توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی فرم ساز خوب برای جوملا 1.5.26
lived
May 3rd, 2012, 18:40
سلام به همه
دوستانی که فرم ساز فارسی خوب برای جوملا 1.5.26 سرغ دارن لطفا اینجا معرفی کنن و لطفا لینک دانلود بدین،چندین تا پیدا کردم که هیچکدوم به کار م نیومد،کار خاصی ازش نمیخوام فقط یه فرم که خودم بچینم و برامایمیل بشه
میخوام فرم ثبت سفارش بزنم برای مشتری
منتظر پاسختون هستم
ممنون
فقط smart form دانلود شد
و دو تای دیگه باید خریداری و توی سایتشون رجیستر میشدم
با ماجرای فارسی چه کنم ؟
sebastian
May 3rd, 2012, 19:25
ممنون
فقط smart form دانلود شد
و دو تای دیگه باید خریداری و توی سایتشون رجیستر میشدم
با ماجرای فارسی چه کنم ؟
اگه مشکلی فارسی دارید از breezingform استفاده کنید که فارسیش هم هستش
لینک دانلود (http://www.topjoomina.ir/download.php?filename=13353383931.zip)
lived
May 3rd, 2012, 19:52
راستش این رو گرفتم مشکلی که با این فرم ساز دارم اینه که سطر ها رو به میچسبونه و دکمه ارسال هم به درد نمیخوره یعنی اصلا کاربر متوجه نمیشه این دکمه ارسال است
اگر بتونم این دو مشکل رو رفع کنم همین خوبه
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
راستش این رو گرفتم مشکلی که با این فرم ساز دارم اینه که سطر ها رو به میچسبونه و دکمه ارسال هم به درد نمیخوره یعنی اصلا کاربر متوجه نمیشه این دکمه ارسال است
sebastian
May 3rd, 2012, 19:56
میتونید از تیم جومینا که این افزونه رو فارسی سازی کردند برای این مشکل کمک بگیرید
amirsvf
May 3rd, 2012, 20:07
من خودم از این فرم ساز استفاده میکنم کامل و فارسی
lived
May 4th, 2012, 13:41
میتونید از تیم جومینا که این افزونه رو فارسی سازی کردند برای این مشکل کمک بگیرید
ای بابا تیم جومینا هم مثل سابق نیستن دین و دنیاشون شده پول، من خودم یه دوره طراحی قالب رفتم پیششون خیلی با احترام اول کلاس گفتن بعد از کلاس هیچ سوالی نپرسین چون جواب نمیگیرین و وقتی سوال میپرسیدم میپیچوند تا دوره بعدی رو برم (( هزینه دوره ای که رفتم 250هزار تومان ))
تازه همون اول میگن حواستون باشه هر چی یاد میگیرید سریع توی انجمنها پخش نکنید و جواب همه رو بدین (( جالبه نه ))
lived
May 4th, 2012, 21:07
من خودم از این فرم ساز استفاده میکنم کامل و فارسی
آقا خیلی ممنون واقعا عالی بود
استفاده کردم و لذت بردم
ممنون
sebastian
May 4th, 2012, 21:17
ای بابا تیم جومینا هم مثل سابق نیستن دین و دنیاشون شده پول، من خودم یه دوره طراحی قالب رفتم پیششون خیلی با احترام اول کلاس گفتن بعد از کلاس هیچ سوالی نپرسین چون جواب نمیگیرین و وقتی سوال میپرسیدم میپیچوند تا دوره بعدی رو برم (( هزینه دوره ای که رفتم 250هزار تومان ))
تازه همون اول میگن حواستون باشه هر چی یاد میگیرید سریع توی انجمنها پخش نکنید و جواب همه رو بدین (( جالبه نه ))
من چون لینک رو افزونه رو از همونجا بهتون دادم به خاطر همین بهتون این رو گفتم
آره دیگه یه سری میان با ساخت انجمن این چنینی و دوره های مثل این میان یه عده ای رو مشغول میکنن و فکر میکنن حالا چه اطلاعات مهمی راجع به اون سیستم رو دارن در اختیار کاربرها قرار میدن
در صورتی که اینطور نیست و فقط میخوان exagere کنن و برای خودشون در آمد زایی کنن که خوب تو ایران واسه جوملا انجمن و سایت های زیادی وجود دارن که باید بگم معتبرترین این سایتها فقط جوملا فارسی (آقای فیروزمندان) هستند
HyperServer
May 4th, 2012, 21:22
از RSForm Pro هم میتونید استفاده کنید
lived
May 5th, 2012, 01:43
از RSForm Pro هم میتونید استفاده کنید
این فرم ساز رو هم امتحان کردم مشکلاتی داشت که به نظرم بعد تست همه فرم سازها همون که آقا امیر گفتن بهتره و همون رو کار کردم و همه جوره تست گرفتم خوب بود
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
من چون لینک رو افزونه رو از همونجا بهتون دادم به خاطر همین بهتون این رو گفتم
آره دیگه یه سری میان با ساخت انجمن این چنینی و دوره های مثل این میان یه عده ای رو مشغول میکنن و فکر میکنن حالا چه اطلاعات مهمی راجع به اون سیستم رو دارن در اختیار کاربرها قرار میدن
در صورتی که اینطور نیست و فقط میخوان exagere کنن و برای خودشون در آمد زایی کنن که خوب تو ایران واسه جوملا انجمن و سایت های زیادی وجود دارن که باید بگم معتبرترین این سایتها فقط جوملا فارسی (آقای فیروزمندان) هستند
والا من قبل از اینکه برم کلاس جومینا از همه بچه های انجمن پرسیدم و جواب درستی نگرفتم و چون قالبهای جومینا رو دیده بودم و دیدم کارشون حرفه ای است رفتم کلاسهاشون ولی نمیدونستم اینجور آدمهایی هستن
توی نمایشگاه باهاشون آشنا شدم و به نظرم مثبت اومدن
ولی بازم من دنبال حرفه ای شدن در این ضمینه هستم اگر کلاس خوب سراغ داشتین لینک بدید
hg-ahvaz
May 5th, 2012, 04:49
از کدوم فرم ساز استفاده کردی !!!
lived
May 5th, 2012, 15:32
از کدوم فرم ساز استفاده کردی !!!
از فرم ساز زیر که دوست عزیزمون ضمیمه کرده بود
فرم ساز خیلی خوبی است و کاربردی و جالب
http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/paperclip.png فایل های پیوست شده