PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش نصب FFMpeg بر روی سرور اختصاصی & مجازی

TOOBA IT
May 2nd, 2012, 19:42
وارد پوشه /etc/yum.repos.d شوید و فایل dag.repo را ایجاد کنید و متن زیر را در فایل dag.repo کپی نمایید ....

open ssh :
nano /etc/yum.repos.d/dag.repo

[dag]
name=Dag RPM Repository for Red Hat Enterprise Linux
baseurl=http://apt.sw.be/redhat/el$releasever/en/$basearch/dag
gpgcheck=1
enabled=1

save file dag.repo
Ctrl + X
حال برای نصب نرم افزار دستور زیر را وارد کنید :

yum install ffmpeg ffmpeg-devel

alireza9549
May 3rd, 2012, 01:32
سلام .
میشه مورد استفاده این برنامه هم بگین ؟

با تشکر

---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------

با سلام
میشه مورد استفاده این برنامه هم لطف کنید .

با تشکر

TOOBA IT
May 3rd, 2012, 09:03
برنامه ای برای تبدیل فایل‌های صوتی و تصویری در لینوکس هست ...
برای مشاهده دستورات به آدرس زیر مراجعه کنید :

http://ffmpeg.org/ffmpeg.html

alireza9549
May 4th, 2012, 00:44
با سلام
در همه لینوکس ها قبل اجرا میباشد ؟

rouhallah
May 4th, 2012, 11:22
فکر کنم برای سایت های اشتراک فیلم باشه
مثله tirkamon.com

TOOBA IT
May 4th, 2012, 19:28
با سلام
در همه لینوکس ها قبل اجرا میباشد ؟

بله

Arashdn
May 8th, 2012, 08:10
مهمترین کاربردش به نظر من اینه که میتونید تو رپیدلیچ فیلم های رو تامبنیل کنید ......

edenarezo
July 6th, 2012, 15:21
سلام
فایل dag.repo در این پوشه موجود نبود. می شه فایل رو ساخت؟ و نکته بعد، من چند جا، این دستورها رو برای نصب دیدم
yum install subversionsvn checkout svn://svn.mplayerhq.hu/ffmpeg/trunk ffmpeg

3.cd ffmpeg

4../configure --enable-libfaac --enable-shared --enable-memalign-hack --enable-gpl --enable-libtheora --enable-libmp3lame --enable-libopenjpeg --enable-libvorbis --enable-libx264 --enable-libxvid --enable-nonfree --enable-postproc --enable-avfilter --enable-avfilter-lavf --enable-swscale
5.make
6.make install

camelian77
July 6th, 2012, 15:57
این برنامه یک encoder و decoder هست که مثلا می‌تونه برای streaming server یا station relay یا به قول دوستان تبدیل فرمت های مختلف و ... استفاده بشه. برنامه‌های معتبری مثل VLC یا چرندی مثل GomPlayer KMplayer همه از این موتور برای پخش استفاده می‌کنند و دارای dll های ffmpeg هستند. استاندارد h.264 توسط این گروه به بقیه معرفی شده.