردن پهنای باند باید چه کنیم ؟

سلام وقتی محدود کنید پورت را پهنای باند مصرفی هم با 30% خطای احتمالی نشان داده میشه اما مثل هاست وب که محدود بشه و بیشتر استفاده کرد مثلا ساسپند بشه و ... اسکریپت های مخصوص میخواد و باید تنظیماتی هم در کارت شبکه برای هر سرور در وی ام ور انجام بشه ...

به همین راحتی نیست :)

RezaFH
September 26th, 2012, 19:39
سلام

این موضوع ربطی به هتزنر یا دیتاسنتر هایی که آی پی / مک کار میکنند نداره و روی همه ی سرورها قابل اجرا هست
کافیه رنج آی پی خودتون رو بدید به میکروتیک و آی پی میکروتیک میشه گیت وی شما
(که روی هر آی پی که خواستید بدبد به سرور مجازی، گیت وی جدید رو ست میکنید و از این طریق کنترل میکنید)

milad221
July 28th, 2013, 19:26
سلام
من اینکارو انجام دادم ولی برای یکسری از ای پی ها وقتی ادد میشن چراغ سبز نمیشه و قرمز میمونه
سرور دارای روتر هست و تمامی وی پی اس هایی که ساخته شده ای پی میکروتیک به عنوان گت وی داده شده:-s