ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از هارد به جای رم

azadfalah
May 3rd, 2012, 00:00
سلام به تمام دوستان من میخواستم از هاردم به جای رم استفاده کنم (به جای رم که نه به عنوان کمک دهنده ی رم) من از تمامی اتفاقات که ممکنه بینوفته آگاهم اگر میشه برنامه رو معرفی کنید فقط از طریق ویندوز معرفی نکنید چون کار ساز نیست

خواهش میکنم با لینک دانلود معتبر کمک کنید دوستان خیلی واجبه قابل توجه دوستان برای اور سل نمیخوام (استفاده ی شخصی)

Metalik
May 4th, 2012, 10:37
سلام

در centos شما می توانید مقداری از هارد خود را به صورت Swap Space RAM تنظیم کنید.

پیشنهاد می شود این مقدار را بیش از 2 برابر مقدار RAM واقعی سیستم تعیین نکنید. مثلا اگر RAM سرور شما 1 گیگ می باشد، مقدار swap را بیش از 2 گیگ تنظیم نکنید.

جهت تنظیم به لینک 5.2. Adding Swap Space (http://www.centos.org/docs/5/html/Deployment_Guide-en-US/s1-swap-adding.html) بخش 5.2.3. Creating a Swap File مراجعه نمائید.

انجام این تنظیم بر روی vps هایی که با openvz ایجاد شده اند امکان پذیر نمی باشد.

p30speed
May 4th, 2012, 10:40
دوست عزیز سرعتی که رم واقعی بهتون میده . هارد نمیتونه بهت بده

persiantools
May 4th, 2012, 10:47
یعنی با این روش میشه رم رو افزایش داد . مثلا رم سرور 16 گیگه یه 4 گیگ هم از هارد رم بدیم ؟! میشه ؟

Metalik
May 4th, 2012, 10:53
یعنی با این روش میشه رم رو افزایش داد . مثلا رم سرور 16 گیگه یه 4 گیگ هم از هارد رم بدیم ؟! میشه ؟

برای سرور اختصاصی 16 گیگ می توانید به طور استاندارد تا 32 گیگ swap ram تعریف کنید (بیشتر هم می شه ولی ممکنه مشکل ایجاد کنه)
از swap ram نمی توانید برای ایجاد vps استفاده کنید.

persiantools
May 4th, 2012, 10:54
برای سرور اختصاصی 16 گیگ می توانید به طور استاندارد تا 32 گیگ swap ram تعریف کنید (بیشتر هم می شه ولی ممکنه مشکل ایجاد کنه)
از swap ram نمی توانید برای ایجاد vps استفاده کنید.
اینکه خیلی عالیه . پس چرا همه از این روش استفاده نمی کنن ؟ روی هارد های هتزنر هم میشه ؟ ( من سرور رو برای هاستینگ می خوام )

Metalik
May 4th, 2012, 10:59
اینکه خیلی عالیه . پس چرا همه از این روش استفاده نمی کنن ؟ روی هارد های هتزنر هم میشه ؟ ( من سرور رو برای هاستینگ می خوام )

در centos به طور پیش فرض مقداری swap ram تعریف می شود، راهنمای ارسال شده برای افزایش swap ram می باشد.
برای کاربرد هاستینگ حتما می بایست مقدار مناسبی swap ram ایجاد شود.
با هر هاردی امکان ایجاد swap ram وجود دارد و ارتباطی به نوع هارد ندارد.

دستور top -M را اجرا کنید تا مقدار فعلی swap ram سرور خود را مشاهده کنید.

RoobinaServer
May 4th, 2012, 11:55

وقتی از جایی سرور سنتور تهیه میکنید اگر کانفیگر سنتوس حرفه ای باشه و رو هوا براتون سنتوس نصب نکنه خودش از اول برای شما این قابلیت را درست تنظیم میکنه.

یا حق

milade
May 4th, 2012, 12:13
خیلی مسخره هستش .

شما دارید واقعاً رم رو با هارد مقایسه میکنید ؟
هارد فقط برای پردازه های ساسپند استفاده میشه نه در حال اجرا و اماده ... :|

واقعاً ادم چه چیزایی میبینه ...

Online24
May 4th, 2012, 13:14
با سلام .

در لینوکس فایل swap (معادل pagefile ویندوز ) و پارتیشن swap در مواقع اضطرار و پر شدن رم سیستم به کمک آن می آیند و به این ترتیب مقداری از ظرفیت دیسک جانبی در نقش RAM به کمک سیستم می آید .

پیشنهاد می شود این مقدار را بیش از 2 برابر مقدار RAM واقعی سیستم تعیین نکنید
برای سرور اختصاصی 16 گیگ می توانید به طور استاندارد تا 32 گیگ swap ram تعریف کنید

اندازه پارتیشن swap نسبت به مقدار رم سرور تعیین میشود . فرمول محاسبه swap که مقدار ضریب 2 برابر رم را توصیه میکند فرمول کاملا آکادمیک و در حد تئوری و برای رم زیر 2GB است ! به عنوان مثال swap 32GB کاملا بی مصرف و غیر منطقی و حتی خطرناک است و مقدار swap مناسب برای رم 16GB معادل 4GB swap است .

همانطور که دوستان و همکاران گرامی اشاره کردند swap را نباید جزو مقدار رم در دسترس حساب کرد و این فضا تنها در مواقع اضطرار مورد استفاده قرار میگیرد . و چنانچه به طور دائم مقدار زیادی از swap استفاده شود می بایست نسبت به افزایش مقدار RAM اقدام کرد .

واقعا که ! از رم به عنوان هارد استفاده کنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما برو کتاب کامپیوتر دوران دبیرستانو بخون بعدن چنین تاپیکی بزن ! اگه هم بشه می ر.ن.ه به سرورت ! شرمنده تند حرف شدم ! بقول آقا میلاد :

متاسفانه افت کیفیت مباحث انجمن محسوس است . و ناخود آگاه یاد مجالس سبزی پاک کنی تداعی میشود .

dude
May 7th, 2012, 22:34
استفاده از هارد به جای رم ( swap کردن) اصلا ایده خوبی نیست چون سرعت خواندن و نوشتن روی هارد (به خصوص اگر SATA باشد) بسیار بسیار کمتر از رم است و فقط برای مواقع مطلقا ضروری است که رم کفاف پردازش را نمی دهد. وقتی سیستم به swap متوسل می شود کندی بار سرور به خاطر معطل شدن برای io بسیار بالا می رود. شما چرا می خواهید از هارد به جای رم استفاده کنید؟

azadfalah
May 9th, 2012, 01:49
سلام دوستان ببخشید من چند روز نیومدم من میخوام از هارد به عنوان رم در ویندوز استفاده کنم نه در لینوکس اگر برنامه ای هست معرفی کنید راستش دلیل اصلی من اینه که طرف از یه شرکت وی پی اس گرفته بود 128 هارد 40 50 گیگ بود ایشون با این رم 128 کار هایی انجام میداد که من شاخ در اوردم بخاطر همین گفتم از دوستان بپرسیم شاید بدونن والا برنامش برنامه قوی هست و اکثرا برای جلوگیری از کرش کردن رور ها در اور سل استفاده واقعا میگم هیچ کس نمیتونه حدس بزنه وی پی اس که دارا آیا رم سخت افزاری هستش یا هارد بجز حرفه ای

Metalik
May 9th, 2012, 10:30
توی ویندوز که کاری نداره:
Change virtual memory settings: Management Services (http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc737315%28v=ws.10%29.aspx)

azadfalah
May 9th, 2012, 14:03
این روش روش کار آمدی نیست زیاد تاثیر نمیزاره البته بازم تشکر یکی از دوستان قبلا ها تایپک زده بود که dvlitz این کارو میکنه ولی اصلا برنامه ای با این نام وجوب نداره متاسفانه لینکاش هم پاک شده

astro.alireza
May 9th, 2012, 14:41
توی تنظیمات بخش resource در vmware این کار ممکن هست.
شما مقدار reservation و limit رم روی صفر قرار بدید

Reza.exe
May 9th, 2012, 17:05
سلام
این نرم افزار فکر کنم براتون مفید باشه
استفاده از فلش مموری بجای رم در رایانه با نرم افزار کم حجم eBoostr PRO 3.0 Build 491 (http://mihandownload.com/2009/11/_eboostr_pro_30_build_491.php)

azadfalah
May 9th, 2012, 20:01
با تشکر از دوستان به نتیجه نرسیدیم