توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محدود کردن vps در vmware
MehrPC
May 2nd, 2012, 10:31
دوستاتن توی wmware چه جوری میشه منابع یه vps رو محدود کرد ؟
مثلا پهنای باند و پورت
مثلا کسی نتونه با سرعت بیشتر از 5 مگا دانلود کنه
RoobinaServer
May 2nd, 2012, 19:40
دوستاتن توی wmware چه جوری میشه منابع یه vps رو محدود کرد ؟
مثلا پهنای باند و پورت
مثلا کسی نتونه با سرعت بیشتر از 5 مگا دانلود کنه
سلام wmware نه
vmware
دوست عزیز هیچ کدوم از این کارا که گفتید نمیشه کرد
پهنا که با نرم افزار که چند وقت پیش یکی از دوستان تو همین انجمن گفته بود که دقیق یادم نیست و وقت نکردم تستش کنم با اون برنامه میگفت که میشه پهنا رو کنترل کرد
اما درباره سرعت دانلود بستگی به شبکتون داره
اگر شبکه سرور شما بر پایه روتر باشه از طریق روتر میتونید سرعتش رو محدود کنید
MehrPC
May 2nd, 2012, 19:50
خوب با روتر چه جوری این کار رو بکنم ؟
m_dg_farari
May 2nd, 2012, 20:10
سلام wmware نه
vmware
پهنا که با نرم افزار که چند وقت پیش یکی از دوستان تو همین انجمن گفته بود که دقیق یادم نیست و وقت نکردم تستش کنم با اون برنامه میگفت که میشه پهنا رو کنترل کرد
100% اشتباه هست متاسفانه. قصد نداشتم اینگونه بیان کنم اما شما اطلاعاتی 100 درصد غیر واقعی ارائه دادید!
در قسمت Configuration در بخش Hardware شما به Network برید و یک vswitch جدید ادد کنید و برای اون Traffic Shaping معین کنید. دانلود 5 مگابایت بر ثانیه یعنی باید پورت رو محدود کنید بر روی 40 مگابیت.
RoobinaServer
May 2nd, 2012, 20:44
100% اشتباه هست متاسفانه. قصد نداشتم اینگونه بیان کنم اما شما اطلاعاتی 100 درصد غیر واقعی ارائه دادید!
در قسمت Configuration در بخش Hardware شما به Network برید و یک vswitch جدید ادد کنید و برای اون Traffic Shaping معین کنید. دانلود 5 مگابایت بر ثانیه یعنی باید پورت رو محدود کنید بر روی 40 مگابیت.
عجب
توقع دارید برم برای یه وی پی اس که با دو تا کلیک در روتر میتونم آیپیش رو محدود کنم برم شبکه تعریف کنم بعد روی 40 مگابیت بگذارم و شبکه خودشم روی اون تعریف کنم ؟
راحت ترین راه روتر هست طبق چه مدرکی میگید درست نیست ؟
اگر کردم و با تصویر نشونتون دادم چی ؟ حیف که وقتش نیست. دوستان دیگه تو انجمن هستن که بلدن و تایید کنن حرف من رو
موفق باشید یا حق
m_dg_farari
May 2nd, 2012, 20:49
واقعا آدم لذت میبره از این همکاران عزیز و متخصص :)
بنده عرض نکردم نمیشه از روتر استفاده کرد. غرض کردم اینکه میفرمایید با وی ام ویر امکان محدود سازی پورت نیست 100% اشتباه هست. (با خودم بودم. اصلا با شما نبودم. شما به راه خودت ادامه بده ان شا الله موفق باشید)
@استارتر تاپیک:
روش رو خدمتتون عرض کردم. اگر نیاز به توضیح بیشتری دارید بفرمایید تا توضیح بدم خدمتتون.
RoobinaServer
May 2nd, 2012, 20:53
واقعا آدم لذت میبره از این همکاران عزیز و متخصص :)
بنده عرض نکردم نمیشه از روتر استفاده کرد. غرض کردم اینکه میفرمایید با وی ام ویر امکان محدود سازی پورت نیست 100% اشتباه هست. (با خودم بودم. اصلا با شما نبودم. شما به راه خودت ادامه بده ان شا الله موفق باشید)
@استارتر تاپیک:
روش رو خدمتتون عرض کردم. اگر نیاز به توضیح بیشتری دارید بفرمایید تا توضیح بدم خدمتتون.
واقعا لذت میبره آدم از این همکاران محترمی که قصد تخریب دارن بدون توجه کردن به اصل مطلب
بنده از همون اول هم گفتم پهنای باند اطلاعی ندارم اما طبق تاپیکی که قبلا در انجمن دیدم چنین چیزی همین دوستان در انجمن بیان کرده بودند
سلام wmware نه
vmware
دوست عزیز هیچ کدوم از این کارا که گفتید نمیشه کرد.
منظور من از این حرف برای محدود کردن سرعت پورت از طریق Vmware بود که نمیشه از طریق Vmware سرعت رو محدود کرد.
موفق باشید.
m_dg_farari
May 2nd, 2012, 21:03
دقیقا از طریق VMWare نمیشه مقدار پهنای باند رو مدیریت کرد.(از طریق هیچ نرم افزار دیگه هم نمیشه! چون اصلا این سستم عامل چنین امکانی رو نداره... اما میشه فقط مانیتور کرد)
و دقیقا میشه مقدار پورت هر سرور مجازی رو با انجام ترافیک شیپینگ بر روی یک vSwitch محدود کرد.
نیازی نمیبینم بیش از این به شما پاسخی بدم.
مدیران لطف کنن و تشریف بیارن داخل این تاپیک اگر صلاح دیدن و حال کردن که ما بن نشیم و واقعا پست های معتبر باقی بمونه ممنون میشم یک اقدامی بکنن :)
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
پی نوشت: من مثلا الآن اومدم تخریب کنم شما رو؟ :-؟
MehrPC
May 2nd, 2012, 22:34
همکارا ما اینجا جمع شدیم مشکلمون رو حل کنیم نه اینکه هم دیگرو کوچیک کنیم
اگه میشه به من بگید چه جوری میشه پهنای باند یه آی پی رو محدود کرد مجازی wmvare نصبه
در ضمن آشناییمون کمه مبتدی هستیم
trueenzo
May 3rd, 2012, 06:11
یه میکروتیک بزنید
گیت وی رو بدین اون میکرو
تو میکرو تنظیم کنید
MehrPC
May 3rd, 2012, 09:50
یه میکروتیک بزنید
گیت وی رو بدین اون میکرو
تو میکرو تنظیم کنید
من مبتدی ام چه جوریه این کار ؟
Iran Web Host
May 3rd, 2012, 10:24
یک vps میکروتیک میسازید
گیت وی بقیه vps ها رو آی پی میکروتیک میدید
تنظیمات فایروال و محدودیت ها رو در میکروتیک اتجام بدید انگار در همه vps ها انجام شده
MehrPC
May 3rd, 2012, 10:28
یه iso از میکروتیک بهم میدی ؟
Iran Web Host
May 3rd, 2012, 10:35
میکروتیک رو اگه آخرین ورژنش رو بخواید بصورت ISO موجود نیست
ولی فایل OVA یا OVF یا VMDK برای استفاده در VMware موجود هست جستجو بفرمایید "آخرین نسخه میکروتیک"
MehrPC
May 3rd, 2012, 17:47
خوب میکروتیک رو با این فورمت ها که گفنی چه جوری باید نصب کنم ؟
porya_spy
May 3rd, 2012, 19:44
بهترین راه استفاده از روتر میکروتیک هست که میشه همه کاری روی ایپی انجام داد و دست مدیر سرور رو خیلی باز میزاره
tsotoodeh
May 3rd, 2012, 19:46
از طریق گزینه import و گزینه open می تونید فایل های سیستم های مجازی غیر از وی ام ور را باز کنید.
MehrPC
May 3rd, 2012, 19:56
این گزینه رو نمیبینم میشه با عکس نشون بدی ؟
RoobinaServer
May 3rd, 2012, 20:48
سلام این هم آموزش محدود کردن در میکروتیک که از اول گفتم همکار محترم هی گفتن نمیشه و زیر سوال بردن